Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome vaikus globos namuose Žimūnuose

Gerai, paimk torta 4u.gif
Atsakyti
Sveikos!
Prisijungiu tik savaitgaliais ir vėlai vakare, tad dėl torto paėmimo kitą kartą mestelt sms(man pakeliui).
Be to šalia darbo kepykla saldumynų, tai galiu šviežutėlį nupirkt, nebent Salvija irgi kokį "tašką" turi biggrin.gif žodžiu, parašykit ką reikia parūpinti, ryt vakare paskaitysiu ir viską padarysiu 4u.gif
Atsakyti
Viltele, neturiu savo "taško" - tad palieku tortą tau smile.gif
aš nupirksiu gėrimus.
Vaisių neperkam ? ar paimti kažkiek ?
Atsakyti
as nupirkau Drogo kupona uz 25 Lt, nes po 30 Lt pas juos nebuna , ar uztenka? smile.gif
Atsakyti
Tai taip, uztenka mirksiukas.gif
O vaisiu gal reiketu? g.gif
Atsakyti
laukiam patvirtinimo iš vilteles dėl torto, o aš perku tada gėrimus ir vaisiuis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Salvi_ja @ 2014 05 13, 10:41)
laukiam patvirtinimo iš vilteles dėl torto, o aš perku tada gėrimus ir vaisiuis  4u.gif

Tortu pasirūpinsiu 4u.gif
Atsakyti
Aciu visoms 4u.gif
kadangi pries akis vasara, atostogu metas ir pan, dabar planuojam tradiciskai rinktis tik rugsejo men, tuomet pasveikinsim ir vasaros metu gimusius smile.gif
Atsakyti
ačiū visoms prisijungusioms vakar.
aš kažkaip pagalvojau, kad gal visai ištaikytume liepos mėnesį nueiti pas vaikus, juk smagu, kad arčiau gimtadienio pasveikina, o mažiukai vis tiek į stovyklas nevažiuoja.
Liepos mėnesį būtų Virgos (liepos 4d) ir Edvino (liepos 31 d) gimtadieniai.
kiek jau bus tiek tų vaikų grupėje. pabūtume su mažiukais. g.gif
Atsakyti
na, jei mes pacios tuo metu nebusim visos kur isvyke atostogaut biggrin.gif Galim pabandyt susirasyt apie ta laika, bus tada aisku kas ir kaip wink.gif
Atsakyti
Kokios Jus saunuoles. O jus tik per gimtadienius vaikus lankote? Kaip prie Jusu prisijungti?
Atsakyti
pagrinde lankome tik kai konkretu menesi yra kuriu nors vaikuciu gimtadieniai smile.gif
uzsiprenumeruok sia tema ir sek.. tuomet zinosi kada planuojamas artimiausias vaikuciu lankymas smile.gif
Mielai priimsim i kompanija smile.gif 4u.gif
Atsakyti