Kadangi labai aktyviai diskutuojame , tai gal kas žinote kada grįžta vaikai iš Šiaulių? nes Diana gi ten...tai gal pagal tai ir organizuoti susitikimo datą...
Paskutinės naujienos - Diana grįžta penktadienį, tiksliai nežino, iki kada bus, bet lygtais iki trečiadienio. Tad kada kas galite? Gal kokį pirmadienį?
Pasveikintume ir Dianą, ir Artūrą
Pasveikintume ir Dianą, ir Artūrą
Man tinka kad ir pirmadienis
Kol kas ir man tinka...
QUOTE(niiki69 @ 2013 05 15, 20:36)
Sveikutes, Jus kalbate apie ateinanti pirmadieni?
Taip
O ką dovanų jubilijatai nori?
QUOTE(niiki69 @ 2013 05 15, 21:01)
o kelinta valanda planuojate sveikinti jubiliatus? nes as taip pat noreciau prie jusu priijungti
Paprastai renkames 18.30 val.
Del dovanu, klausiau Dianos, ka ji noretu, bet atseit nezino Tai sakiau, kad bent jau is kokios srities lai sugalvoja Del Arturo, kas turit cia likusiu kontaktus, parasykite, kad uzklaustu
sveikos,
kažkaip buvo iškritusi iš favoritų sąrašo ši tema pas mane
man pirmadienis tinka
kažkaip buvo iškritusi iš favoritų sąrašo ši tema pas mane
man pirmadienis tinka
Diana nusprende norinti kvepalu, tai nupirkau
Prasiau , kad suzinotu del Arturo.
Ka kitos galite paimti?
Prasiau , kad suzinotu del Arturo.
Ka kitos galite paimti?
Aš rašiau dėl dovanos SMS Ingridai ir Artūrui į FB - kol kas nei vienas neatsakė, gal vėliau pabandysiu skambinti.
Mes busim dviese - galim supirkti kad ir viską -saldainius, gėrimus, vaisius, tortą - vieną ? Dianos pageidavimų nėra dėl torto ? - pernai lyg tiramisu buvo.
Tik dovanėlė Artūrui liks
Mes busim dviese - galim supirkti kad ir viską -saldainius, gėrimus, vaisius, tortą - vieną ? Dianos pageidavimų nėra dėl torto ? - pernai lyg tiramisu buvo.
Tik dovanėlė Artūrui liks
ką liepsit, tą nupirksiu