As saldainius jau nupirkau, kol akcija nesibaige
Merginos, aš tikrai nevažiuosiu į jamam, nors ir nuolaidos ten, bet paieškosiu akinių ir lėlės. Parašysiu ar nupirkau vakare.
Taigi, radau mažą kuprinytę už 19lt, tai lėlę ėmiau nebrangią, a la barbė, su akiniais tas pats kaip Ieškoti žibučių žiemą bet vienoje parduotuvėje sakė paieškos tarp supakuotų nesezoninių prekių, jei ras-atidės man pirmadieniui.
Mašinytės su pultais visos nuo 50lt buvo, suabejojau dėl kainos ir nepirkau
Mašinytės su pultais visos nuo 50lt buvo, suabejojau dėl kainos ir nepirkau
Na, taip - 50 Lt jau tikrai per brangi dovanele gaunasi... sunku itilpti i suma ir ispildyt norus
Merginos, tai kaip darom dėl dovanėlių? Dianai bet kokiu atveju aš sukomplektuosiu, o kaip dėl kitų...?
Galimybių kažkur ieškoti nebeturiu, nebent, blogiausiu atveju, galiu Norfoj (nes šalia namų) nupirkt Sheron irgi kokią lėlę su priedais, jei niekas nieko nesugalvos bet mašinų norfoj tikrai nėra (vakar apžiūrinėjau), tai nieko panašaus į pultus ar šiaip ko tinkamo nemačiau
Beje, o Sheron ko prašė dovanų...?
Galimybių kažkur ieškoti nebeturiu, nebent, blogiausiu atveju, galiu Norfoj (nes šalia namų) nupirkt Sheron irgi kokią lėlę su priedais, jei niekas nieko nesugalvos bet mašinų norfoj tikrai nėra (vakar apžiūrinėjau), tai nieko panašaus į pultus ar šiaip ko tinkamo nemačiau
Beje, o Sheron ko prašė dovanų...?
aš vis dar tikiuosi žaislų akcijos kur nors. gal pvz rytoj Maxima atsivers. tikrai mašinytę galima rasti iki 30lt
aš tuomet apsiimsiu Mindaugui dovaną nupirkti.
O Sheron irgi barbės norėjo.
aš tuomet apsiimsiu Mindaugui dovaną nupirkti.
O Sheron irgi barbės norėjo.
As tada nupirksiu gerimus ir vaisius (saldainius jau turiu).
Susisiekiau su likta, tai truputi pavelavom, bet padarys torta (sake, tuomet su paprastesniu papuosimu, bet jos tortai visad superiniai ir laaabai skanus ), tik ar galetu kas nors sivakar po 20 val. torta paimti?? Nes ryt negales iduot
Papildyta:
Paskutines naujienos - dziaugsmeli, neieskok masinytes , jau Cicera nupirko
Susisiekiau su likta, tai truputi pavelavom, bet padarys torta (sake, tuomet su paprastesniu papuosimu, bet jos tortai visad superiniai ir laaabai skanus ), tik ar galetu kas nors sivakar po 20 val. torta paimti?? Nes ryt negales iduot
Papildyta:
Paskutines naujienos - dziaugsmeli, neieskok masinytes , jau Cicera nupirko
Panther, o galima dėl maisto "įsikišti": aš pastebėjau, kad tuos vaisius vaikai nelabai ir valgo, gal pakaktų keletos bananų papjaustymui ir mandarinų, o vietoj kitų perkamų vaisių gal geriau kukurūzų, tų pačių popcornų ar zefyrų...gi vaikai yra vaikai, juos sveikas maistas ne taip džiugina kaip suaugusius
ir kaip dėl dovanos Sheron? kas nors apsiims ar man eit į Norfą
ir kaip dėl dovanos Sheron? kas nors apsiims ar man eit į Norfą
Susisiekiau su Likta. Tortą paimsiu.
Gerai, ateity bus galima vaisius truputi pakeisti kitkuo, bet sikart jau nupirkau
Viltele, tai jei gali, paziurek Sheron dovana
Viltele, tai jei gali, paziurek Sheron dovana