Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Kalipedoj man patare reminti tik laukininkuose,ten kitapus sodros matosi iskaba iskart,tikslaus adreso nezinau 4u.gif

O as irgi galvoju pati viska remintis,dar neradau remeliu (nera klp pasirinkimo,nebent as nzn kur ieskoti? ),tik va mastau kaip pati darbeli tvirtint,ar aptraukt ant kartono ar klijuot,ar siut,nieko neismanau doh.gif Nes jei naudot kartona pvz nuo kokios dezes tai ant jo niekaip neprisiusi,adatos neis idurt g.gif tai turbut tempimas geriausias variantas butu,nes kaip klijuot isvis neisivaizduoju,man atrodo kad viskas ten susirauksles g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 04 07, 13:59)
O as irgi galvoju pati viska remintis,dar neradau remeliu (nera klp pasirinkimo,nebent as nzn kur ieskoti? ),tik va mastau kaip pati darbeli tvirtint,ar aptraukt ant kartono ar klijuot,ar siut,nieko neismanau  doh.gif Nes jei naudot kartona pvz nuo kokios dezes tai ant jo niekaip neprisiusi,adatos neis idurt  g.gif tai turbut tempimas geriausias variantas butu,nes kaip klijuot isvis neisivaizduoju,man atrodo kad viskas ten susirauksles  g.gif

aš, žinok, traukiu ant tos nugarėlės, kur prie rėmo būna blush2.gif jis labai tvirtas, puikiai apsitempia, o tada tą blogąją pusę paklijuoju popierium, kad nesimatytų nieko smile.gif
Atsakyti
Rodausi savo darbelius:
dovana dukrytes grupei
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 04 07, 14:38)
aš, žinok, traukiu ant tos nugarėlės, kur prie rėmo būna  blush2.gif jis labai tvirtas, puikiai apsitempia, o tada tą blogąją pusę paklijuoju popierium, kad nesimatytų nieko  smile.gif

Va tai tau,net nepagalvojau biggrin.gif ,bet jie buna su visokiais iskilimais man rodos,ar lygus? O tai ten kai uztempi siulu susiuni ir tiek?

Atsakyti
pasiguosiu blush2.gif ziurineju koki kita darbeli darysiu ir blyn tik dabar pastebejau kad schemos atskanuotos blogai doh.gif truksta eiluciu krastuose...turiu pm faila bet ten spalvu maziau..gal kuri esat siuvinejus ir galit ka patart?bijau imtis is pmaker programos blush2.gif
Atsakyti
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Turbut jau daug kartu visu matytas ir atsibodes, bet man sis paveikslelis buvo issukis ir man pavyko biggrin.gif
Atsakyti
auryta man tavo darbeliai labai patiko wub.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 07 balandžio 2013 - 15:18
QUOTE(auryta @ 2013 04 07, 15:06)
Turbut jau daug kartu visu matytas ir atsibodes, bet man sis paveikslelis buvo issukis ir man pavyko  biggrin.gif

Labai grazu mirksiukas.gif man patinka sita serija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(auryta @ 2013 04 07, 14:59)
dovana dukrytes grupei

gražu wub.gif

QUOTE(Aushrita @ 2013 04 07, 15:00)
Va tai tau,net nepagalvojau  biggrin.gif ,bet jie buna su visokiais iskilimais man rodos,ar lygus? O tai ten kai uztempi siulu susiuni ir tiek?

nu bent pas mane tai lygus jis, tai tik siūlu susiūnu ir liuks smile.gif

QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 04 07, 15:02)
pasiguosiu blush2.gif ziurineju koki kita darbeli darysiu ir blyn tik dabar pastebejau kad schemos atskanuotos blogai  doh.gif truksta eiluciu krastuose...turiu pm faila bet ten spalvu maziau..gal kuri esat siuvinejus ir galit ka patart?bijau imtis is pmaker programos blush2.gif

kokį gražų išsirinkai wub.gif

QUOTE(auryta @ 2013 04 07, 15:06)
Turbut jau daug kartu visu matytas ir atsibodes, bet man sis paveikslelis buvo issukis ir man pavyko  biggrin.gif

wooow, labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 04 07, 16:02)
pasiguosiu blush2.gif

hihihi.gif ir pamisus del geliu,labai grazu issirinkai thumbup.gif

auryta labai grazus tie darbeliai 4u.gif wub.gif

Aushrita gali siuvinuka lipinti prie kartono su dvipuse lipne,plona juostele mirksiukas.gif man tokiu budu lektuvus remino ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 07 balandžio 2013 - 17:08
Auryta, tikrai grazus darbeliai 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 04 07, 16:49)
Aushrita gali siuvinuka lipinti prie kartono su dvipuse lipne,plona juostele mirksiukas.gif man tokiu budu  lektuvus remino ax.gif

Kad mano dvipuse siaura tokia,ar placios reikia? g.gif
Atsakyti