Iki rytojaus
Ačiū Diorai, kai parašė ;)
bandysiu ir aš prisijungti pakeisdama planus Gaila nemačiau anksčiau....
Ar reikia kažkuo dar pasirupinti?
bandysiu ir aš prisijungti pakeisdama planus Gaila nemačiau anksčiau....
Ar reikia kažkuo dar pasirupinti?
Ačiū visoms dalyvavusioms.
suradau temoje ir atnaujinu vaikų gimtadienių sąrašą :
patikslinkim datas dar, jei kažką praleidau
sausis: Virginijus (01 17)
vasaris: Tomas (02 23)
kovas: Karolis (03 25)
liepa: Virginija (2007 07 04) , Edvinas (2008 07 31)
rugpjūtis: Julija (2003 08 11)
rugsėjis: Ingrida (2001 09 04 ) ; Violeta (2007 09 10 ar 12 ?)
spalis: Viktorija (2008 10 17)
lapkritis: Viktorija (11 07)
gruodis: Ernestas (12 04)
dar viena mergaitė iš naujų, mažoji Viktorija 8m , nepamenu tik jos gimtadienio dienos, berods irgi lapkritį?
suradau temoje ir atnaujinu vaikų gimtadienių sąrašą :
patikslinkim datas dar, jei kažką praleidau
sausis: Virginijus (01 17)
vasaris: Tomas (02 23)
kovas: Karolis (03 25)
liepa: Virginija (2007 07 04) , Edvinas (2008 07 31)
rugpjūtis: Julija (2003 08 11)
rugsėjis: Ingrida (2001 09 04 ) ; Violeta (2007 09 10 ar 12 ?)
lapkritis: Viktorija (11 07)
gruodis: Ernestas (12 04)
dar viena mergaitė iš naujų, mažoji Viktorija 8m , nepamenu tik jos gimtadienio dienos, berods irgi lapkritį?
Auklėtoja minėjo, kad spalio 17
smagu buvo susitikti tiek su mamomis tiek su vaikučiais (Y) greitai ir kitas susitikimas nusimato, žinoma jis jau ne toks gausus bus, bet gal kita karta daugiau norinciu atsiras...
ir dar pastebėjimas - gal vertėtų apsvarstyti finansines puses, na tarkim kiek vaikui skiriama? nes pagal šios dienos savo situaciją aš dažnai negalėčiau važiuoti pagal vakarykštį finansinį indėlį
QUOTE(diora @ 2016 09 16, 08:42)
Adele - o gal čia ta pati Viktorija?
QUOTE(insk @ 2016 09 16, 11:17)
smagu buvo susitikti tiek su mamomis tiek su vaikučiais (Y) greitai ir kitas susitikimas nusimato, žinoma jis jau ne toks gausus bus, bet gal kita karta daugiau norinciu atsiras...
ir dar pastebėjimas - gal vertėtų apsvarstyti finansines puses, na tarkim kiek vaikui skiriama? nes pagal šios dienos savo situaciją aš dažnai negalėčiau važiuoti pagal vakarykštį finansinį indėlį
taip, turbūt, nepastebėjau sąraše
QUOTE(__Adelė__ @ 2016 09 16, 10:21)
taip, turbūt, nepastebėjau sąraše
as ikeliau jos gimtadieni
Papildyta:
QUOTE(insk @ 2016 09 16, 10:17)
ir dar pastebėjimas - gal vertėtų apsvarstyti finansines puses,
tai cia juk susikaupe 5 vaiku gimtadieniai, todel ir indelis buvo didesnis sikart
ačiū, visoms dalyvavusios ir nedalyvavusioms bet prisidėjusioms. taip šį kartą nemažai gavosi, bet 5 gimtadieniai. šiaip yra biudžetas dovanai ir stengiamės jo laikytis iki ~8 Eur vaikui
kitą mėnesį mažosios Viktorijos gimtadienis.
QUOTE(džiaugsmelis @ 2016 09 16, 16:02)
ačiū, visoms dalyvavusios ir nedalyvavusioms bet prisidėjusioms. taip šį kartą nemažai gavosi, bet 5 gimtadieniai. šiaip yra biudžetas dovanai ir stengiamės jo laikytis iki ~8 Eur vaikui
na 8 eur vaikui- suprantama (seniau apie 30 lt kalbejom), šį karta gavosi daugiau nei 8... ir ne del skaiciaus. Žinoma tai smulkmena, bet...
Sorry, kad nepavyko prisijungti, tikiuosi, priskaiciavote mane? Kam ir kiek pervesti?
Sveikos,
gal jau pradėkim derinti kitą apsilankymą. Siūlomas laikas - kitą savaitę trečiadienį arba ketvirtadienį.
gal jau pradėkim derinti kitą apsilankymą. Siūlomas laikas - kitą savaitę trečiadienį arba ketvirtadienį.
Laba, man geriau treciadienis, bet tiks ir ketvirtad.