As kol laukiu trukstamo siuliuko, pradejau metrika drauges dukrytei bet po siuvinejimo ant evos ir lino nebemoku be lankelio ant Aidos o dar taip neseniai cia rasiau, kad as tai ve be lankelio ant aidos siuvineju
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 28, 10:56)
gausi pasirodyt kaip gavos
kad as praziopsojau turbut,gausi man papasakot
jo mano isvis ten 10 ant 13 cm atrodo tai jau rinksiu dezute pagal dydi koks gausis,tik galvoju kur paprasta medine deziuke rast pirkt
kad as praziopsojau turbut,gausi man papasakot
jo mano isvis ten 10 ant 13 cm atrodo tai jau rinksiu dezute pagal dydi koks gausis,tik galvoju kur paprasta medine deziuke rast pirkt
siuskis is dekostudijos kokybe,man labai patiko,dailios tokios,tik nepirk bele kur, tu kinietisku kokybe siaubas,atsiserpetojusios,fanerines kazkokios as ir pirkau mazute,4skyriu,ten raso 17,5-15 bet tiek nera gavusi pamatavau tai buvo 17-14 dydis
unkind tai tu savo dazymo mena ne tik ant zmoniu naudoji,bet ir ant sienu tapai
QUOTE(zerutis @ 2013 03 28, 11:07)
unkind tai tu savo dazymo mena ne tik ant zmoniu naudoji,bet ir ant sienu tapai
Hah, šį kartą ne - reikia paruošti sienas tapetavimui
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 28, 09:59)
Deje ir aš negaliu ilgam prisėsti prie xxx Vakar tik ilgiau prisėdusi buvau, o daugiau mažylis neleidžia , o dar ir namie darbų pilną. Tikiuosi bent šiandien dar pavyks prisėsti ir pavyks užbaikti vieną zuikį
ir man tas pats, dar vaikas susirgo o noriu prieš šventes generalinę tvarką pasidaryti ir langus nusivalyti
QUOTE(unkind @ 2013 03 28, 11:03)
Va va, vis kažkas trukdo Tikiuosi, klientę išleidus, greitai nugruntuosiu sienas ir krisiu pasiuvinėti
Na man gal tik vakare pavyks prisėsti... Dabar pilną darbų namie ir dar mažiuka prižiuriu.
QUOTE(unkind @ 2013 03 28, 11:13)
va,va as uzsimaniau kolidoriuka skystais tapetais isklijuot,tai kaip tik rode laida apie juos,tai vyras liepe ziuret ir sake pati mozosies,sakiau tavo hobis tu ir mozosi,mano hobis kryzeliai,tai jais ir dekoruoju sienas
QUOTE(zerutis @ 2013 03 28, 11:26)
va,va as uzsimaniau kolidoriuka skystais tapetais isklijuot,tai kaip tik rode laida apie juos,tai vyras liepe ziuret ir sake pati mozosies,sakiau tavo hobis tu ir mozosi,mano hobis kryzeliai,tai jais ir dekoruoju sienas
Kryžėlių ant sienų papiešk aš galvojau sukurti makiažą kryželių tematika, kai tik gausiu laiko ir modelį, pabandysiu
QUOTE(unkind @ 2013 03 28, 12:04)
Kryžėlių ant sienų papiešk aš galvojau sukurti makiažą kryželių tematika, kai tik gausiu laiko ir modelį, pabandysiu
kai turesi padarius pafotkink ir parodyk
na uzbaigiau nimukus,liko bs,bet reiks prie kompo siuvinet kad matyciau kur kokios spalvos siuvinejas
dar viena toki pat reiks padaryt,uzsiprase sese
QUOTE(RasuteK @ 2013 03 28, 10:01)
Didesniuose Senukuose, Ermitaze, dekostudija.lt
Dekui,deja masinos ner tai nelabai kur galiu toli nukeliaut
QUOTE(zerutis @ 2013 03 28, 10:07)
siuskis is dekostudijos kokybe,man labai patiko,dailios tokios,tik nepirk bele kur, tu kinietisku kokybe siaubas,atsiserpetojusios,fanerines kazkokios as ir pirkau mazute,4skyriu,ten raso 17,5-15 bet tiek nera gavusi pamatavau tai buvo 17-14 dydis
Pasizvalgysiu Tai pamazintos ten reiskias
Gal dalyvaujančių atsiras daugiau - Siuvinėjame drauge ?
QUOTE(unkind @ 2013 03 28, 11:53)
As dalyvauciau bet mano jau aisku kokia gele bus
QUOTE(unkind @ 2013 03 28, 12:53)
as savo siuvinejamas geles ir jau rodziausi, tai sikart liksiu stebetoja