Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome vaikus globos namuose Žimūnuose

Na, man labiau tiktų antradienis, bet gal pavyks ir trečiadienį prisijungti. Beje, bendradarbė irgi norėjo, tai jei neprieštarausit ir, jei neapsigalvos-pakviesiu smile.gif
Atsakyti
Zinoma! smile.gif
Man treciadienis tinka
Atsakyti
na tai apsistojam ties trečiadieniu ir dar gal su Likta ne per vėlu susiekti g.gif
Papildyta:
naujai prisijungusius mielai priimam 4u.gif
Atsakyti
Man tinka irgi treciadienis.. tuomet dovana Arturui turim, beliko tik Drogo cekus, tai as tuomet galiu ir paimt, busiu sikart atsakinga smile.gif uz dovanas. O kokiai sumai tuomet dovanu cekis?
Atsakyti
O po kiek ten buna? Gal 30 Lt? g.gif
As galiu tada saldainius
Atsakyti
Dėl torto, tai likta sake, kad jau truputi per velu, nebent spetume susisukti ir treciad 17 val. paimti, ar kas galetu??? nes reikia atsakyma siandien iki 16 val. duoti
Atsakyti
aš prisijungsiu trečiadienį - ir tortą galiu rytoj paimti
Atsakyti
tuomet as nupirksiu dovanu kupona Drogo mirksiukas.gif
o torto paimt negaleciau
Atsakyti
QUOTE(Salvi_ja @ 2014 05 12, 12:38)
aš prisijungsiu trečiadienį - ir tortą galiu rytoj paimti

Torta reiktu paimti ne rytoj , o treciadieni wink.gif ne anksciau 17 val. Ar galesi?
Atsakyti
va, va ir man Likta parašė kad tortą ne rytoj, o trečiadienį paimti nuo 17 val, man netinka - nuo Nemenčinės plento specialiai važiuoti į Justiniškės ir atgal - o ir nespėsiu apsisukti.
O niekas iš anos pusės nevažiuojat ?
Atsakyti
kadangi niekam nesigaus treciad paimti tortuko, tai atsaukiau, nupirksim sikart parduotuvini, o kita karteli is anksto reikia nepamirsti is anksto pasiplanuoti 4u.gif
Atsakyti
kitų pirkinių nepasidalinot ?
tuomet aš galiu tortą nupirkti smile.gif
ar dar kažką ?
Atsakyti