Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome vaikus globos namuose Žimūnuose

Aciu jums uz kompanija 4u.gif , kaip pirma karta buvo nedrasu pradzioj, bet vaikiukai saunus, linksmuoliai greit isjudino biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, smagu, kad praeitas kartas taip pavyko. pati neprisijungiau, nes masiškai šeimą žieminės ligos užpuolė. Pažadu kovo mėnesį aktyviai sudalyvauti. o gal jau galima iš anksto sužinoti ko gimtadienininkas norėtų? galima tada neskubant gero daikto paieškoti.
Atsakyti
kas liečia dovanas, tai pageidavimų sąraše buvo nerf šautuvas( na jie labai brangūs, nebent tų tokių papigintų žaislų parduotuvėjė galima būtų gauti. MB mūsiškiui visai nebrangiai buvo radęs smile.gif

monopoliukas ( ten tokį Ernestui nupirkau, bet kadangi nebuvo išpakavę, nežinau, kaip ten kas atrodo

ir dar vienas ir alternatyvių norų - nebijantis vandens laikrodis ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal jau organizuojames pas Karolį?
Pas mane tik pirmadieniai penktadieniai laisvi. gal netyčia ir dovanėlę iš mano aprašytų kas pažiūrėjo?
Atsakyti
As sergu sad.gif na, bet tikiuosi, kad po ilgoooo antibiotiku kurso galiausiai busiu sveika ir pavyks jungtis
Atsakyti
Sveik, Panther,

kas už kitą pirmadienį?
Atsakyti
QUOTE(džiaugsmelis @ 2014 03 18, 09:22)
Sveik, Panther,

kas už kitą pirmadienį?

man tinka..
tik riekia tuomet dovana kazkokiu budu isrinkt..as vaikiskose prekeses nelabai turiu patirties...
gal as buciau uz laikroduka...
Atsakyti
na, jei neatkrisiu, tai jau kaip ir baigiu issisveikt, tad pirmadienis, kovo 24 d., tinka smile.gif Galiu paimti saldainius ir gerimus, parasysiu liktai del torto, jei dar yra tokia galimybe
Atsakyti
Sveikos, nupirkau tą nerfo šautuvą. kadangi jie nepigūs, tai tik be pakuotės įtilpau į biudžetą. Supakuosim kaip nors gražiai.

tik truputį sąžinė paskui pradėjo graužti. kaip ne kaip tai ginkas - tikiuos neišmes mūsų su visu tuo šautuvu blush2.gif
Papildyta:
sąrašas ką nešamės

dovana- džiaugsmelis (dar turiu vieną fejerverką iš anksčiau pirktų)
saldainiai, gėrimai - panther
vaisiai - ?
tortas - ? ( laukiam verdikto iš Liktos)
Atsakyti
QUOTE(džiaugsmelis @ 2014 03 20, 10:56)
dovana- džiaugsmelis (dar turiu vieną fejerverką iš anksčiau pirktų)
saldainiai, gėrimai - panther
vaisiai - ?
tortas - ? ( laukiam verdikto iš Liktos)

as vaisiu tuomet galiu nupirkti
Atsakyti
likta pagamins torta 4u.gif Tik gal kas galesite sekmadieni vakare ji paimti? wink.gif
Atsakyti
Mergaitės, aš kaip ir galėčiau tortą paimt, bet vienas niuansas: pirmadienį aš galiu šiek tiek vėluoti, na 10-15min, manau. Tai nežinau kaip daryt...
Atsakyti