QUOTE(Florestina @ 2013 03 28, 16:41)
As irgi siulus turimus susirasiusi i exceli Tik patys siuliukai niekaip nenukeliauja i jiems skirta dezute,sudeti paprastam nuotrauku albume
Niu ka,issiuvinejau vieno ziedelio kontura,siandien nebeprisesiu mb nori filma ziuret per kompa o schema mano irgi kompe teks paaukot viena vakara
Niu ka,issiuvinejau vieno ziedelio kontura,siandien nebeprisesiu mb nori filma ziuret per kompa o schema mano irgi kompe teks paaukot viena vakara
Parsinešiau iš rėminimo savo Dimensions Tulip Trio. Nors buvo kiek suskersuotas siuvinukas, bet įrėmino taip, kad nesuprasi Rėmino 1,5 savaitės ir suplojau nemažai... Pasirodysiu, kai įteiksiu, nes gaila ardyt įpakavimą (dar transportuot reikės), o per plėvelę grožio nesimatys...
Kaip gražu Dar nemažai liko.
Miela
Merginos turiu klausimą: kaip atrodytų, jei per Velykas siuvinėčiau? Aš visą savaitę ariau, tai žiauriai noriu pasiuvinėt (lomkės tiesiog)
QUOTE(ZMama @ 2013 03 27, 20:54)
o kokia garbė pradėti temutę , ta proga parodysiu savo puse darbelio, liko dar tiek pat
Kaip gražu Dar nemažai liko.
QUOTE(Florestina @ 2013 03 28, 17:41)
Na niekaip su jumis nespėju, dar vienas pabaigtukas-užsakymas:
Miela
Merginos turiu klausimą: kaip atrodytų, jei per Velykas siuvinėčiau? Aš visą savaitę ariau, tai žiauriai noriu pasiuvinėt (lomkės tiesiog)
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 28, 22:44)
As irgi siulus turimus susirasiusi i exceli Tik patys siuliukai niekaip nenukeliauja i jiems skirta dezute,sudeti paprastam nuotrauku albume
mano maiselyje paprastam dar nenusipirkau dezutes jiem
QUOTE(tildushka @ 2013 03 29, 08:29)
labai noriu pamatyt tulpes labai labai lauksiu
as ir turbut prisesiu...vakare..nes svesim namie ,na ryte gal nueisim pas mociute o paskui namo, nesedesiu gi visa diena prie stalo na dar su vaikais kiausiniu paridensim
QUOTE(tildushka @ 2013 03 29, 09:29)
jei niekur nevaziuosi,sveciu neturesi,tai siuvinek,nieko blogo nematau,juk laisvadieniai
uzbaigiau nimukus
kiekvienas elgiasi taip, kaip jam priimtina, nekenkdamas kitiems
Parsinešiau iš rėminimo savo Dimensions Tulip Trio. Nors buvo kiek suskersuotas siuvinukas, bet įrėmino taip, kad nesuprasi Rėmino 1,5 savaitės ir suplojau nemažai... Pasirodysiu, kai įteiksiu, nes gaila ardyt įpakavimą (dar transportuot reikės), o per plėvelę grožio nesimatys...
Lauksiu būtinai darbelio įdomu pamatyti įrėmintą darbelį
Manau nieko tokio jei siuvinėsi ir per velykas Manau aš ir per velykas prisėsiu prie savo darbelio
QUOTE(zerutis @ 2013 03 29, 09:42)
uzbaigiau nimukus
Šaunu jog užbaigei Pasirodyk savo nimukus
Papildyta:
Štai kiek aš pasistumėjausu zuikiais į priekį Čia dviejų dienų darbas , aišku kada buvo laiko tada ištaikydavau prisėsti.Nelabai pavyksta prisėst mažylis neleidžia Pirmą kartą su lankeliu siuvinėju Šiek tiek neįprasta bet baigiu priprasti....
o kas blogo siuvinėti per Velykas?
labai švelnios spalvos
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 29, 10:17)
Štai kiek aš pasistumėjausu zuikiais į priekį
labai švelnios spalvos
QUOTE(unkind @ 2013 03 28, 11:54)
O jos tikrai geros? Nes kiek esu čiupinėjus panašias, tai atrodo tuoj sulūš, kraštai apsilupinėję, užsegimai pagedę, pati užsidaro kreivai šleivai
aš irgi esu iš dekostudijos pirkus dėžutę ir komodėlę, tai kokybė be priekaištų
gražių procesiukų pridėjot
QUOTE(Katusik @ 2013 03 29, 11:29)
labai švelnios spalvos
Aha ir malonu siuvinėti tokiomis spalvomis
QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 29, 11:36)
oho kiek daug padirbėjai
Na nemažai Jei mažiukas ramesnis bus gal pabaiksiu per savaitgali be bs turiu omeny
QUOTE(tildushka @ 2013 03 29, 08:29)
Kaip sakydavo mano jau anpilin iškeliavusi senelė: tingėti dar didesnė nuodėmė nei dirbti. Tikrai nematau tame nieko blogo, man iš viso pirmadienį į darbą, tai irgi teks dirbti, o ne sėdėt nieko neveikiant.
Ačiū už gražius žodžius meškutei.