Galbut paliktume dovanele, o jau eitume tuomet sausi nes tarpusventyje susiorganizuoti bus sudetinga, plius jie ir taip tuo metu turi nemazai vizituotoju
Na ką, Bendramintės. Laikas planuoti naują susiėjimą.
kokiomis dienomis kitą savaitę galite? man kol kas tinka trečiadienis arba ketvirtadienis.
Virgiui jau nupirkau dovaną
kokiomis dienomis kitą savaitę galite? man kol kas tinka trečiadienis arba ketvirtadienis.
Virgiui jau nupirkau dovaną
Man galbut ketvirtadienis...
O tai kaip su Ernestu darysim?
O tai kaip su Ernestu darysim?
aš irgi "UŽ" ketvirtadienį
QUOTE(Salvi_ja @ 2015 01 16, 10:12)
aš irgi "UŽ" ketvirtadienį
ir man tinka ketvirtadienis
Tai tvirtinam ketvirtadienį ir aplink jį planuojamės visa kita . parašysiu Liktai dėl torto.
O Ernestui tai reikėtų irgi kąžką pažiūrėti. gal turit idėjų?
O Ernestui tai reikėtų irgi kąžką pažiūrėti. gal turit idėjų?
Kiek metų Ernestui? Už kokią sumą?
QUOTE(insk @ 2015 01 17, 18:25)
Kiek metų Ernestui? Už kokią sumą?
bijau dabar pameluoti, man rodos, visas 10. paprastai biudžetas vienai dovanai iki 9 Eur.
As galiu saldainius ir vaisius paimt
Gerbiamosios iki 14 val turiu žinoti ar bus kam paimti tortą trečiadienį po 20 val. Neinformavus iki nurodyto laiko, torto nepadarysiu.
Užklausa dėl torto buvo, atsakiau, kad padarysiu, o ką toliau nežinau.
Ateičiai-praneškite nors prieš 5-7 dienas dėl gimtadienio, kitu atveju negalėsiu prisidėti. Aš taip pat turiu savo darbą, planus, šeimą, hobį.
Būkime supratingesni ir gerbkime vieni kitus.
Užklausa dėl torto buvo, atsakiau, kad padarysiu, o ką toliau nežinau.
Ateičiai-praneškite nors prieš 5-7 dienas dėl gimtadienio, kitu atveju negalėsiu prisidėti. Aš taip pat turiu savo darbą, planus, šeimą, hobį.
Būkime supratingesni ir gerbkime vieni kitus.
O iš kur paiimti reikia?
Matomai sunku susirinkti tos kurios eina, o jau nekalbu apie tas kurios daro, perka...
Matomai sunku susirinkti tos kurios eina, o jau nekalbu apie tas kurios daro, perka...
Aš gyvenu Justiniškėse