Gerai, paimk torta
Sveikos!
Prisijungiu tik savaitgaliais ir vėlai vakare, tad dėl torto paėmimo kitą kartą mestelt sms(man pakeliui).
Be to šalia darbo kepykla saldumynų, tai galiu šviežutėlį nupirkt, nebent Salvija irgi kokį "tašką" turi žodžiu, parašykit ką reikia parūpinti, ryt vakare paskaitysiu ir viską padarysiu
Prisijungiu tik savaitgaliais ir vėlai vakare, tad dėl torto paėmimo kitą kartą mestelt sms(man pakeliui).
Be to šalia darbo kepykla saldumynų, tai galiu šviežutėlį nupirkt, nebent Salvija irgi kokį "tašką" turi žodžiu, parašykit ką reikia parūpinti, ryt vakare paskaitysiu ir viską padarysiu
Viltele, neturiu savo "taško" - tad palieku tortą tau
aš nupirksiu gėrimus.
Vaisių neperkam ? ar paimti kažkiek ?
aš nupirksiu gėrimus.
Vaisių neperkam ? ar paimti kažkiek ?
as nupirkau Drogo kupona uz 25 Lt, nes po 30 Lt pas juos nebuna , ar uztenka?
Tai taip, uztenka
O vaisiu gal reiketu?
O vaisiu gal reiketu?
laukiam patvirtinimo iš vilteles dėl torto, o aš perku tada gėrimus ir vaisiuis
QUOTE(Salvi_ja @ 2014 05 13, 10:41)
laukiam patvirtinimo iš vilteles dėl torto, o aš perku tada gėrimus ir vaisiuis
Tortu pasirūpinsiu
Aciu visoms
kadangi pries akis vasara, atostogu metas ir pan, dabar planuojam tradiciskai rinktis tik rugsejo men, tuomet pasveikinsim ir vasaros metu gimusius
kadangi pries akis vasara, atostogu metas ir pan, dabar planuojam tradiciskai rinktis tik rugsejo men, tuomet pasveikinsim ir vasaros metu gimusius
ačiū visoms prisijungusioms vakar.
aš kažkaip pagalvojau, kad gal visai ištaikytume liepos mėnesį nueiti pas vaikus, juk smagu, kad arčiau gimtadienio pasveikina, o mažiukai vis tiek į stovyklas nevažiuoja.
Liepos mėnesį būtų Virgos (liepos 4d) ir Edvino (liepos 31 d) gimtadieniai.
kiek jau bus tiek tų vaikų grupėje. pabūtume su mažiukais.
aš kažkaip pagalvojau, kad gal visai ištaikytume liepos mėnesį nueiti pas vaikus, juk smagu, kad arčiau gimtadienio pasveikina, o mažiukai vis tiek į stovyklas nevažiuoja.
Liepos mėnesį būtų Virgos (liepos 4d) ir Edvino (liepos 31 d) gimtadieniai.
kiek jau bus tiek tų vaikų grupėje. pabūtume su mažiukais.
na, jei mes pacios tuo metu nebusim visos kur isvyke atostogaut Galim pabandyt susirasyt apie ta laika, bus tada aisku kas ir kaip
Kokios Jus saunuoles. O jus tik per gimtadienius vaikus lankote? Kaip prie Jusu prisijungti?
pagrinde lankome tik kai konkretu menesi yra kuriu nors vaikuciu gimtadieniai
uzsiprenumeruok sia tema ir sek.. tuomet zinosi kada planuojamas artimiausias vaikuciu lankymas
Mielai priimsim i kompanija
uzsiprenumeruok sia tema ir sek.. tuomet zinosi kada planuojamas artimiausias vaikuciu lankymas
Mielai priimsim i kompanija