Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Pupsiukeli, sparciai judi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 03 29, 12:32)
Pupsiukeli, sparciai judi  thumbup.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 29, 11:17)
Štai kiek aš pasistumėjausu zuikiais į priekį mirksiukas.gif

Kokie mieli bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2013 03 29, 12:57)
Kokie mieli  bigsmile.gif

Man jie taip pat tokie meilučiai wub.gif jau antrą swiuvinėju iš jų serijos ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 29, 11:17)
Štai kiek aš pasistumėjausu zuikiais į priekį mirksiukas.gif Čia dviejų dienų darbas , aišku kada buvo laiko tada ištaikydavau prisėsti.Nelabai pavyksta prisėst mažylis neleidžia ax.gif Pirmą kartą su lankeliu siuvinėju mirksiukas.gifŠiek tiek neįprasta bet baigiu priprasti....

koks mielas ir svelnus darbelis wub.gif saunu, kad jau gali prisest prie xxx 4u.gif
Papildyta:
uzbaiktas paveikslelis ax.gif kada bus galutinis rezultatas nezinau,vakare uzvesiu sesei paveiksleli,kad paderinus dekupaza dezutei padarytu ax.gif
atsiprasau uz nedailiai pateikta darbeli blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 29 kovo 2013 - 13:45
QUOTE(zerutis @ 2013 03 29, 14:43)
koks mielas ir svelnus darbelis wub.gif saunu, kad jau gali prisest prie xxx 4u.gif
Papildyta:
uzbaiktas paveikslelis ax.gif kada bus galutinis rezultatas nezinau,vakare uzvesiu sesei paveiksleli,kad paderinus dekupaza dezutei padarytu ax.gif
atsiprasau uz nedailiai pateikta darbeli blush2.gif

Na taip šaunu jog bent kažkiek galiu pasiuvinėti 4u.gif Puikus nimukai wub.gif na va jau ir ant lino moki siuvinėti thumbup.gif Šaunuolė 4u.gif Lauksiu galutinio rezultato ant dėžutės, nesvarbu jei ir ilgėliau teks laukti... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 29, 15:08)
Na taip šaunu jog bent kažkiek galiu pasiuvinėti 4u.gif Puikus nimukai wub.gif na va jau ir ant lino moki siuvinėti thumbup.gif Šaunuolė 4u.gif Lauksiu galutinio rezultato ant dėžutės, nesvarbu jei ir ilgėliau teks laukti... mirksiukas.gif

aciu 4u.gif bandau susidraugaut,tik man ant lino labai letai einasi siuvinet verysad.gif bandysiu sese paspaust,kad greiciau suktusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 29, 15:26)
aciu 4u.gif bandau susidraugaut,tik man ant lino labai letai einasi siuvinet verysad.gif bandysiu sese paspaust,kad greiciau suktusi mirksiukas.gif

Pasiuvinėsi dar keletą kartų ir manau įgusi ir prie lino sparčiau judėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
zeruti, ar aš čia nedažlibinu, ar pas tave "draugų" be nosinės? lens.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alatėja_: 29 kovo 2013 - 14:58
Labai gražūs darbeliai wub.gif
Žiūrinėju ir grožiuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 03 29, 15:58)
zeruti, ar aš čia nedažlibinu, ar pas tave "draugų" be nosinės?  lens.gif

cha cha cha liezuvis.gif tu nedazlibini,su nosine,su nosine,tik kai du pagaliukai is toliau susilieja lotuliukas.gif viduri zodzio galiu kur neuzkabint,bet gale gerai zinau kur rasos lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 29 kovo 2013 - 15:06
QUOTE(Katusik @ 2013 03 29, 10:29)
o kas blogo siuvinėti per Velykas? mastau.gif

Nuuuu jei siuvinėji pardavimui, tai gal ir nelabai g.gif - vadinas imsiu braškes hihihi.gif , vynuoges pasiliksiu pošventinėms dienoms biggrin.gif
Atsakyti