Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Šokoladė @ 2013 04 04, 18:22)
pas tave viskas liuks bigsmile.gif ir linas visai kitoks nei mano ax.gif
o kas tas evo? koks tai per audinys?

kad pagal pavadinima tai toks pat linas Zweigart Belfast (32), spalva Flax (va nebent spalva skiriasi), bet ziuriu nuotraukoj tai tikrai visai kitaip atrodo g.gif O eva sutrumpinau blush2.gif - Zweigart evenweave Murano (32), spalva Ivory ax.gif bet palyginius su linu tikrai audimas daug lygesnis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 04 04, 17:29)
kad pagal pavadinima tai toks pat linas Zweigart Belfast (32), spalva Flax (va nebent spalva skiriasi), bet ziuriu nuotraukoj tai tikrai visai kitaip atrodo  g.gif O eva sutrumpinau  blush2.gif - Zweigart evenweave Murano (32), spalva Ivory  ax.gif bet palyginius su linu tikrai audimas daug lygesnis  ax.gif

visgi manau kad cia mano linas skystas, nes siuvineju su paprasta adata, tai tas pats yra, ir tikrai neveržiu schmoll.gif matyt tas gabaliukas nekoks g.gif tikiuosi, kad kai išsiskalbs viskas susitvarkys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 04 04, 18:26)
Puikus procesiukas wub.gif  4u.gif  ir kokie dailūs xxx thumbup.gif  4u.gif

aciuks.gif o xxx dailesni pradejo deliotis po Uodegytes pamokeles, labai man ji naudinga buvo 4u.gif
Atsakyti
tarp ewo, siuvinėtų RasutesK aguonų ,ir lino skirtumas tikrai yra 4u.gif ant ewo daug lengviau siuvinėt nei ant lino ,ir kas siuvinėja ant aidos ,ji storesnė medžiaga nei linas ,ir austas labai lygiai.liną renkuos smulkiems darbeliams ,o ewą imu diseniems ,ir švelniems dizainams.

QUOTE(RasuteK @ 2013 04 04, 19:32)
aciuks.gif o xxx dailesni pradejo deliotis po Uodegytes pamokeles, labai man ji naudinga buvo  4u.gif

džiaugiuos ,kad buvo naudinga friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 04 balandžio 2013 - 18:43
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 04 04, 16:02)
Štai pasirodau su savo zuikiais wub.gif

labai mieli zuikuciai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 04 04, 18:32)
aciuks.gif o xxx dailesni pradejo deliotis po Uodegytes pamokeles, labai man ji naudinga buvo  4u.gif

Šit kaip ax.gif šaunu jog taip greit po uodegytės pamokėlių išmokai gražiai suguldyti kryželius 4u.gif tikrai dailus xxx wub.gif

QUOTE(zerutis @ 2013 04 04, 19:56)
labai mieli zuikuciai wub.gif  4u.gif

Ačiūkas 4u.gif tikrai mieli drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Reiškiu simpatijas zuikučiams ir aguonoms...ir tas margas bakalėjos procesiukas wub.gif
Atsakyti
Manau, Sokolade, kad pas Tave linas toks. As del ko nesiuvineju ant lino - nes pas mus galima isigyt tik spec. siuvinejimui skirta DMC, o jis toks retis, nori nenori susispaudzia kryziukai, o ir persimato viskas dar. Todel as primenybe teikiu envui ar Aidai.

cia vienas pvz ant to lino

kitas pvz

Zodziu, arba LT linas kitoks, arba turiu tiesiog negera patirti su juo, bet siuvinet man ant jo anaiptol, nemalonu. Tai jei ir pas Sokolade toks, suprantu, kodel jis susitraukia
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 04 04, 22:39)
Reiškiu simpatijas zuikučiams ir aguonoms...ir tas margas bakalėjos procesiukas wub.gif

bigsmile.gif aciuks.gif
noriu patarimo blush2.gif pradejo tepti medziaga medinis lankelis (na gal nekokybiskas jis, nes tikrai "papigiai" pirkau) ir mastau, jeigu as ji nulakuociau akriliniu laku, gal nebeteptu medizagos ir dar butu galima ji naudoti g.gif
Atsakyti
Sobieska, tu buvai dariusi atvirukus,su angliukais, gal galetum pasidalinti angeliuku schemutemis 4u.gif
Atsakyti
Zuikučiai wub.gif wub.gif wub.gif tokie tokie wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mergaitės, virusas kažkoks mane pakirto cray.gif nei sveika, nei serganti, nei siuvinėt, nei gulėt verysad.gif
Atsakyti