Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome vaikus globos namuose Žimūnuose

Laba diena, o gal išeitų kitą trečiadienį- ketvirtadienį? nes spalį seks jau kiti gimtadieniai, labai nusitemps... buvom taip jau seniai
Atsakyti
Man kaip ir tiktu, bet kad dalis rugseji negali, ar nebus cia musu tik pora? g.gif
Beje, pagal naujai patvirtinta vaiku globos politika, siekiama, kad iki 2020 m. nebeliktu globos namu, jie bus isformuojami i seimynas ar kazkas tokio, kitamet, t.y. 2016 m. numatyta naikinti musu lankomus globos namus, kai tai realiai bus igyvendinama ziuresim, cia teoriniai popieriuose numatyti planai
Atsakyti
Sveikos,
ar čia dar liko kas nors, kas turi kontaktą su vaikais? Reikia užklausti ko nori dovanų.
Na, o jei nėra kam paklausti, tai galim savo nuožiūra kažką parinkti.
Vaikų amžius toks:
Ingrida - 14 m.
Virginija - 8 m.
Edvinas - 7m.
Julija - 12 m.

Man tinka tik trečiadieniai ir ketvirtadieniai 4u.gif
Atsakyti
Kaip suprantu, palauksim gausesnio burelio dalyviu smile.gif
pabandysiu per FB Vikai parasyt, paklaust ka kas nori dovanu
Atsakyti
QUOTE(panther @ 2015 09 29, 19:03)

Ar pavyko suzinoti apie dovanas??
Atsakyti
Siandien tik sureagavo, parase, kad paklaus visu, tik Julyte Siauliuose, tai nezinia kaip su ja
Atsakyti
Parase taip: Edvinas nori mp3 su ausinem, Virga muzikines koloneles blink.gif
Papildyta:
cituoju: "belaide kolonele maza, tokia ten kur dedasi atmintine, apie 12 euru kainuoja". O Ingrida jau nebe ju grupeje gyvena
Atsakyti
QUOTE(panther @ 2015 10 04, 16:54)
mp3 su ausinem, Virga muzikines koloneles  blink.gif
cituoju: "belaide kolonele maza, tokia ten kur dedasi atmintine, apie 12 euru kainuoja". O Ingrida jau nebe ju grupeje gyvena

apie technika tokia, nelabai turiu nuomones, kuri gera, kuri bloga.. bet reikia nupirkti.
Uzvaziuosiu siandien i Topo centra, apziureti ka siulo
Atsakyti
Sveikos,

na , matau, kad tikrai spėjau grįžti. Tai pas mus išeina tik Virga ir Edvinas lieka. spalio mėn gimtadienių neturim. ar aš klystu?

tai gal sutarkim konkrečią dieną jau kitą savaitę, pavyzdžiui, man tinka trečiadienį. kas čia nedalayvauja, bandysim priskviesti telefonu.
Atsakyti
Man treciadienis irgi tinka
Atsakyti
Laba,
kol kas trečiadienis tinka 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, virusa buvau pasigavusi, tai i parduotuves neejau.
Gal kuri turit supratimo apie ta technika, kurios pageidauja vaikiukai?

man irgi kol kas treciadienis tinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diora: 12 spalio 2015 - 09:30