Pupsiukeli, sparciai judi
QUOTE(RasuteK @ 2013 03 29, 12:32)
Pupsiukeli, sparciai judi
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 29, 11:17)
Štai kiek aš pasistumėjausu zuikiais į priekį
Kokie mieli
QUOTE(rituker @ 2013 03 29, 12:57)
Kokie mieli
Man jie taip pat tokie meilučiai jau antrą swiuvinėju iš jų serijos
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 29, 11:17)
Štai kiek aš pasistumėjausu zuikiais į priekį Čia dviejų dienų darbas , aišku kada buvo laiko tada ištaikydavau prisėsti.Nelabai pavyksta prisėst mažylis neleidžia Pirmą kartą su lankeliu siuvinėju Šiek tiek neįprasta bet baigiu priprasti....
koks mielas ir svelnus darbelis saunu, kad jau gali prisest prie xxx
Papildyta:
uzbaiktas paveikslelis kada bus galutinis rezultatas nezinau,vakare uzvesiu sesei paveiksleli,kad paderinus dekupaza dezutei padarytu
atsiprasau uz nedailiai pateikta darbeli
QUOTE(zerutis @ 2013 03 29, 14:43)
koks mielas ir svelnus darbelis saunu, kad jau gali prisest prie xxx
Papildyta:
uzbaiktas paveikslelis kada bus galutinis rezultatas nezinau,vakare uzvesiu sesei paveiksleli,kad paderinus dekupaza dezutei padarytu
Papildyta:
Na taip šaunu jog bent kažkiek galiu pasiuvinėti Puikus nimukai na va jau ir ant lino moki siuvinėti Šaunuolė Lauksiu galutinio rezultato ant dėžutės, nesvarbu jei ir ilgėliau teks laukti...
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 29, 15:08)
Na taip šaunu jog bent kažkiek galiu pasiuvinėti Puikus nimukai na va jau ir ant lino moki siuvinėti Šaunuolė Lauksiu galutinio rezultato ant dėžutės, nesvarbu jei ir ilgėliau teks laukti...
aciu bandau susidraugaut,tik man ant lino labai letai einasi siuvinet bandysiu sese paspaust,kad greiciau suktusi
QUOTE(zerutis @ 2013 03 29, 15:26)
aciu bandau susidraugaut,tik man ant lino labai letai einasi siuvinet bandysiu sese paspaust,kad greiciau suktusi
Pasiuvinėsi dar keletą kartų ir manau įgusi ir prie lino sparčiau judėsi
zeruti, ar aš čia nedažlibinu, ar pas tave "draugų" be nosinės?
Labai gražūs darbeliai
Žiūrinėju ir grožiuosi
Žiūrinėju ir grožiuosi
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 03 29, 15:58)
zeruti, ar aš čia nedažlibinu, ar pas tave "draugų" be nosinės?
cha cha cha tu nedazlibini,su nosine,su nosine,tik kai du pagaliukai is toliau susilieja viduri zodzio galiu kur neuzkabint,bet gale gerai zinau kur rasos
QUOTE(Katusik @ 2013 03 29, 10:29)
o kas blogo siuvinėti per Velykas?
Nuuuu jei siuvinėji pardavimui, tai gal ir nelabai - vadinas imsiu braškes , vynuoges pasiliksiu pošventinėms dienoms