Manau, kad del nelygaus lino audimo gaunasi tokios skylutes pasiziurejau savo siuvini ant lino, tai ir yra tokiu koretu vietu, o va ant evos nera
Šokolade truputi siūlą sutrauki ,bet darbas išsiskalbs ,ir kryžiukai turėtų susinormalizuoti
QUOTE(sobieska @ 2013 04 04, 13:04)
Nei spalvos, nei pavadinimo tikrai nepamenu, nes buvau aš ją iš ankščiau nusipirkusi, šiaip tai link BELFAST traukia
nemoku taip gražiai siuvineti, kaip jūs, bet manau su laiku išmoksiu, beja medžiagytė tai Zweigart linas Belfast
Papildyta:
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 04, 13:33)
Šokolade truputi siūlą sutrauki ,bet darbas išsiskalbs ,ir kryžiukai turėtų susinormalizuoti
ok bandysiu laisviau siuvinėti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 04 04, 15:34)
nemoku taip gražiai siuvineti, kaip jūs, bet manau su laiku išmoksiu, beja medžiagytė tai Zweigart linas Belfast
išmoksi juk pirmą kartą siuvinėji
Iš arti žiūrint gražiai gula kryžiukas, na gal viršutinį siūliuką kiek laisvėlesnį reiktų palikt, nu bet išsiskalbus medžiaga kažkiek pasitrauks, kryžiukas pasilygins, turėtų tos skylutės užsimaskuot...nu bet man tas tavasis Belfast toks skystas rodosi
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 04, 13:37)
išmoksi juk pirmą kartą siuvinėji
antrą
QUOTE(sobieska @ 2013 04 04, 13:41)
Iš arti žiūrint gražiai gula kryžiukas, na gal viršutinį siūliuką kiek laisvėlesnį reiktų palikt, nu bet išsiskalbus medžiaga kažkiek pasitrauks, kryžiukas pasilygins, turėtų tos skylutės užsimaskuot...nu bet man tas tavasis Belfast toks skystas rodosi
lyginant su tavo medžiagyte tai tikrai skystokas
QUOTE(Šokoladė @ 2013 04 04, 15:45)
pagal audimą gali būt ,kad pas tave smulkesnė ,todėl ir atrodo skystoka ,ant smbesnės lygiau gula kryžiukai .ir nereikia vargti su audinio smulkumu.
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 04, 13:52)
pagal audimą gali būt ,kad pas tave smulkesnė ,todėl ir atrodo skystoka ,ant smbesnės lygiau gula kryžiukai .ir nereikia vargti su audinio smulkumu.
viskas aišku, bet man smulkiau gražiau ačiū už pasidalinimą info
vaikas užmigo einu pasiuvinėsiu, bandysiu nesuveržti, žiūrėsiu kas gausis
QUOTE(Katusik @ 2013 04 04, 08:00)
o kas čia per puslapis toks, kad užsakymą taip ilgai formuoja?
Aš UK gyvenu, užsakinėjau siūlus iš ŠIO puslapio labai pigūs, 39 pensus kainuoja.
QUOTE(zuzanele @ 2013 04 04, 14:23)
žinau žinau
visgi mergaites cia arba linas nekoks arba adata per stora, nes tos skylutės tokios didokos gaunasi
QUOTE(Šokoladė @ 2013 04 04, 16:28)
žinau žinau
visgi mergaites cia arba linas nekoks arba adata per stora, nes tos skylutės tokios didokos gaunasi
va va pabandyk labai smulkią nusipirkt ,ir pasiuvinėk o vėliau pasakysi kokie rezultatai
Zuzanėle seniai besirodžius ,puikus procesas