Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

labas rytas

atėjo mano eilė sirgti cray.gif
atrodo, niekur iš namų nebuvau išėjus, bet kažkokią bacilą vis vien pasigavau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 04 08, 09:12)
labas rytas

atėjo mano eilė sirgti cray.gif
atrodo, niekur iš namų nebuvau išėjus, bet kažkokią bacilą vis vien pasigavau  verysad.gif

console.gif
Atsakyti
Katusik, sveik greičiau friends.gif
Atsakyti
Sveikos darbštuolės,
Darbeliai visų be gao žavingi wub.gif
Kažkada pati siuvinėjau ir labai buvau "susirgus" šita "liga" ax.gif

Turiu lino ir sumąsčiau pasiuvinėti , paskui pasiūti pagalvėles į dukros kambarį.
Žodžiu klausimukas toms kurios ant lino siuvinėjusios yra:
- ar traukot siūliukus ar siuvinėdamos tiesiog atsiskaičiuojat. Po piek darot tą "akutę" 4x4 siūlų gal ?

dėkoju atsakysiančioms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 04 08, 00:13)
O itempinejama rankom kaip suprantu ?  biggrin.gif Ir kur tos lipnios medziagos rast?  smile.gif

doh.gif oi sori,prisnekejau vakar neismanydama lotuliukas.gif siandien maciau,kaip klijuoja,naudoja placia lipnia dvipuse juosta,juostas klijuoja viena prie kitos taip padengiant visa nugarele,tada lipinamas siuvinukas ir pritrinamas gerai,kad priliptu.Juosta perka brangia,kuri kainuoja,ruliukas apie 80lt. nuo tos pigesnes sake po kiek laiko atsoksta ax.gif

medziagytes bet kurioje audiniu parduotuveje galima nusipirkti,jos yra ivairiu spalvu,storesnes ir plonesnes,tik labai gerai reikia priklijuoti,kad nebutu pusliu,vienos buna sunkiau limpa tai reikia truputi ilgiau pazaisti su lygintuvu mirksiukas.gif
as klijuoju isskalbus ir isdziovinus,islyginus siuvinuka,bet reiks pabandyt pirma paklijuot ir tada skalbt,gal tada visai neissitampys g.gif

Katusik sveikatytes tau 4u.gif

Zydrunyte siuliuku netraukom,atsiskaiciujam,siaip siuvinejam 2x2siuliukai,bet jei tu nori,kad gautusi didelis paveikslelis gali bandyt 3x3 ir 4x4 mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 08 balandžio 2013 - 08:58
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 08, 07:45)

kaip tavo pačios sveikata? g.gif

QUOTE(unkind @ 2013 04 08, 08:34)
Katusik, sveik greičiau friends.gif

ačiū 4u.gif
juokauju, kad čia nuo jūsų užsikrėčiau biggrin.gif

QUOTE(zerutis @ 2013 04 08, 08:52)
Katusik sveikatytes tau 4u.gif

ačiū 4u.gif
išvežiau vaiką į darželį, tai planuoju visą dieną iš lovos nesikelti unsure.gif
Atsakyti
Katusik, sveikatytės 4u.gif oi tos ligos doh.gif

Klaipėdoje žiema biggrin.gif mažius užmigs eisiu xxx dėlioti, nes savaitgalį nebuvo kada biggrin.gif o taip rankos niežti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 04 08, 10:58)
kaip tavo pačios sveikata?  g.gif

jau geriau smile.gif bet pas mane sloga ilgai būna ,mėn. laiko gydausi ,nes buvo operuota ,ir sinusitą turėjau.ir taip pastoviai ,kol gydaus nosį ,vėl susergu unsure.gif šiais metais intensyviai sirgau g.gif orai negėrėja ,todėl ir sergam user posted image

QUOTE(Šokoladė @ 2013 04 08, 11:07)
Klaipėdoje žiema biggrin.gif

gargžduose taipat biggrin.gif

jegutėliau ....ir čia pavasaris ??? user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 08 balandžio 2013 - 09:29
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 08, 10:23)
jau geriau  smile.gif bet pas mane sloga ilgai būna ,mėn. laiko gydausi ,nes buvo operuota ,ir sinusitą turėjau.ir taip pastoviai ,kol gydaus nosį ,vėl susergu  unsure.gif šiais metais intensyviai sirgau  g.gif orai negėrėja ,todėl ir sergam user posted image

suprantu tave friends.gif pas mane ir chroninis sinusitas,sloga menesi laiko buna tai as jos scare.gif kaip velnias kryziaus,ir vaistu jokiu purkstis negaliu nes dar blogiau buna verysad.gif geriu tik tabletes nuo slogos :ax:man jau itariakad vienam sinuse cysta susiformavo nuo sinusito,sake reikia salint ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 08 balandžio 2013 - 09:38
sveikatytes serganciom 4u.gif
pas mane tai saule sviecia thumbup.gif ax.gif tongue.gif

zeruti mars i FB. viens du viens du lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 08 balandžio 2013 - 09:35
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 04 08, 10:34)
sveikatytes serganciom 4u.gif
pas mane tai saule sviecia thumbup.gif  ax.gif  tongue.gif

zeruti mars i FB. viens du viens du lotuliukas.gif

pioneer.gif klausau,begu,begu biggrin.gif