Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome vaikus globos namuose Žimūnuose

na aš,matau, rytoj irgi tuščiom ateisiu biggrin.gif
Atsakyti
Gal galit kuri nors savo mobilaus Nr. brūkštelėti žinute - aš rytoj pirmą kartą, tik įsivaizduoju, kur vaikų namai yra. Dėl viso pikto - jei pasiklysčiau. Susitinkat prie vartelių, ar tiesiai į vidų eiti?
Atsakyti
Hey hey!!! Dovanos suruoštos, net akinius gavau dirol.gif
Ir man parašykit telefoną, džiaugsmelio pradanginau blush2.gif
Atsakyti
P.s. Naujiena, susitinkame prie vartų, ten tokiu siauru keliuku iki vidinio kiemo vartų privažiuokit, tada jau kalbinkit besibūriuojančias ar mašinose laukiančias tetulytes biggrin.gif
Atsakyti
Aš pėstute - netoli man:) Ieškosim tetulyčių patamsiais:)
Atsakyti
Tortas jau pas mane šaldytuve smile.gif ačiū Liktai
Atsakyti
sveikutes,
dovanele vyrukui paruosta (keliu rusiu elementai supirkti ir sudeti tongue.gif ), tik beda, kad pagal darbinius planus galiu nespeti (o tiksliau beveik garantuota esu, kad nespesiu) jos atnesti iki vaiku namu. gyvenu visai salia, tai jei kas skirtu extra 10 minuciu ir pries susitinkant galetu uzbegti i mano namus (ten gyventoju bus smile.gif ) ir paimti dovanele, tai kuo greiciau rasykit man i az smile.gif
Atsakyti
Dėl dovanėlės paėmimo sutarta, ačiū Salvi_jai 4u.gif
Atsakyti
Ačiū visoms dalyvavusioms ir kitais būdais prisidėjusioms 4u.gif
Taipogi liktai labai dėkui už tortą 4u.gif
Artimiausias gimtadienis būtų Ernesto, bet jis Šiauliuose, o kai grįš Kalėdinių atostogų, jį pasiims, tad vėlgi nebus kaip pasveikinti, tad lieka variantas tiesiog nupirkti ir palikti pvz. auklytei dovaną, kad jam perduotų g.gif
Kita sveikinimo data būtų sausio 17 d. - Virgis, tad apie tą laiką ir orientuokimės jungtis į būrelį smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Norėčiau prisijungti prie jūsų ax.gif Norėjau paklausti, ar eisite vaikų lankyti prieš Kalėdas? Ir dar - ar nešate rūbus bei žaislus? Tik neužmėtykit pomidorais už klausimus, nes aš pas jus nauja ir ne visas taisykles žinau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos
dziaugiuosi atradusi sitokia temele..
noreciau ir as prisijungti prie jusu ir lankytis kartu su jumis vaiku globos namuose 4u.gif
kuo tik galesiu, tuom prisidesiu 4u.gif
Atsakyti
Mielai prasom jungtis 4u.gif Mes paprastai nesam vaises (tortas, gerimai, saldainiai, vaisiai ir pan.) ir dovaneles, ka jie uzsipraso gimtadieniui smile.gif Sekite tema, kada planuosimes eiti, dabar tikriausiai organizuosimes sausio men
Atsakyti