Na, ką, merginos, man sekasi - pasidariau kažką, sėdžiu su kaklo įtvaru (rytoj daktaras tiksliai nustatys, ar pasitempiau ar nervas užspaustas). Ech.. bandysiu vakare siuvinėti, bet kol kas labai labai skauda
QUOTE(unkind @ 2013 04 08, 18:33)
Na, ką, merginos, man sekasi - pasidariau kažką, sėdžiu su kaklo įtvaru (rytoj daktaras tiksliai nustatys, ar pasitempiau ar nervas užspaustas). Ech.. bandysiu vakare siuvinėti, bet kol kas labai labai skauda
uzuojauta tai ar pasitempei,kas ten tau buvo
Sveikos siuvinėtojos..Mąstau kokią adatą nusipirkti, ar 26 ar 28, siuvinėjau iki šiol su 24 ant įvairių aidų..Ir 14 ir 16 atrodo..Kiek ten jos kaži skiriasi tarpusavyje
QUOTE(Mamamvika @ 2013 04 08, 18:56)
Sveikos siuvinėtojos..Mąstau kokią adatą nusipirkti, ar 26 ar 28, siuvinėjau iki šiol su 24 ant įvairių aidų..Ir 14 ir 16 atrodo..Kiek ten jos kaži skiriasi tarpusavyje
as ant 14 Aidos siuvineju 26, o ant 16 Aidos, 32 lino ir evenweave - 28 Turiu stai tokias 26 ir 28 tokios pat, tai storis akivaizdziai skiriasi
QUOTE(unkind @ 2013 04 08, 17:33)
Na, ką, merginos, man sekasi - pasidariau kažką, sėdžiu su kaklo įtvaru
oho kaip taip sugebėjai?
QUOTE(Mamamvika @ 2013 04 08, 17:56)
Sveikos siuvinėtojos..Mąstau kokią adatą nusipirkti, ar 26 ar 28
aš ant 16 Aidos siuvinėju 28 adata. kitokios nesu bandžius (apart aštrias siuvimui)
o aš po truputį krapštau savo drugelį. baigėsi juodas siūlas, teks važiuoti pirkti o jau tiek nedaug tos juodos spalvos buvo likę
Tai gal tada pirkti 28 dydžio, o kitus litus išleisiu siūlams, nepirkdama 26
Dar norėčiau paklausti, ant kokio audinio siuvinėta šios temos pirmoje žinutėje?Kažkas panašaus į liną?
Dar norėčiau paklausti, ant kokio audinio siuvinėta šios temos pirmoje žinutėje?Kažkas panašaus į liną?
rasiux- gal dar kietuoliu
kietuoliai
kietuoliai
QUOTE(Katusik @ 2013 04 08, 19:11)
oho kaip taip sugebėjai?
Nežinau, tiesiog ramiai sėdėjau ir bakst, yra.. skauduliai, kad negaliu galvos pajudinti. Rytoj pasakys, kas čia man yra
QUOTE(unkind @ 2013 04 08, 20:57)
Nežinau, tiesiog ramiai sėdėjau ir bakst, yra.. skauduliai, kad negaliu galvos pajudinti. Rytoj pasakys, kas čia man yra
man su nugara yra taip buvę ,sėdėjau ,ir skausmas po truputi atsirado ,kol išvis pajudėt negalėjau .sveikatytės tau
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 08, 20:01)
man su nugara yra taip buvę ,sėdėjau ,ir skausmas po truputi atsirado ,kol išvis pajudėt negalėjau .sveikatytės tau
nedėkosiu, dar pabėgs palinkėjimas, bet stengsiuos nepabloginti situacijos per darbus
QUOTE(unkind @ 2013 04 08, 17:33)
Linkiu , kas nebutu nieko rimta
QUOTE(Sela:) @ 2013 04 09, 08:53)
Linkiu , kas nebutu nieko rimta
Ačiū, greit važiuosiu pas daktarus