Mergaitės, jei susiorganizuosit kitai savaitei, tai man prie finansú priskaičiuokit, jei dar kitá sav. planuosit, tai tikiuosi pavyks prisijungti ne tik finansais
Regis kita savaite daug kas negali, tai gal dar kitai nukeliam?
Kità savaitè galiu pirm., antrad., treč.-su klaustuku, o po to negaliu niekaip... Ko iš dovanú reikia...?
aš irgi pirmadieniui jungčiausi.
Tai sausį tik Virgis. Bet liko dar Ernestas iš gruodžio mėn, kuriam nieko nenupirkom. aišku, mes jo šį kartą vėl nerasim, bet nors palikti.
Tai sausį tik Virgis. Bet liko dar Ernestas iš gruodžio mėn, kuriam nieko nenupirkom. aišku, mes jo šį kartą vėl nerasim, bet nors palikti.
Dar reikia nepamirsti su auklyte suderinti, kad nebutu kaip praeita karta Beje, gerai, kad nejom sia savaite - Diana sake, kad daug vaiku serga....
Tai, jei pirmadiení planuojam, tai reiktù torto liktos paprašyti...
Sveikos, na torto jau nesuorganizuosim, bet jau neatidekim einam pirmadieni? Viltele, gal tu dovana?
Džiaugsmeli, o gal tinka trečiadienis..? aš labai noriu sudalyvauti, bet tokios intensyvios savaitès, kad nebesugebu visko suderinti
Deja treciadieni as negaliu. Na jau ir pirmadienis suderintas su aukletoja.
Papildyta:
Papildyta:
Sveikos, as prisijunciau rytoj, pirma karta, gal man kuri savo tel.nr. parasytu, kad nenuklysciau ieskodama. Ir kelinta tiksliai valanda renkates??
Diora, parasiau i AZ.
kas del pirkiniu, tai sutarta, kad panther paims saldainius ir vaisius, Salvija - torta. As - gerimus ir dovanas.
paskui vietoje pasidalinsim islaidas su visom vienodai.
tiesa, Ernestui irgi nupirkAu.
kas del pirkiniu, tai sutarta, kad panther paims saldainius ir vaisius, Salvija - torta. As - gerimus ir dovanas.
paskui vietoje pasidalinsim islaidas su visom vienodai.
tiesa, Ernestui irgi nupirkAu.
Aciu visoms, diora, smagu, kad prisijungei
Kitas gimdienis tik kovo 25 d. - Karolio, tad apie ta laika susiderinsim
P.S. dziaugsmeliui uz operatyvu sio lankymo suorganizavima
Kitas gimdienis tik kovo 25 d. - Karolio, tad apie ta laika susiderinsim
P.S. dziaugsmeliui uz operatyvu sio lankymo suorganizavima