Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(unkind @ 2013 04 05, 13:20)
Ačiū, Katusik, čia mano portretas blush2.gif

žinau biggrin.gif
o kas tave fotkina? g.gif

QUOTE(RasuteK @ 2013 04 05, 14:35)
pagooglinau  blush2.gif  lotuliukas.gif

aš irgi biggrin.gif
įdomu bus stebėti procesą rolleyes.gif

QUOTE(Averita @ 2013 04 05, 14:42)
Perėmino, atlaisvino žiedelius, o dabar puikiai tinka virtuvėj

tai ką, vadinasi, gali, kai nori
gaila tik, kad reikia reikalauti tinkamos kokybės už mokamus pinigus

o man šian skambino iš rėminimo salono. mano mono šokėjos (ar dar atsimenat jas blush2.gif ) jau įrėmintos thumbup.gif
tik dabar neturiu pinigų atsiimti doh.gif rėmas su dvigubu pasportu kainavo beveik 100 lt doh.gif MB net išsižiojo, kai kainą paskaičiavo. bet kadangi čia dovana jo mamai, tai nieko nesakęs sutiko hihihi.gif
ale pinigų sumokėt nepaliko, rūpuže doh.gif
Atsakyti

sergančioms sveikatytės 4u.gif

bandysiu jamti aguoną, tik kiek ilgai leis mažius siuvinėti g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Averita @ 2013 04 05, 15:42)
Perėmino, atlaisvino žiedelius, o dabar puikiai tinka virtuvėj, žiūriu net juostos gėlė panaši kaip išsiuvinėta smile.gif

Be blico fotkinau, tai spalvos neryškios

Na va kaip puiku, kad perėmino thumbup.gif Puikiai atrodo ir dera prie tokios sienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 04 05, 18:09)
RasuteK, vis noriu paklaust ar Tu savexe rėmini ar veži į didesnius miestus?

taip, Savexe ax.gif ar gerai supratau, kad mes is to pacio miesto? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RasuteK: 05 balandžio 2013 - 18:15
QUOTE(Averita @ 2013 04 05, 15:59)

Turbūt nesiaurino, tik medžiagytę ištraukė, bet nepatenkinta buvo, kad reikėjo antrą kartą darbą dirbt ax.gif

Niekur juk ji nebūtų dingusi, juk nekas būtų firmelei, jei neigiamą reklama aplinkui skambėtų smile.gif ...mielai žiūrisi siuvinukas dabartinėj aplinkoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 04 05, 17:09)
ar Tu savexe rėmini

Kažkada seniai, seniai, kai dar buvau jauna ir graži ir netgi netekėjus- dirbau toje įmonėje ax.gif Smagus laikas buvo sukiotis tarp tiek daug grožio smile.gif

Užsakiau rėmą savo vynuogėms, pirmadienį vakare bus- vadinasi reik netingėt ir pabaigt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 04 05, 20:08)
taip, Savexe  ax.gif ar gerai supratau, kad mes is to pacio miesto?  unsure.gif

Jap, neseniai pastebėjau biggrin.gif A ko nusiminei? Parašysiu bakalaurą ir galėsim minimytą daryt prie ežero smile.gif
O Tavo Rusnytė ne į Žiogą ėjo pas Saulę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 04 05, 19:49)
Jap, neseniai pastebėjau  biggrin.gif A ko nusiminei? Parašysiu bakalaurą ir galėsim minimytą daryt prie ežero smile.gif
O Tavo Rusnytė ne į Žiogą ėjo pas Saulę? g.gif

nea, nenusiminiau bigsmile.gif tik susimasciau, labai smalsu pasidare, kas tu lotuliukas.gif 4u.gif ot tas moteriskas smalsumas lotuliukas.gif
o mano mergina eina i Drugeli, paskutiniai metai jai, nuo rudens i mokykla
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 04 05, 21:02)
nea, nenusiminiau  bigsmile.gif tik susimasciau, labai smalsu pasidare, kas tu  lotuliukas.gif  4u.gif ot tas moteriskas smalsumas  lotuliukas.gif
o mano mergina eina i Drugeli, paskutiniai metai jai, nuo rudens i mokykla

Galvojau, gal pažįstu, nes mergaitės gimimo data atitinka smile.gif Bet tikriausiai ne smile.gif Mergai, neduosit į skudurus už plepalus? biggrin.gif Ale, kad Jūs pačios plepat rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 04 05, 20:07)
Mergai, neduosit į skudurus už plepalus?  biggrin.gif  Ale, kad Jūs pačios plepat  rolleyes.gif  biggrin.gif

hihihi.gif plepekit,plepekit,reikia leist ir kitom pasireikst lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 04 05, 19:33)
hihihi.gif plepekit,plepekit,reikia leist ir kitom pasireikst lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif

taip siuvinejau ta aguona, o dabar kai taip sukritikavo mane ir ūpas praėjo verysad.gif
Atsakyti
Ačiū mergiukai 4u.gif

Šiandien nebesiuvinėsiu, važiuojam su mb ryt pailsėt į pajūrį, gal siuvinį įsimest blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti