Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Manau, kad del nelygaus lino audimo gaunasi tokios skylutes g.gif pasiziurejau savo siuvini ant lino, tai ir yra tokiu koretu vietu, o va ant evos nera rolleyes.gif
Atsakyti
Šokolade truputi siūlą sutrauki ax.gif ,bet darbas išsiskalbs ,ir kryžiukai turėtų susinormalizuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 04 04, 13:04)
Nei spalvos, nei pavadinimo tikrai nepamenu, nes buvau aš ją iš ankščiau nusipirkusi, šiaip tai link BELFAST traukia smile.gif

nemoku taip gražiai siuvineti, kaip jūs, bet manau su laiku išmoksiu, beja medžiagytė tai Zweigart linas Belfast 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 04, 13:33)
Šokolade truputi siūlą sutrauki  ax.gif ,bet darbas išsiskalbs ,ir kryžiukai turėtų susinormalizuoti  mirksiukas.gif

ok bandysiu laisviau siuvinėti pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 04 04, 15:34)
nemoku taip gražiai siuvineti, kaip jūs, bet manau su laiku išmoksiu, beja medžiagytė  tai Zweigart linas Belfast 4u.gif

išmoksi biggrin.gif juk pirmą kartą siuvinėji mirksiukas.gif
Atsakyti
Iš arti žiūrint gražiai gula kryžiukas, na gal viršutinį siūliuką kiek laisvėlesnį reiktų palikt, nu bet išsiskalbus medžiaga kažkiek pasitrauks, kryžiukas pasilygins, turėtų tos skylutės užsimaskuot...nu bet man tas tavasis Belfast toks skystas rodosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 04, 13:37)
išmoksi  biggrin.gif juk pirmą kartą siuvinėji  mirksiukas.gif

4u.gif antrą biggrin.gif
QUOTE(sobieska @ 2013 04 04, 13:41)
Iš arti žiūrint gražiai gula kryžiukas, na gal viršutinį siūliuką kiek laisvėlesnį reiktų palikt, nu bet išsiskalbus  medžiaga kažkiek pasitrauks, kryžiukas pasilygins, turėtų tos skylutės užsimaskuot...nu bet man tas tavasis Belfast toks skystas rodosi biggrin.gif

lyginant su tavo medžiagyte tai tikrai skystokas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 04 04, 15:45)
4u.gif antrą biggrin.gif

lyginant su tavo medžiagyte tai tikrai skystokas g.gif

pagal audimą gali būt ,kad pas tave smulkesnė ,todėl ir atrodo skystoka ,ant smbesnės lygiau gula kryžiukai .ir nereikia vargti su audinio smulkumu.
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 04, 13:52)
pagal audimą gali būt ,kad pas tave smulkesnė ,todėl ir atrodo skystoka ,ant smbesnės lygiau gula kryžiukai .ir nereikia vargti su audinio smulkumu.

viskas aišku, bet man smulkiau gražiau 4u.gif ačiū už pasidalinimą info 4u.gif
vaikas užmigo einu pasiuvinėsiu, bandysiu nesuveržti, žiūrėsiu kas gausis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šokoladė: 04 balandžio 2013 - 14:02
QUOTE(Katusik @ 2013 04 04, 08:00)
o kas čia per puslapis toks, kad užsakymą taip ilgai formuoja?  g.gif

Aš UK gyvenu, užsakinėjau siūlus iš ŠIO puslapio smile.gif labai pigūs, 39 pensus kainuoja.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Pasirodau savo procesą rolleyes.gif
Buvo...
user posted image
Dabar...
user posted image

QUOTE(Šokoladė @ 2013 04 04, 14:22)
parodau ir aš iš arti 4u.gif

Ar dar nepabaigei, ar pamiršai... Viena eilutė kryželių nebaigtų yra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 04 04, 14:23)

Ar dar nepabaigei, ar pamiršai... Viena eilutė kryželių nebaigtų yra rolleyes.gif

žinau žinau mirksiukas.gif

visgi mergaites cia arba linas nekoks arba adata per stora, nes tos skylutės tokios didokos gaunasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 04 04, 16:28)
žinau žinau mirksiukas.gif
visgi mergaites cia arba linas nekoks arba adata per stora, nes tos skylutės tokios didokos gaunasi g.gif

va va biggrin.gif pabandyk labai smulkią nusipirkt ,ir pasiuvinėk mirksiukas.gif o vėliau pasakysi kokie rezultatai ax.gif

Zuzanėle seniai besirodžius ,puikus procesas cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 04 balandžio 2013 - 14:32