Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Averita @ 2013 04 05, 20:52)

Šiandien nebesiuvinėsiu, važiuojam su mb ryt pailsėt į pajūrį, gal siuvinį įsimest blush2.gif  lotuliukas.gif

Būtinai...nu koks gali būti poilsis su vyru ir dar savo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Šokoladė @ 2013 04 05, 20:42)

taip siuvinejau ta aguona, o dabar kai taip sukritikavo mane ir ūpas praėjo verysad.gif

Viskas susitvarkys, kai išsiskalbs, juk sakėm...klausyk vyresnių cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 04 05, 20:42)
taip siuvinejau ta aguona, o dabar kai taip sukritikavo mane ir ūpas praėjo verysad.gif

friends.gif gi tik pasake i ka atkreipti demesi mirksiukas.gif kitas dalykas gyvai ir foto skiriasi, tai tik tau paciai geriausiai matosi kaip ten ir kas mirksiukas.gif ir svarbiausia, kad tau paciai ji patiktu 4u.gif laukiam tesinio mirksiukas.gif siuvinek ir jokiu budu nenumesk 4u.gif
buna ir man tokiu kriziadieniu, kai atrodo, kad tik geras medziagas ir priemones gadinu blush2.gif doh.gif bet juk nebandydama ir netobulesiu ax.gif
Atsakyti
Kokie gražūs darbai wub.gif

O aš gavau siūlus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tik medžiagą pirkdama susimoviau, nes išatavimai buvo inch, o aš kaip cm pirkau. Gavau daaaaaug medžiagos biggrin.gif na, bet geriau daugiau nei mažiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 04 05, 19:58)
Viskas susitvarkys, kai išsiskalbs, juk sakėm...klausyk vyresnių cool.gif

4u.gif ok pioneer.gif

prašau dar kartelį 4u.gif tu darei atvirukus ir siuvinejai angeliukus, gal galetum pasidalinti ju schemutemis 4u.gif

QUOTE(RasuteK @ 2013 04 05, 19:59)
friends.gif gi tik pasake i ka atkreipti demesi  mirksiukas.gif kitas dalykas gyvai ir foto skiriasi, tai tik tau paciai geriausiai matosi kaip ten ir kas  mirksiukas.gif ir svarbiausia, kad tau paciai ji patiktu  4u.gif laukiam tesinio  mirksiukas.gif siuvinek ir jokiu budu nenumesk  4u.gif
buna ir man tokiu kriziadieniu, kai atrodo, kad tik geras medziagas ir priemones gadinu  blush2.gif  doh.gif bet juk nebandydama ir netobulesiu  ax.gif

ne ne aš ant nieko nepykstu, tiesiog kažkaip taip gavosi blush2.gif na tikiuosi, kad išsiskalbus viskas bus ok 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šokoladė: 05 balandžio 2013 - 20:13
QUOTE(Šokoladė @ 2013 04 05, 21:09)

: tu darei atvirukus ir siuvinejau angeliukus...

ale ir atmintis pas tave biggrin.gif ...reikia ieškot, kai surasiu pasiūsiu, gal šiandien, o gal tik sekmadienį, mat varysiu šeštadienį iš pat ryto link televizijos bokšto savaitgaliui, pasiilgau Vilniaus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 04 05, 20:13)
ale ir atmintis pas tave biggrin.gif ...reikia ieškot, kai surasiu pasiūsiu, gal šiandien, o gal tik sekmadienį, mat varysiu šeštadienį iš pat ryto link televizijos bokšto savaitgaliui, pasiilgau Vilniaus wub.gif

labai jie patiko wub.gif o ten tu atviruku popierius koks nors spec buvo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 04 05, 21:15)
labai jie patiko wub.gif o ten tu atviruku popierius koks nors spec buvo? blush2.gif

Tai , kad jis kaip ir atviruko ruošinys vadinasi, toks jau būna pirkt, tik savo pribombasiukų šalimais pamėčiau...
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 04 05, 21:13)

kaip jum gerai,viena i pajuri kita i Vilniu doh.gif o man taip grafika supyle,visas tris savaidgalio naktis dirbt,kaip pikta negaliu verysad.gif vyrus vienus i Kauna,i baliu isleist turiu verysad.gif
Atsakyti
zeruti, tai kur tu dirbi kad tep naktines supyle g.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 04 05, 21:28)
vyrus vienus i Kauna,i baliu isleist turiu verysad.gif

...ir b0na dienų lyg tyčia, teks pamedituot su ixxxxiukais...

o aš dvi atvirutes padariau, tokias su močiučių kaimo palangių gėlikėmis, galvojau pasirodysiu pirmadienį, bet, kad sodybos nepasieksiu tai ir fotosesijos nepadarysiu, teks savaičiukei atidėt, bet...provence kvietkelių daigeliai kalasi vazone thumbup.gif ...dabar dar medituoju su xxx ir prisigalvoju visai smagių atrakcijų būsimai bisiedkai...malonumas su nauda, liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 04 05, 21:32)
zeruti, tai kur tu dirbi kad tep naktines supyle g.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif

doh.gif doh.gif doh.gif kartais atrodo kad tu visai temuciu neskaitai,nes visa laika svarbiausius dalykus praleidi lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaip is medzio iskritus lotuliukas.gif (v.darzeli naktinele ) ar bent nuoroda apie uzrasines perziurejei,vel sakysi nieko nezinau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

sobieska ar vyras dar skirybom nepadave pareiskimo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 05 balandžio 2013 - 20:41
QUOTE(sobieska @ 2013 04 05, 20:58)
Būtinai...nu koks gali būti poilsis su vyru ir dar savo lotuliukas.gif

jo, jis galės relaxuotis procedūrose , aš su siuviniu relaxuoisiuos lotuliukas.gif

zerutis gal mano dičkę kokiai dienai -nakčiai priimk pas save blush2.gif lotuliukas.gif

Atsakyti