Viltelė Edvinukui nupirko žaidimą. Gal Diora galėtum kažką iš maisto dar apsiimti parašyčiau jai sms, nes prisijungti prie sm neturi galimybės.
QUOTE(džiaugsmelis @ 2014 09 09, 13:55)
Viltelė Edvinukui nupirko žaidimą. Gal Diora galėtum kažką iš maisto dar apsiimti parašyčiau jai sms, nes prisijungti prie sm neturi galimybės.
as nupirksiu dovanu Virgutei ir Ingridai ir maista supirskiu kaip kad visada perkame
parasyk man Vilteles tel.nr. kad susisiekti su ja
aciu
Diora, neprisijungsiu čia, tad parašyk ryt iki 12 man kokį sms, kad galėčiau tau paskambinti. Tortą turiu.
as nupirkau dovanas mergaitems ir sultis, bananu ir saldainiu
Sveikos,merginos, kurios siand dalyvausite, priskaiciuokite pinigeliais ir mane, parasykite kuriai i kokia saskaita pervesti (i a.z.) Visiems linkejimai , labai gaila, kad nepavyks prisijungti...
ir mane priskaiciuokite pinigais, pasistegsiu užsukti apie 19 val nors trumpam, arba parasykite i kokia saskaita pervesti i a.z.
Sveikos merginos. Esu naujoke ir as noreciau prisijungt prie jus. Kielinta valanda jus susitinkat. Aciu gal kuo reikia dapirkt?
QUOTE(donata72 @ 2014 09 11, 13:04)
Sveikos merginos. Esu naujoke ir as noreciau prisijungt prie jus. Kielinta valanda jus susitinkat. Aciu gal kuo reikia dapirkt?
siandien 18.15 zadam ten buti su Viltele
Prisijunk.. nieko prikti nereikia, mes viska supirkom... tik pinigelius pasidalinsim
QUOTE(diora @ 2014 09 11, 13:19)
siandien 18.15 zadam ten buti su Viltele
Prisijunk.. nieko prikti nereikia, mes viska supirkom... tik pinigelius pasidalinsim
busiu 18.15
Ačiū liktai už nuostabù tortà!
Gintarės ir Danutės vaikai pasigedo, tad jūsù dalyvavimas (Danutė biški dar spėjo pasibūti)- privalomas
Ačiū naujai prisijungiantiems.
Sekantys 3 gimtadieniai lapkričio 6, 7 ir 11.
Iki
Gintarės ir Danutės vaikai pasigedo, tad jūsù dalyvavimas (Danutė biški dar spėjo pasibūti)- privalomas
Ačiū naujai prisijungiantiems.
Sekantys 3 gimtadieniai lapkričio 6, 7 ir 11.
Iki
Oi, kaip miela, kad jie laukia Labai labai tikiuosi, kad kita karta sudalyvausiu ir niekas nesugriaus planu Kas siaip ten naujo, gero?