Kalipedoj man patare reminti tik laukininkuose,ten kitapus sodros matosi iskaba iskart,tikslaus adreso nezinau
O as irgi galvoju pati viska remintis,dar neradau remeliu (nera klp pasirinkimo,nebent as nzn kur ieskoti? ),tik va mastau kaip pati darbeli tvirtint,ar aptraukt ant kartono ar klijuot,ar siut,nieko neismanau Nes jei naudot kartona pvz nuo kokios dezes tai ant jo niekaip neprisiusi,adatos neis idurt tai turbut tempimas geriausias variantas butu,nes kaip klijuot isvis neisivaizduoju,man atrodo kad viskas ten susirauksles
QUOTE(Aushrita @ 2013 04 07, 13:59)
O as irgi galvoju pati viska remintis,dar neradau remeliu (nera klp pasirinkimo,nebent as nzn kur ieskoti? ),tik va mastau kaip pati darbeli tvirtint,ar aptraukt ant kartono ar klijuot,ar siut,nieko neismanau Nes jei naudot kartona pvz nuo kokios dezes tai ant jo niekaip neprisiusi,adatos neis idurt tai turbut tempimas geriausias variantas butu,nes kaip klijuot isvis neisivaizduoju,man atrodo kad viskas ten susirauksles
aš, žinok, traukiu ant tos nugarėlės, kur prie rėmo būna jis labai tvirtas, puikiai apsitempia, o tada tą blogąją pusę paklijuoju popierium, kad nesimatytų nieko
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 04 07, 14:38)
aš, žinok, traukiu ant tos nugarėlės, kur prie rėmo būna jis labai tvirtas, puikiai apsitempia, o tada tą blogąją pusę paklijuoju popierium, kad nesimatytų nieko
Va tai tau,net nepagalvojau ,bet jie buna su visokiais iskilimais man rodos,ar lygus? O tai ten kai uztempi siulu susiuni ir tiek?
Uploaded with ImageShack.us
Turbut jau daug kartu visu matytas ir atsibodes, bet man sis paveikslelis buvo issukis ir man pavyko
auryta man tavo darbeliai labai patiko
QUOTE(auryta @ 2013 04 07, 15:06)
Turbut jau daug kartu visu matytas ir atsibodes, bet man sis paveikslelis buvo issukis ir man pavyko
Labai grazu man patinka sita serija
QUOTE(auryta @ 2013 04 07, 14:59)
dovana dukrytes grupei
gražu
QUOTE(Aushrita @ 2013 04 07, 15:00)
Va tai tau,net nepagalvojau ,bet jie buna su visokiais iskilimais man rodos,ar lygus? O tai ten kai uztempi siulu susiuni ir tiek?
nu bent pas mane tai lygus jis, tai tik siūlu susiūnu ir liuks
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 04 07, 15:02)
pasiguosiu ziurineju koki kita darbeli darysiu ir blyn tik dabar pastebejau kad schemos atskanuotos blogai truksta eiluciu krastuose...turiu pm faila bet ten spalvu maziau..gal kuri esat siuvinejus ir galit ka patart?bijau imtis is pmaker programos
kokį gražų išsirinkai
QUOTE(auryta @ 2013 04 07, 15:06)
wooow, labai labai
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 04 07, 16:02)
pasiguosiu
ir pamisus del geliu,labai grazu issirinkai
auryta labai grazus tie darbeliai
Aushrita gali siuvinuka lipinti prie kartono su dvipuse lipne,plona juostele man tokiu budu lektuvus remino
Auryta, tikrai grazus darbeliai
QUOTE(zerutis @ 2013 04 07, 16:49)
Aushrita gali siuvinuka lipinti prie kartono su dvipuse lipne,plona juostele man tokiu budu lektuvus remino
Kad mano dvipuse siaura tokia,ar placios reikia?