Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Aushrita @ 2013 03 28, 12:51)
Dekui,deja masinos ner tai nelabai kur galiu toli nukeliaut  g.gif

Pasizvalgysiu  rolleyes.gif Tai pamazintos ten reiskias  g.gif

gal ne visos nezinau g.gif antros nepamatavau,2buvau uzsisakius,dabar jos pas sese,negaliu pamatuot, kauniskiai jei pasveiks zadejo velykom atvaziuot tai dar uzsiprasiau dezuciu kad atveztu nupirke,viena visom siuvinejimo reikmem susidet uzsiprasiau ax.gif sakau, ten ju kokybe super,tik imk ir lakuok,labai dailiai padarytos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 28 kovo 2013 - 12:33
QUOTE(zerutis @ 2013 03 28, 13:32)
sakau, ten ju kokybe super,tik imk ir lakuok,labai dailiai padarytos mirksiukas.gif

Atsiprašau, iš kur čia tokios dėžutės? blush2.gif
Atsakyti
ZMama- puikus paveikslas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(unkind @ 2013 03 28, 13:38)
Atsiprašau, iš kur čia tokios dėžutės?  blush2.gif

dekostudijoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėkoju, kai pribręsiu, irgi užsąkysiu:) Nes kol kas nesugalvoju kaip siūlus ir siuvinius išrūšiuoti ax.gif
Atsakyti

Papildyta:
dezutes

cia pasiuziurekit,kokiu tik norit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 28 kovo 2013 - 12:53
O jos tikrai geros? Nes kiek esu čiupinėjus panašias, tai atrodo tuoj sulūš, kraštai apsilupinėję, užsegimai pagedę, pati užsidaro kreivai šleivai g.gif
Atsakyti
Sveikos, ziurinejau po senas jusu temas, bet ne daug ka radau, gal kur atskirai yra temute su siuvinejimu kryzeliu peveiksleliais vestuviu proga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(unkind @ 2013 03 28, 13:54)
O jos tikrai geros? Nes kiek esu čiupinėjus panašias, tai atrodo tuoj sulūš, kraštai apsilupinėję, užsegimai pagedę, pati užsidaro kreivai šleivai  g.gif

kai as vienoj pardej pamaciau ir issigandau,galvojau nejau visos tokios g.gif dekupazui gal ir tinka bet lakavimui tikrai ne ax.gif
man kokybe labai svarbu,beleko neperku,sitos tikrai man labai patiko thumbup.gif dailiai nusveistos,jos ne kinieciu darbo mirksiukas.gif o kaina tokia pat biggrin.gif

cia is merginu kazkuri rase,kad kokybiskos,todel nusprendziau rizikuot ir parsisiust,likau patenkinta tikrai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 28 kovo 2013 - 13:36
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 27, 23:41)
šis darbelis ne mano ,mano zuikis  kol kas procese ,toks pat  ax.gif

Na lauksim pasirodant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MRosita @ 2013 03 28, 14:22)
siuvinejimu kryzeliu peveiksleliais vestuviu proga  4u.gif

Sveika 4u.gif Visų temų skaityti nereikia, tereikia atidžiau peržvelgti pirmą temos žinutę 4u.gif Ten yra nuoroda į temą "Siuvinėjimo kryželiu schemos", kurioje tikrai rasi viską, ko ieškai ax.gif Yra nuoroda ir į vestuvinius metrikus, ir į dar labai daug kitų temų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Red&Red: 28 kovo 2013 - 13:38
QUOTE(unkind @ 2013 03 28, 11:53)
Gal dalyvaujančių atsiras daugiau - Siuvinėjame drauge ? ax.gif

dalyvauciau bet dabar jau siuvineju geles ir jas mate tai as pass..ziurinejau kokia gelike dar pasiuvinet bet reiktu siulu pirkt nes neradau paveiksliuko kad tureciau visa spalvas lotuliukas.gif mazas mano dar fonadas siulu tik 63 spalvos lotuliukas.gif
Atsakyti