Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Florestina @ 2013 03 28, 16:41)
Na niekaip su jumis nespėju, dar vienas pabaigtukas-užsakymas:

thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
As irgi siulus turimus susirasiusi i exceli biggrin.gif Tik patys siuliukai niekaip nenukeliauja i jiems skirta dezute,sudeti paprastam nuotrauku albume blush2.gif

Niu ka,issiuvinejau vieno ziedelio kontura,siandien nebeprisesiu mb nori filma ziuret per kompa o schema mano irgi kompe doh.gif teks paaukot viena vakara biggrin.gif
Atsakyti
Parsinešiau iš rėminimo savo Dimensions Tulip Trio. Nors buvo kiek suskersuotas siuvinukas, bet įrėmino taip, kad nesuprasi thumbup.gif Rėmino 1,5 savaitės ir suplojau nemažai... Pasirodysiu, kai įteiksiu, nes gaila ardyt įpakavimą (dar transportuot reikės), o per plėvelę grožio nesimatys...

QUOTE(ZMama @ 2013 03 27, 20:54)
o kokia garbė pradėti temutę smile.gif, ta proga parodysiu savo puse darbelio, liko dar tiek pat smile.gif

Kaip gražu wub.gif Dar nemažai liko.

QUOTE(Florestina @ 2013 03 28, 17:41)
Na niekaip su jumis nespėju, dar vienas pabaigtukas-užsakymas:

Miela wub.gif

Merginos turiu klausimą: kaip atrodytų, jei per Velykas siuvinėčiau? Aš visą savaitę ariau, tai žiauriai noriu pasiuvinėt (lomkės tiesiog) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 28, 22:44)
As irgi siulus turimus susirasiusi i exceli  biggrin.gif Tik patys siuliukai niekaip nenukeliauja i jiems skirta dezute,sudeti paprastam nuotrauku albume  blush2.gif

mano maiselyje paprastam blush2.gif dar nenusipirkau dezutes jiem biggrin.gif

QUOTE(tildushka @ 2013 03 29, 08:29)

Merginos turiu klausimą: kaip atrodytų, jei per Velykas siuvinėčiau? Aš visą savaitę ariau, tai žiauriai noriu pasiuvinėt (lomkės tiesiog) doh.gif

labai noriu pamatyt tulpes bigsmile.gif labai labai lauksiu blush2.gif 4u.gif

as ir turbut prisesiu...vakare..nes svesim namie ,na ryte gal nueisim pas mociute o paskui namo, nesedesiu gi visa diena prie stalo g.gif na dar su vaikais kiausiniu paridensim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tildushka @ 2013 03 29, 09:29)

jei niekur nevaziuosi,sveciu neturesi,tai siuvinek,nieko blogo nematau,juk laisvadieniai mirksiukas.gif

uzbaigiau nimukus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 29 kovo 2013 - 08:43

kiekvienas elgiasi taip, kaip jam priimtina, nekenkdamas kitiems mirksiukas.gif
Atsakyti
Parsinešiau iš rėminimo savo Dimensions Tulip Trio. Nors buvo kiek suskersuotas siuvinukas, bet įrėmino taip, kad nesuprasi thumbup.gif Rėmino 1,5 savaitės ir suplojau nemažai... Pasirodysiu, kai įteiksiu, nes gaila ardyt įpakavimą (dar transportuot reikės), o per plėvelę grožio nesimatys...

Lauksiu būtinai darbelio 4u.gif įdomu pamatyti įrėmintą darbelį mirksiukas.gif 4u.gif
Manau nieko tokio jei siuvinėsi ir per velykas ax.gif Manau aš ir per velykas prisėsiu prie savo darbelio thumbup.gif
QUOTE(zerutis @ 2013 03 29, 09:42)
uzbaigiau nimukus ax.gif

Šaunu jog užbaigei thumbup.gif wub.gif Pasirodyk savo nimukus mirksiukas.gif
Papildyta:
Štai kiek aš pasistumėjausu zuikiais į priekį mirksiukas.gif Čia dviejų dienų darbas , aišku kada buvo laiko tada ištaikydavau prisėsti.Nelabai pavyksta prisėst mažylis neleidžia ax.gif Pirmą kartą su lankeliu siuvinėju mirksiukas.gifŠiek tiek neįprasta bet baigiu priprasti....
user posted image
Atsakyti
o kas blogo siuvinėti per Velykas? mastau.gif

QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 29, 10:17)
Štai kiek aš pasistumėjausu zuikiais į priekį mirksiukas.gif

labai švelnios spalvos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(unkind @ 2013 03 28, 11:54)
O jos tikrai geros? Nes kiek esu čiupinėjus panašias, tai atrodo tuoj sulūš, kraštai apsilupinėję, užsegimai pagedę, pati užsidaro kreivai šleivai  g.gif

aš irgi esu iš dekostudijos pirkus dėžutę ir komodėlę, tai kokybė be priekaištų mirksiukas.gif

gražių procesiukų pridėjot wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 29, 10:17)

oho kiek daug padirbėjai bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 03 29, 11:29)

labai švelnios spalvos  wub.gif

Aha 4u.gif ir malonu siuvinėti tokiomis spalvomis mirksiukas.gif

QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 29, 11:36)
oho kiek daug padirbėjai bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Na nemažai thumbup.gif Jei mažiukas ramesnis bus gal pabaiksiu per savaitgali be bs turiu omeny mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tildushka @ 2013 03 29, 08:29)

Kaip sakydavo mano jau anpilin iškeliavusi senelė: tingėti dar didesnė nuodėmė nei dirbti. Tikrai nematau tame nieko blogo, man iš viso pirmadienį į darbą, tai irgi teks dirbti, o ne sėdėt nieko neveikiant.

Ačiū už gražius žodžius meškutei.
Atsakyti