Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome vaikus globos namuose Žimūnuose

As saldainius jau nupirkau, kol akcija nesibaige biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mergaites)sestadieni akropolyje jamam diena maximoje nuo 8 kituose parduoruvese nuo 9)ieskant dovanu gal info pravers)ypac nuolaidos zaislams 40 procentu)) 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, aš tikrai nevažiuosiu į jamam, nors ir nuolaidos ten, bet paieškosiu akinių ir lėlės. Parašysiu ar nupirkau vakare.
Atsakyti
Sveikos, aš ši kartą gal tik finansiškai prisidėsiu?
Atsakyti
Taigi, radau mažą kuprinytę už 19lt, tai lėlę ėmiau nebrangią, a la barbė, su akiniais tas pats kaip Ieškoti žibučių žiemą biggrin.gif bet vienoje parduotuvėje sakė paieškos tarp supakuotų nesezoninių prekių, jei ras-atidės man pirmadieniui.
Mašinytės su pultais visos nuo 50lt buvo, suabejojau dėl kainos ir nepirkau unsure.gif
Atsakyti
Na, taip - 50 Lt jau tikrai per brangi dovanele gaunasi... sunku itilpti i suma ir ispildyt norus smile.gif
Atsakyti
Merginos, tai kaip darom dėl dovanėlių? Dianai bet kokiu atveju aš sukomplektuosiu, o kaip dėl kitų...?
Galimybių kažkur ieškoti nebeturiu, nebent, blogiausiu atveju, galiu Norfoj (nes šalia namų) nupirkt Sheron irgi kokią lėlę su priedais, jei niekas nieko nesugalvos unsure.gif bet mašinų norfoj tikrai nėra (vakar apžiūrinėjau), tai nieko panašaus į pultus ar šiaip ko tinkamo nemačiau schmoll.gif
Beje, o Sheron ko prašė dovanų...?
Atsakyti
aš vis dar tikiuosi žaislų akcijos kur nors. gal pvz rytoj Maxima atsivers. tikrai mašinytę galima rasti iki 30lt

aš tuomet apsiimsiu Mindaugui dovaną nupirkti.

O Sheron irgi barbės norėjo.
Atsakyti
As tada nupirksiu gerimus ir vaisius (saldainius jau turiu).
Susisiekiau su likta, tai truputi pavelavom, bet padarys torta (sake, tuomet su paprastesniu papuosimu, bet jos tortai visad superiniai ir laaabai skanus 4u.gif ), tik ar galetu kas nors sivakar po 20 val. torta paimti?? Nes ryt negales iduot
Papildyta:
Paskutines naujienos - dziaugsmeli, neieskok masinytes , jau Cicera nupirko wink.gif
Atsakyti
Panther, o galima dėl maisto "įsikišti": aš pastebėjau, kad tuos vaisius vaikai nelabai ir valgo, gal pakaktų keletos bananų papjaustymui ir mandarinų, o vietoj kitų perkamų vaisių gal geriau kukurūzų, tų pačių popcornų ar zefyrų...gi vaikai yra vaikai, juos sveikas maistas ne taip džiugina kaip suaugusius blush2.gif
ir kaip dėl dovanos Sheron? kas nors apsiims ar man eit į Norfą biggrin.gif
Atsakyti
Susisiekiau su Likta. Tortą paimsiu.
Atsakyti
Gerai, ateity bus galima vaisius truputi pakeisti kitkuo, bet sikart jau nupirkau blush2.gif
Viltele, tai jei gali, paziurek Sheron dovana wink.gif
Atsakyti