Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome vaikus globos namuose Žimūnuose

Viltelė Edvinukui nupirko žaidimą. Gal Diora galėtum kažką iš maisto dar apsiimti parašyčiau jai sms, nes prisijungti prie sm neturi galimybės.
Atsakyti
QUOTE(džiaugsmelis @ 2014 09 09, 13:55)
Viltelė Edvinukui nupirko žaidimą. Gal Diora galėtum kažką iš maisto dar apsiimti parašyčiau jai sms, nes prisijungti prie sm neturi galimybės.

as nupirksiu dovanu Virgutei ir Ingridai ir maista supirskiu kaip kad visada perkame
parasyk man Vilteles tel.nr. kad susisiekti su ja smile.gif
aciu
Atsakyti
Diora, neprisijungsiu čia, tad parašyk ryt iki 12 man kokį sms, kad galėčiau tau paskambinti. Tortą turiu.
Atsakyti
as nupirkau dovanas mergaitems ir sultis, bananu ir saldainiu
Atsakyti
Sveikos,merginos, kurios siand dalyvausite, priskaiciuokite pinigeliais ir mane, parasykite kuriai i kokia saskaita pervesti (i a.z.) Visiems linkejimai 4u.gif , labai gaila, kad nepavyks prisijungti...
Atsakyti
ir mane priskaiciuokite pinigais, pasistegsiu užsukti apie 19 val nors trumpam, arba parasykite i kokia saskaita pervesti i a.z.
4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Esu naujoke ir as noreciau prisijungt prie jus. Kielinta valanda jus susitinkat. Aciu 4u.gif gal kuo reikia dapirkt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo donata72: 11 rugsėjo 2014 - 12:07
QUOTE(donata72 @ 2014 09 11, 13:04)
Sveikos merginos. Esu naujoke ir as noreciau prisijungt  prie jus. Kielinta valanda jus susitinkat. Aciu 4u.gif gal kuo reikia dapirkt?

siandien 18.15 zadam ten buti su Viltele
Prisijunk.. nieko prikti nereikia, mes viska supirkom... tik pinigelius pasidalinsim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diora: 11 rugsėjo 2014 - 13:19
QUOTE(diora @ 2014 09 11, 13:19)
siandien  18.15 zadam ten buti su Viltele
Prisijunk.. nieko prikti nereikia, mes viska supirkom... tik pinigelius pasidalinsim  4u.gif

4u.gif busiu 18.15
Atsakyti
QUOTE(donata72 @ 2014 09 11, 14:29)
4u.gif busiu 18.15

kaip Faina.. 4u.gif 4u.gif lauksim biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū liktai už nuostabù tortà!
Gintarės ir Danutės vaikai pasigedo, tad jūsù dalyvavimas (Danutė biški dar spėjo pasibūti)- privalomas smile.gif 4u.gif
Ačiū naujai prisijungiantiems.
Sekantys 3 gimtadieniai lapkričio 6, 7 ir 11.
Iki
Atsakyti
Oi, kaip miela, kad jie laukia ax.gif Labai labai tikiuosi, kad kita karta sudalyvausiu ir niekas nesugriaus planu 4u.gif Kas siaip ten naujo, gero?
Atsakyti