Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Toli @ 2013 04 07, 07:52)
kiek laiko trunka mazdaug rema pagaminti kur nors Klaipedoje? Airijoje dvi savaites... doh.gif

nežinau, kaip Klp, bet Vln man rėmina per 2-3 dienas
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 04 07, 08:30)
nežinau, kaip Klp, bet Vln man rėmina per 2-3 dienas

klaipėdoje, man du darbelius per nepilnas dvi dienas įremino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2013 04 07, 07:52)
kiek laiko trunka mazdaug rema pagaminti kur nors Klaipedoje? Airijoje dvi savaites... doh.gif

aš Kretingoj rėmus užsakinėju, tai kitos dienos pavakarę jau galiu pasiimt smile.gif jei reikia, iki to laiko ir įrėminti būna, bet dabar jau pati rėminu smile.gif

Džiuljeta, oho, koks postūmis thumbup.gif su varikliuku siuvinėt pradėjai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 04 07, 09:53)

Džiuljeta, oho, koks postūmis  thumbup.gif su varikliuku siuvinėt pradėjai  bigsmile.gif

sakai g.gif man vis dar atrodo kad vietoj stoviu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 04 07, 10:05)

na jau, na jau, kur čia vietoj stovi, jei pabaiga jau matyt thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites, o tas Blendingas... tada reikia siuvinėti taip, kad siūliukai nepersipintų ir visada visada, kol jom siuvinėji, būtų vienodoje vietoje? t.y. jei viena spalva kairėje, o kita dešinėje, tai taip visus kryžiukus ir daryt?

bet jei aš dedu pirmą ///// taip, o po to atgal \\\\\ tai... su skirtingos spalvos siūlais bus

// // // // ir atgal \\ \\ \\ \\ - tai va... ar visada pirmasis siūlas turi būti A spalvos o antrasis B į priekį, o atgal net nežinau... g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2013 04 07, 12:17)
Mergaites, o tas Blendingas... tada reikia siuvinėti taip, kad siūliukai nepersipintų ir visada visada, kol jom siuvinėji, būtų vienodoje vietoje? t.y. jei viena spalva kairėje, o kita dešinėje, tai taip visus kryžiukus ir daryt?

bet jei aš dedu pirmą ///// taip, o po to atgal \\\\\ tai... su skirtingos spalvos siūlais bus

// // // //  ir atgal \\ \\ \\ \\ - tai va... ar visada pirmasis siūlas turi būti A spalvos o antrasis B į priekį, o atgal net nežinau... g.gif blush2.gif

Siuvinėji įprastai,kaip ir paprastus kryžiukus.o jai pats kryžiukas keliom spalvom,tai jau ne blendingas,kažkaip kitaip dygsnys vadinas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 07 balandžio 2013 - 10:30
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 04 07, 10:05)

na kur jau vietoje, jei jau pabaiga matosi biggrin.gif
Atsakyti
vat man ChinChin klausimas irgi domintu, ar yra taisykles siuvinejant blendinga, pvz. jei blendingas melynas ir zalias siulas, jau kai darai virsutini kryzeli siulai gula tarkim melynas ir virs jo/salia zalias. Bet gi buna, kad siulai apsiskuka ir virsutiniai siulai jau gula zalias ir melynas. Nezinau ar suprantamai as cia biggrin.gif tai va kalusimas, jei pirmas kryzelius sugule melynas ir zalias - tai taip ir likusius daryti, kad siulas nepersisuktu? ar jokio skirtumo? g.gif tikiuosi kas nors suprato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gold_fish @ 2013 04 07, 11:37)
vat man ChinChin klausimas irgi domintu, ar yra taisykles siuvinejant blendinga, pvz. jei blendingas melynas ir zalias siulas, jau kai darai virsutini kryzeli siulai gula tarkim melynas ir virs jo/salia zalias. Bet gi buna, kad siulai apsiskuka ir virsutiniai siulai jau gula zalias ir melynas. Nezinau ar suprantamai as cia biggrin.gif tai va kalusimas, jei pirmas kryzelius sugule melynas ir zalias - tai taip ir likusius daryti, kad siulas nepersisuktu? ar jokio skirtumo?  g.gif  tikiuosi kas nors suprato  biggrin.gif

aš jau ne pirmą darbą siuvinėju blendingu, ir tikrai nežiūriu, kuris siūlas viršuj, kuris apačioj ar pan. tik kartas nuo karto atsuku, kad nebūtų susisukęs
Atsakyti
QUOTE(gold_fish @ 2013 04 07, 12:37)
biggrin.gif tai va kalusimas, jei pirmas kryzelius sugule melynas ir zalias - tai taip ir likusius daryti, kad siulas nepersisuktu? ar jokio skirtumo?  g.gif  tikiuosi kas nors suprato  biggrin.gif

Jokio skirtumo, taip dar realistiskiau vaizdelis atrodo susiliedamas smile.gif

Aciu uz atsakymus apie reminima. tingiu skaityti tema apie reminima. blush2.gif gal galit koki padoru nesunkiai randama salona rekomenduoti? Aciu! oi, Klaipedoje. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toli: 07 balandžio 2013 - 12:07
QUOTE(Toli @ 2013 04 07, 12:07)
gal galit koki padoru nesunkiai randama salona rekomenduoti? Aciu! oi, Klaipedoje.  doh.gif

Klp rėminau tik vieną kartą. salonas Janonio g.
padarė neblogai rolleyes.gif
Atsakyti