labas rytas
atėjo mano eilė sirgti
atrodo, niekur iš namų nebuvau išėjus, bet kažkokią bacilą vis vien pasigavau
QUOTE(Katusik @ 2013 04 08, 09:12)
labas rytas
atėjo mano eilė sirgti
atėjo mano eilė sirgti
Katusik, sveik greičiau
Sveikos darbštuolės,
Darbeliai visų be gao žavingi
Kažkada pati siuvinėjau ir labai buvau "susirgus" šita "liga"
Turiu lino ir sumąsčiau pasiuvinėti , paskui pasiūti pagalvėles į dukros kambarį.
Žodžiu klausimukas toms kurios ant lino siuvinėjusios yra:
- ar traukot siūliukus ar siuvinėdamos tiesiog atsiskaičiuojat. Po piek darot tą "akutę" 4x4 siūlų gal ?
dėkoju atsakysiančioms
Darbeliai visų be gao žavingi
Kažkada pati siuvinėjau ir labai buvau "susirgus" šita "liga"
Turiu lino ir sumąsčiau pasiuvinėti , paskui pasiūti pagalvėles į dukros kambarį.
Žodžiu klausimukas toms kurios ant lino siuvinėjusios yra:
- ar traukot siūliukus ar siuvinėdamos tiesiog atsiskaičiuojat. Po piek darot tą "akutę" 4x4 siūlų gal ?
dėkoju atsakysiančioms
QUOTE(Aushrita @ 2013 04 08, 00:13)
O itempinejama rankom kaip suprantu ? Ir kur tos lipnios medziagos rast?
oi sori,prisnekejau vakar neismanydama siandien maciau,kaip klijuoja,naudoja placia lipnia dvipuse juosta,juostas klijuoja viena prie kitos taip padengiant visa nugarele,tada lipinamas siuvinukas ir pritrinamas gerai,kad priliptu.Juosta perka brangia,kuri kainuoja,ruliukas apie 80lt. nuo tos pigesnes sake po kiek laiko atsoksta
medziagytes bet kurioje audiniu parduotuveje galima nusipirkti,jos yra ivairiu spalvu,storesnes ir plonesnes,tik labai gerai reikia priklijuoti,kad nebutu pusliu,vienos buna sunkiau limpa tai reikia truputi ilgiau pazaisti su lygintuvu
as klijuoju isskalbus ir isdziovinus,islyginus siuvinuka,bet reiks pabandyt pirma paklijuot ir tada skalbt,gal tada visai neissitampys
Katusik sveikatytes tau
Zydrunyte siuliuku netraukom,atsiskaiciujam,siaip siuvinejam 2x2siuliukai,bet jei tu nori,kad gautusi didelis paveikslelis gali bandyt 3x3 ir 4x4
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 08, 07:45)
kaip tavo pačios sveikata?
QUOTE(unkind @ 2013 04 08, 08:34)
Katusik, sveik greičiau
ačiū
juokauju, kad čia nuo jūsų užsikrėčiau
QUOTE(zerutis @ 2013 04 08, 08:52)
Katusik sveikatytes tau
ačiū
išvežiau vaiką į darželį, tai planuoju visą dieną iš lovos nesikelti
Katusik, sveikatytės oi tos ligos
Klaipėdoje žiema mažius užmigs eisiu xxx dėlioti, nes savaitgalį nebuvo kada o taip rankos niežti
Klaipėdoje žiema mažius užmigs eisiu xxx dėlioti, nes savaitgalį nebuvo kada o taip rankos niežti
QUOTE(Katusik @ 2013 04 08, 10:58)
jau geriau bet pas mane sloga ilgai būna ,mėn. laiko gydausi ,nes buvo operuota ,ir sinusitą turėjau.ir taip pastoviai ,kol gydaus nosį ,vėl susergu šiais metais intensyviai sirgau orai negėrėja ,todėl ir sergam
QUOTE(Šokoladė @ 2013 04 08, 11:07)
Klaipėdoje žiema
gargžduose taipat
jegutėliau ....ir čia pavasaris ???
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 08, 10:23)
jau geriau bet pas mane sloga ilgai būna ,mėn. laiko gydausi ,nes buvo operuota ,ir sinusitą turėjau.ir taip pastoviai ,kol gydaus nosį ,vėl susergu šiais metais intensyviai sirgau orai negėrėja ,todėl ir sergam
suprantu tave pas mane ir chroninis sinusitas,sloga menesi laiko buna tai as jos kaip velnias kryziaus,ir vaistu jokiu purkstis negaliu nes dar blogiau buna geriu tik tabletes nuo slogos :ax:man jau itariakad vienam sinuse cysta susiformavo nuo sinusito,sake reikia salint
sveikatytes serganciom
pas mane tai saule sviecia
zeruti mars i FB. viens du viens du
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 04 08, 10:34)
sveikatytes serganciom
klausau,begu,begu