Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(zerutis @ 2013 03 29, 16:58)
lotuliukas.gif sesei dovanosiu ta deziuke,tada sau reiks kita issisiuvinet lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
gerai dasiuvinesiu dideli kabli,kad geriau matytumet lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
ok sutariam drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 29, 17:21)
Pradejau ziedeli  smile.gif

[

grazu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 29, 17:22)
Šaunuolė wub.gif  thumbup.gif  puikiai stumiesi į priekį mirksiukas.gif nebeperdaugiausiai ir liko... ax.gif

Nu taip,viso labo trys ziedai lotuliukas.gif o cia tik konturas dabar padarytas,diena visai neina pasiuvinet,vaiks mano nebemiega dienomis blink.gif Va ir dabar uzmigo prisedau kryziavot ir po 5 min jau niurzga,skaitos mam jau pamiegojau blink.gif doh.gif
Atsakyti
Prisiruošiau ir aš savo Riolis procesą pasirodyt blush2.gif - jau visai nebedaug beliko
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 29, 18:25)
Nu taip,viso labo trys ziedai  lotuliukas.gif o cia tik konturas dabar padarytas,diena visai neina pasiuvinet,vaiks mano nebemiega dienomis  blink.gif Va ir dabar uzmigo prisedau kryziavot ir po 5 min jau niurzga,skaitos mam jau pamiegojau  blink.gif  doh.gif

Man tas pats su mažyliu... Diena visai panašiai nebemiega arba labai trumpai.
Tai pačiai daug pakryžiavot nepavyksta verysad.gif nors ir kaip norisi kuo greičiau užbaigt darbelį
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 29, 17:33)
Man tas pats su mažyliu... Diena visai panašiai nebemiega arba labai trumpai.
Tai pačiai daug pakryžiavot nepavyksta  verysad.gif nors ir kaip norisi kuo greičiau užbaigt darbelį

Tai vat,tenka kryziavot vakarais kai jau uzmiega nakciai,o pamenu kai buvo tokio amziaus kaip tavo,dar pamiegodavo valandike smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 29, 18:21)
Pradejau ziedeli  smile.gif

QUOTE(rasiux- @ 2013 03 29, 18:30)
Prisiruošiau ir aš

abieju procesiukai thumbup.gif sparciai iriates i prieki 4u.gif

doh.gif doh.gif doh.gif tai ka daba daryt,siandien darbe zadejau antra pradet,o daba jau nebenoriu, doh.gif tai ka reiks veikt verysad.gif prisnekejot cia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 29 kovo 2013 - 18:10
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 29, 17:25)

Bus dar graziau biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(rasiux- @ 2013 03 29, 17:30)
Prisiruošiau ir aš savo Riolis procesą pasirodyt  blush2.gif - jau visai nebedaug beliko

Liuks,tiek ir beliko thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 29, 18:48)
Tai vat,tenka kryziavot vakarais kai jau uzmiega nakciai,o pamenu kai buvo tokio amziaus kaip tavo,dar pamiegodavo valandike  smile.gif

Maniškis tik pirmame mėnesije miegaodavo ilgiau, dabar tik koki pusvalandi, o kartais is vis 10min. pamiega ir vėl pabunda.Tai pagrinde stengiuosi rytais siuvinėti ilgėliau jis miega ryte.Diena nelabai yra šansų siuvinėti, nes namie darbų dar pilna....

QUOTE(rasiux- @ 2013 03 29, 18:30)
Prisiruošiau ir aš savo Riolis procesą pasirodyt  blush2.gif - jau visai nebedaug beliko

Niam niam kaip skaniai ir tikroviškai atrodo vynuogės wub.gif Sparčiai judi,nebeperdaugiausiai ir liko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 29 kovo 2013 - 18:24
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 29, 18:23)
Maniškis tik pirmame mėnesije miegaodavo ilgiau, dabar tik koki pusvalandi, o kartais is vis 10min. pamiega ir vėl pabunda.Tai pagrinde stengiuosi rytais siuvinėti ilgėliau jis miega ryte.Diena  nelabai yra šansų siuvinėti, nes namie darbų dar pilna....

Taip taip,sulig motinyste dingo katino dienos biggrin.gif O mano kaip tik ryte nemiega,tai tik vakare turiu laiko kazkam,ir tai renkuos ar namu ruosa ar kryzeliai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 29, 19:33)
Taip taip,sulig motinyste dingo katino dienos  biggrin.gif O mano kaip tik ryte nemiega,tai tik vakare turiu laiko kazkam,ir tai renkuos ar namu ruosa ar kryzeliai  doh.gif

Stengiuosi namų ruoša greičiau atlikti viską susitvarkytį,nes visą laiką mano atimą mažylis 4u.gif tai va pagrinde grobiu laika kai ryte jis ilgėliau pamiega, dieną retas atvejis kai pavyksta prisėsti mirksiukas.gif Na motinystė nuostabus jausmas mirksiukas.gif wub.gif Na svarbiausia bent kažkiek jau pavyksta man pakryžiavoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 29, 18:36)
Stengiuosi namų ruoša greičiau atlikti viską susitvarkytį,nes visą laiką mano atimą mažylis 4u.gif  tai va pagrinde grobiu laika kai ryte jis ilgėliau pamiega, dieną retas atvejis kai pavyksta prisėsti mirksiukas.gif Na motinystė nuostabus jausmas  mirksiukas.gif  wub.gif Na svarbiausia bent kažkiek jau pavyksta man pakryžiavoti thumbup.gif

Prie didelio noro viskas imanoma drinks_cheers.gif O as jau ir apie koki didesni darbeli pagalvoju,reik pagaliau namu sienas kazkuom papuost blush2.gif tik neisivaizduoju kaip neturint remo ji siuvinet reiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 29, 19:41)
Prie didelio noro viskas imanoma  drinks_cheers.gif O as jau ir apie koki didesni darbeli pagalvoju,reik pagaliau namu sienas kazkuom papuost  blush2.gif tik neisivaizduoju kaip neturint remo ji siuvinet reiktu  g.gif

Na viena esu darbą siuvinėjusi be rėmo, susilankstydavau medžiaga, arba susiviniodavau į šiaudelio formą taip ir siuvinėdavau biggrin.gif ... kažkaip nepratusi siuvinėti nei su rėmais nei su lankeliu doh.gif . Tik pirmą kartą siuvinėju su lankeliu tuos zuikius tai neįprasta siuvinėti.O rėma turiu iš vienos narės užsisakiau 4u.gif , jos vyras daro rėmus bet dar nebandžiau siuvinėti, na ateitije nusimato dideli darbai tai teks išbandyti rėma.
Atsakyti