Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome vaikus globos namuose Žimūnuose

Iki rytojaus smile.gif
Atsakyti
Ačiū Diorai, kai parašė ;)

bandysiu ir aš prisijungti pakeisdama planus smile.gif Gaila nemačiau anksčiau....

Ar reikia kažkuo dar pasirupinti?
Atsakyti
Ačiū visoms dalyvavusioms.

suradau temoje ir atnaujinu vaikų gimtadienių sąrašą :
patikslinkim datas dar, jei kažką praleidau smile.gif

sausis: Virginijus (01 17)

vasaris: Tomas (02 23)

kovas: Karolis (03 25)

liepa: Virginija (2007 07 04) , Edvinas (2008 07 31)

rugpjūtis: Julija (2003 08 11)

rugsėjis: Ingrida (2001 09 04 ) ; Violeta (2007 09 10 ar 12 ?)

spalis: Viktorija (2008 10 17)

lapkritis: Viktorija (11 07)

gruodis: Ernestas (12 04)

dar viena mergaitė iš naujų, mažoji Viktorija 8m , nepamenu tik jos gimtadienio dienos, berods irgi lapkritį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diora: 16 rugsėjo 2016 - 07:59
Auklėtoja minėjo, kad spalio 17 birthday.gif
Atsakyti

smagu buvo susitikti tiek su mamomis tiek su vaikučiais (Y) greitai ir kitas susitikimas nusimato, žinoma jis jau ne toks gausus bus, bet gal kita karta daugiau norinciu atsiras...

ir dar pastebėjimas - gal vertėtų apsvarstyti finansines puses, na tarkim kiek vaikui skiriama? nes pagal šios dienos savo situaciją aš dažnai negalėčiau važiuoti pagal vakarykštį finansinį indėlį verysad.gif

QUOTE(diora @ 2016 09 16, 08:42)

spalis: Viktorija (2008 10 17)

dar viena mergaitė iš naujų, mažoji Viktorija 8m , nepamenu tik  jos gimtadienio dienos, berods irgi lapkritį?

Adele - o gal čia ta pati Viktorija?
Atsakyti
QUOTE(insk @ 2016 09 16, 11:17)
smagu buvo susitikti tiek su mamomis tiek su vaikučiais (Y) greitai ir kitas susitikimas nusimato, žinoma jis jau ne toks gausus bus, bet gal kita karta daugiau norinciu atsiras...
ir dar pastebėjimas - gal vertėtų apsvarstyti finansines puses, na tarkim kiek vaikui skiriama? nes pagal šios dienos savo situaciją aš dažnai negalėčiau važiuoti pagal vakarykštį finansinį indėlį verysad.gif
Adele - o gal čia ta pati Viktorija?

taip, turbūt, nepastebėjau sąraše smile.gif
Atsakyti
QUOTE(__Adelė__ @ 2016 09 16, 10:21)
taip, turbūt, nepastebėjau sąraše  smile.gif

as ikeliau jos gimtadieni smile.gif
Papildyta:
QUOTE(insk @ 2016 09 16, 10:17)
ir dar pastebėjimas - gal vertėtų apsvarstyti finansines puses,

tai cia juk susikaupe 5 vaiku gimtadieniai, todel ir indelis buvo didesnis sikart
Atsakyti
ačiū, visoms dalyvavusios ir nedalyvavusioms bet prisidėjusioms. taip šį kartą nemažai gavosi, bet 5 gimtadieniai. šiaip yra biudžetas dovanai ir stengiamės jo laikytis iki ~8 Eur vaikui ax.gif

kitą mėnesį mažosios Viktorijos gimtadienis.
Atsakyti
QUOTE(džiaugsmelis @ 2016 09 16, 16:02)
ačiū, visoms dalyvavusios ir nedalyvavusioms bet prisidėjusioms. taip šį kartą nemažai gavosi, bet 5 gimtadieniai. šiaip yra biudžetas dovanai ir stengiamės jo laikytis iki  ~8 Eur vaikui  ax.gif

kitą mėnesį mažosios Viktorijos gimtadienis.

na 8 eur vaikui- suprantama (seniau apie 30 lt kalbejom), šį karta gavosi daugiau nei 8... ir ne del skaiciaus. Žinoma tai smulkmena, bet...

Atsakyti
Sorry, kad nepavyko prisijungti, tikiuosi, priskaiciavote mane? Kam ir kiek pervesti?
Atsakyti
Sveikos,

gal jau pradėkim derinti kitą apsilankymą. Siūlomas laikas - kitą savaitę trečiadienį arba ketvirtadienį.
Atsakyti
Laba, man geriau treciadienis, bet tiks ir ketvirtad.
Atsakyti