Insk paims tortą šiandien.
Saldainiai gėrimai - Panther
vaisiai, fontanas tortui - Salvija
dovana yra
Diora, priskaičiuosim.
Ačiū Eglei už skambutį - bučiau pražiopsojusi
vaisius ir fontaną nupirksiu
auklėtoja žino
Artūras lauks
vaisius ir fontaną nupirksiu
auklėtoja žino
Artūras lauks
Sveikos,
ačiū merginos už laiką praleistą su vaikais
džiaugsmeli - kad suburi visas
Panther - smagu vėl susitikti buvo
Salvija - susipažinti
Likta - ačiū tau už tortą. Labai gražus Vaikai sakė ir labai skanus
Po susitikimo, iškilo klausimas, ką veikti vaikui išėjus iš globos namų?
Yra nemažai projektų, nemažai visokių programų, kurios apmoko žmones. Tik ne apie visas taip plačiai skelbiama. Šiuo metu vienas toks vyksta, ir būtų galimybė dalyvauti. Pasiūliau Artūrui sudalyvauti vieno projekto veiklose. Per vasarą įgautų specialybę (elektriko, vairuotojo, kroviko ir pan. pasirinktinai) ir kol mokytųsi, gautų stipendiją. Tačiau Artūras turi kitų planų. Jo nesudomino. Dar auklėtoja pasikalbės, bet...
Tačiau, gal iš jūsų žinote, arba nebūtinai šiuo metu, gal ir vėliau sužinosite, kur gali ir kas, padėti neįgaliems. Artėja Tomo pilnametystė, iki to laiko būtų gerai surasti, kas jam padėtų nes berniukui, pasak auklėtojos, tikrai reikėtų pagalbos.
Taigi turėkim mintyje, ir galbūt surasim visos galimybę, kaip padėti
ačiū merginos už laiką praleistą su vaikais
džiaugsmeli - kad suburi visas
Panther - smagu vėl susitikti buvo
Salvija - susipažinti
Likta - ačiū tau už tortą. Labai gražus Vaikai sakė ir labai skanus
Po susitikimo, iškilo klausimas, ką veikti vaikui išėjus iš globos namų?
Yra nemažai projektų, nemažai visokių programų, kurios apmoko žmones. Tik ne apie visas taip plačiai skelbiama. Šiuo metu vienas toks vyksta, ir būtų galimybė dalyvauti. Pasiūliau Artūrui sudalyvauti vieno projekto veiklose. Per vasarą įgautų specialybę (elektriko, vairuotojo, kroviko ir pan. pasirinktinai) ir kol mokytųsi, gautų stipendiją. Tačiau Artūras turi kitų planų. Jo nesudomino. Dar auklėtoja pasikalbės, bet...
Tačiau, gal iš jūsų žinote, arba nebūtinai šiuo metu, gal ir vėliau sužinosite, kur gali ir kas, padėti neįgaliems. Artėja Tomo pilnametystė, iki to laiko būtų gerai surasti, kas jam padėtų nes berniukui, pasak auklėtojos, tikrai reikėtų pagalbos.
Taigi turėkim mintyje, ir galbūt surasim visos galimybę, kaip padėti
Sveikos merginos norėčiau prisijungti prie jūsų šaunaus burelio. Supratau, kad lankotės tik per gimtadienius? ar einat sveikinti vaikus ir su kitomis šventėmis? kaip čia viskas vyksta?
man būtų pirmas kartas vaiku globos namuose, nieko nežinau ir biškuti baisu
man būtų pirmas kartas vaiku globos namuose, nieko nežinau ir biškuti baisu
Taip, mes einam sveikinti svenciancius gimtadienius, suorganizuojam mini svente Dabar vasara - atostogu metas, tikriausiai susiorganizuosim tik link rugsejo... Sekite tema ir drasiai junkites
Sveikos,
reiktų jau galvoti apie rugsėjo vizitą. vasarą turėjom nemažai jubiliatų ir dar Ingridos gitmadienis rugsėjo 4-ą dieną.
liepa: Virginija (liepos 4 d.), Edvinas (liepos 31 d.)
rugpjūtis: Julija (rugpjūčio 11 d.)
reiktų jau galvoti apie rugsėjo vizitą. vasarą turėjom nemažai jubiliatų ir dar Ingridos gitmadienis rugsėjo 4-ą dieną.
QUOTE(džiaugsmelis @ 2015 09 08, 07:56)
Sveikos,
po kiek metų vaikams suėjo?
Sveikos
Noreciau prisijungti prie jusu
Noreciau prisijungti prie jusu
Sveikos po vasaros Gimdieniu kaip rudeniniu grybu Kazin ka dovanu jubiliatai nori?
QUOTE(Evcia @ 2015 09 10, 14:16)
Junkis, mielai priimsim
Sveikos, visos,
kada planuotume susitikima? ir tikrai reikia dovanas supirkti
Sveikios,
viskas labai nusutęsė. aš šį kartą nesudalyvausiu, nes išvykstu ir iki rugsėjo galo jau būsiu nepasiekiama.
būkit aktvesnės
viskas labai nusutęsė. aš šį kartą nesudalyvausiu, nes išvykstu ir iki rugsėjo galo jau būsiu nepasiekiama.
būkit aktvesnės
Sveikos,
paskaičiau, bet nesikišau į diskusijas, nes rugsėjis pas mane visiškai užimtas
Spalio pradžioje jau turėčiau turėti aiškesnį dienų-vakarų grafiką, tai pagal galimybes prisijungsiu
Džiaugsmeli, man atrodo spėsi sugrįžti iki "renginio"
paskaičiau, bet nesikišau į diskusijas, nes rugsėjis pas mane visiškai užimtas
Spalio pradžioje jau turėčiau turėti aiškesnį dienų-vakarų grafiką, tai pagal galimybes prisijungsiu
Džiaugsmeli, man atrodo spėsi sugrįžti iki "renginio"