Galim
na tuomet nusistatom kitą ketvirtadienį ir aplink jį dėliojam jau kitus reikalus.
OK
gerai
ką galvojam dėl dovanų ? man kaip visada patogiau būtų vaišės supirkti, na bet jei reikia galiu ir dovanėlės žvilgtelti
ką galvojam dėl dovanų ? man kaip visada patogiau būtų vaišės supirkti, na bet jei reikia galiu ir dovanėlės žvilgtelti
Stengsiuos ir aš prisiderinti. Jei pakanka, tai Virgutei turiu lėlę lyg ir su papildoma suknele (seniai pirkau-nepamenu kaip atrodo:) ), o kiek Julijai ir Edvinui..?
Na, kiek žinau, Julijos vėl nebus, ji Šiauliuose. O gal jau nebevažiavo šiemet? Tai nežinau ar jai dabar kažką pirkti ar pasilikti lapkričio atostogoms, kai grįš?
O Edvinukas čia tas mažasis broliukas, ar ne? aš vis juos maišau. galiu kažką jam pažiūrėti. Šią savaitę kaip tik akcija žaislams Maximoje.
Papildyta:
tiesa, pasigedau Mindaugo gimtadienių sąraše. gal kartais žinote kada jo gimtadienis?
Papildyta:
nežinau kodėl pradžioje tas sąrašas toks menkas gimtadienių.
įkeliu tą, kurį buvau apdeitinusi pavasarį. Taigi, jei Ingrida neišėjo tai dar ir jos gimtadienis rugsėjo mėn. Ir Mindaugas ir Diana ir Sheron atsirado. Labai gausus pas mus lapkritis nusimato.
kovas: Andrius (kovo 18 d.), Rolandas ( kovo 21 d.), Karolis (kovo 25 d.);
balandis: Artūras (balandžio 24 d.),
gegužė: Diana (gegužės 17 d.)
liepa: Virginija (liepos 4 d.), Edvinas (liepos 31 d.)
rugpjūtis: Julija (rugpjūčio 11 d.)
rugsėjis: Ingrida (Rugsėjo 4 d.)
spalis: Saulius (spalio 14 d.), Artūras (spalio 26),
lapkritis: Diana ( lapkričio 6 d.) Viktorija (lapkricio 7 d.); Sharon (lapkričio 12 d.), Mindaugas (lapkričio 16d.)
gruodis: Ernestas (gruodžio 4 d.)
O Edvinukas čia tas mažasis broliukas, ar ne? aš vis juos maišau. galiu kažką jam pažiūrėti. Šią savaitę kaip tik akcija žaislams Maximoje.
Papildyta:
tiesa, pasigedau Mindaugo gimtadienių sąraše. gal kartais žinote kada jo gimtadienis?
Papildyta:
nežinau kodėl pradžioje tas sąrašas toks menkas gimtadienių.
įkeliu tą, kurį buvau apdeitinusi pavasarį. Taigi, jei Ingrida neišėjo tai dar ir jos gimtadienis rugsėjo mėn. Ir Mindaugas ir Diana ir Sheron atsirado. Labai gausus pas mus lapkritis nusimato.
kovas: Andrius (kovo 18 d.), Rolandas ( kovo 21 d.), Karolis (kovo 25 d.);
balandis: Artūras (balandžio 24 d.),
gegužė: Diana (gegužės 17 d.)
liepa: Virginija (liepos 4 d.), Edvinas (liepos 31 d.)
rugpjūtis: Julija (rugpjūčio 11 d.)
rugsėjis: Ingrida (Rugsėjo 4 d.)
spalis: Saulius (spalio 14 d.), Artūras (spalio 26),
lapkritis: Diana ( lapkričio 6 d.) Viktorija (lapkricio 7 d.); Sharon (lapkričio 12 d.), Mindaugas (lapkričio 16d.)
gruodis: Ernestas (gruodžio 4 d.)
As ankstesniame post'e rasiau, kad Julyte ir Ingrida Siauliuose, tad pasveikinsim siuo kartu tik Virgute ir Edvina (taip, jaunesnysis Ernesto brolis
Manau, kad Virgutei lele bus lius O Edvinui gal ka galite paziureti is zaislu?
Idomu, kaip su tortu bus?
Galiu supirkti saldainius ir gerimus
Manau, kad Virgutei lele bus lius O Edvinui gal ka galite paziureti is zaislu?
Idomu, kaip su tortu bus?
Galiu supirkti saldainius ir gerimus
nedaskaičiau. tai gerai paieškosiu Edvinui kažko.
O kiek Edvinui metu? Gal as ka rasciau... (namuose, is nauju)
gal 5 na plius minus vieneri. kažkaip tiksliai nežinau
Sveikos, seniai cia lankiausi, ketvirtadieni nelabai galeciau prisijungti, bet turiu manau tinkama dovanele berniukui (masina su valdymo pulteliu, elementus irgi nupirkciau:) dovanele galeciau atnesti iki susitikimo vietos, bet eiti negalesiu, nes busiu su vaiku, kurio neturesiu kam palikti. Jei tinka, sakykit, atleksiu.
Aš nieko tinkamo dovanojimui neradau (vaikai pakomentavo: "mama, tu jau viską išdalinus, gal nupirk geriau ką nors ), tai manau mielai priimsim ciceros dovanėlę. Aš važiuosiu per olandų žiedą, pro Minsko IKI, arba galiu Antakalniu pravažiuot, jei jūs, Cicera, kažkur pakeliui - galėčiau užsukti/stabtelėti paimti...