Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Šokoladė @ 2013 04 04, 15:28)
žinau žinau mirksiukas.gif
visgi mergaites cia arba linas nekoks arba adata per stora, nes tos skylutės tokios didokos gaunasi g.gif

tas linas tikrai skystas, as ant jo irgi siuvineju ir plona adata, bet vis tiek skylutes irgi gaunasi. Kaip kitos ir sake, reik per daug nesutraukti siuliuko, o kai medziagyte minksta ir vietomis nelygus audimas, tai sunkiai tas ir pavyksta ax.gif bent jau man tai tikrai dar su juo igudziu truksta 4u.gif (gal veliau ikelsiu savo procesa palyginimui, nes dabar maze serganti nerami)
Atsakyti
Štai pasirodau su savo zuikiais wub.gif
user posted image
Ir foto iš arčiau šiek tiek 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 04 balandžio 2013 - 15:04
Pupsiukėli, nuostabūs zuikiai! wub.gif
Aš jau nesulaukiu, kada galėsiu vėl kryžiavot, dabar užsieny keliems mėnesiams ir nelabai čia yra nei kur medžiagų pirkt, nei siūlų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2013 04 04, 16:12)
Pupsiukėli, nuostabūs zuikiai!  wub.gif 
Aš jau nesulaukiu, kada galėsiu vėl kryžiavot, dabar užsieny keliems mėnesiams ir nelabai čia yra nei kur medžiagų pirkt, nei siūlų  unsure.gif

Ačiūkas 4u.gif šiaip tai yra juk ir užsienyje siūlų parduotuvių , na aišku žiūrint kuriame krašte esi gal ten ir nėra g.gif kur esi išvykusi .Aš taip pat buvau išsiilgusi siuvinėjimo, mažylis pirmą mėnesį visai neleido prisėsti prie xxx
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 04 04, 16:16)
kur esi išvykusi

Aš Bulgarijoje, mačiau vieną parduotuvėlę labai mažutę, bet ten praktiškai nieko nėra doh.gif o Lietuvoj buvau jau siūlus susipirkus sekančiam darbeliui, ir palikau, nelabai tilpo į lagaminą, oj kaip gailiuosi dabar verysad.gif
Atsakyti
Zuikučiai tikri meilučiai thumbup.gif ale norėtūsi sau tokių rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 04 balandžio 2013 - 15:38
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 04, 15:37)
Zuikučiai tikri meilučiai  thumbup.gif ale norėtūsi sau tokių  rolleyes.gif

turiu rinkinį, galiu padovanot, pati jų nesiuvinėsiu. tik palaukt reiktų, kol siutinį į LT dėčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 04 04, 15:02)
Štai pasirodau su savo zuikiais wub.gif

labai dailu ir grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 04 04, 18:09)
turiu rinkinį, galiu padovanot, pati jų nesiuvinėsiu. tik palaukt reiktų, kol siutinį į LT dėčiau  ax.gif

bigsmile.gif būtų nuostabu clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2013 04 04, 16:20)
Aš Bulgarijoje, mačiau vieną parduotuvėlę labai mažutę, bet ten praktiškai nieko nėra  doh.gif o Lietuvoj buvau jau siūlus susipirkus sekančiam darbeliui, ir palikau, nelabai tilpo į lagaminą, oj kaip gailiuosi dabar  verysad.gif

Na va kaip negerai, kad neparėjo teks dabar pakentėti kol grįšite į LT ir vėl kryževoti galėsite 4u.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 04, 16:37)
Zuikučiai tikri meilučiai  thumbup.gif ale norėtūsi sau tokių  rolleyes.gif

Ačiūkas už pagyras 4u.gif Na vakaip šaunu , kad Alatėja pasidalins rinkinuku thumbup.gif ir pati galėsi šiuos gražuoliukus išsisiuvinėti mirksiukas.gif

QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 04 04, 17:11)
labai dailu ir grazu thumbup.gif

Ačiūkas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 04 04, 17:28)
Na va kaip negerai, kad neparėjo teks dabar pakentėti kol grįšite į LT ir vėl kryževoti galėsite 4u.gif

Kas čia per "jūs" lotuliukas.gif Pažiūrėjau - tamsta pora metelių už mane vyresnė bigsmile.gif Prašau kreiptis - tu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita.. @ 2013 04 04, 12:01)
Aš UK gyvenu, užsakinėjau siūlus iš ŠIO puslapio smile.gif labai pigūs, 39 pensus kainuoja.

Aš taip pat perku siūliukus iš šio puslapio thumbup.gif kartais ateina užsakytos prekės per kelias dienas, bet yra tekę laukt ir laaaabai ilgai.
Atsakyti