Paimciau saldainius ir gerimus
Tai kas čia iš mūsų eina?
aš - dovana ir vienkartiniai, tortas
panther - saldainiai, gėrimai
Adele
Insk?
sutariau dėl rytojaus, bet, sakė, bus pavaduojanti auklėtoja, taip prašė pasirūpinti vienkartiniais indais.
aš paimsiu.
dovana Salvija sakė pasirūpins, tik man reikia apipavidalinti. padarysiu.
lieka vaisiai.
aš - dovana ir vienkartiniai, tortas
panther - saldainiai, gėrimai
Adele
Insk?
sutariau dėl rytojaus, bet, sakė, bus pavaduojanti auklėtoja, taip prašė pasirūpinti vienkartiniais indais.
aš paimsiu.
dovana Salvija sakė pasirūpins, tik man reikia apipavidalinti. padarysiu.
lieka vaisiai.
Aš vaisių nupirksiu. Tik gal pasitariame ką? nes pastebėjau praita kartą nelabai juos valgė.
Gal tik kokių mandarinų pora kilogramų? ar dar kazko?
O vienkartinių gal reikia daug pirkti? pigiau butu?
Gal tik kokių mandarinų pora kilogramų? ar dar kazko?
O vienkartinių gal reikia daug pirkti? pigiau butu?
Panašu vėluosiu 15min, paskaičiuokite mane už 2 kartus
Sveikos, merginos,
neužsuku visai čia, o ir vakarai mano visi (išskyrus pirmadienio ir penktadienio kartais) užimti, tad lankyti fiziškai negaliu. Bet... prašau nepamiršti, kai susikaupia gimtadienių ir (ar) mažai susirenka lankančių merginų, tai finansams "išsklaidyti" drąsiai mane skaičiuokit ir tik informuokit kam skolinga (patogiausia būt skolingai Panther, nes matau ją elegantiškai vaikščiojančią ).
Ačiū
neužsuku visai čia, o ir vakarai mano visi (išskyrus pirmadienio ir penktadienio kartais) užimti, tad lankyti fiziškai negaliu. Bet... prašau nepamiršti, kai susikaupia gimtadienių ir (ar) mažai susirenka lankančių merginų, tai finansams "išsklaidyti" drąsiai mane skaičiuokit ir tik informuokit kam skolinga (patogiausia būt skolingai Panther, nes matau ją elegantiškai vaikščiojančią ).
Ačiū
O, geras
Vakar buvau Mažvydo bibliotekoje - mažieji programuotojai rinkosi. Ir tarp dešimtmečių grupės - matyta mergytė... prieinu, o gi Virgutė tačiau ji manęs nepažino... priminiau, pakalbinau, perdaviau linkėjimus grupei...
Pas juos ateina savanoriai iš projekto duok - neimk ir ją pasiimė vienas iš savanorių
Kaip smagu sutikti šios lankomos grupės vaikus (Y)
Pas juos ateina savanoriai iš projekto duok - neimk ir ją pasiimė vienas iš savanorių
Kaip smagu sutikti šios lankomos grupės vaikus (Y)
O, kaip saunu
Sveikos, su Naujais metais
Tai 17 d - antradien5 einam pas Virgi?
Tai 17 d - antradien5 einam pas Virgi?
Laba diena, matau šią savaitę nesigauna, tai siūlau 25d. trečiadienį? Eikim!
man trečiadienis nelabai tinka, geriau antradienis/ketvirtadienis.
Merginos, tai kada einam?
Antradienį?
Dziaugsmeli, kada tu gali?
Antradienį?
Dziaugsmeli, kada tu gali?