Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(zerutis @ 2013 04 03, 17:56)

na stai,kai pasiziuri,atrodo,visai nesunku ant to lino,ane? biggrin.gif grazu,man pvz visai neikrito i aki,kad blyskus darbas.viskas lbai norma thumbup.gif

QUOTE(*Radvileee @ 2013 04 03, 19:42)
Merginos, seniai pas jus lankiausi, taip šauniai darbuojaties thumbup.gif

labai mielas angeliukas wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2013 04 04, 00:19)
na stai,kai pasiziuri,atrodo,visai nesunku ant to lino,ane? biggrin.gif  grazu,man pvz visai neikrito i aki,kad blyskus darbas.viskas lbai norma  thumbup.gif

aciu 4u.gif isimylejau lina biggrin.gif
Atsakyti
skirtuka ir knygute su siuliukais jau padovanojau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 04 03, 16:55)
bet jau senokai lauki  g.gif uzklausk, kur taip ilgai  mirksiukas.gif man va pazadejo atsiusti dali surinkto uzsakymo, o kita dali tada, kai jau tures  ax.gif

Aha, ilgokai verysad.gif bet mane perspėjo moteris, rekomendavusi šį psl,kad užtrunka siuntimas, tiek,kad labai pigu ten smile.gif smile.gif
Šiandien ryte gavau laišką,kad mano užsakymas jau surinktas ir per max dvi savaites bus pristatytas smile.gif čia jau nuo pašto priklausys kaip greitai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita.. @ 2013 04 04, 09:57)
Aha, ilgokai  verysad.gif  bet mane perspėjo moteris, rekomendavusi šį psl,kad užtrunka siuntimas, tiek,kad labai pigu ten smile.gif smile.gif
Šiandien ryte gavau laišką,kad mano užsakymas jau surinktas ir per max dvi savaites bus pristatytas smile.gif čia jau nuo pašto priklausys kaip greitai smile.gif

o kas čia per puslapis toks, kad užsakymą taip ilgai formuoja? g.gif
Atsakyti
Rodau savo procesiuką 4u.gif
Buvo
user posted image

Dabar

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 04 04, 13:09)
Rodau savo procesiuką 4u.gif
Dabar

o...ryskeja ziedas thumbup.gif bus labai grazu 4u.gif
Atsakyti
Šokolade, arba pas tave per skysta medžiaga, arba kryželius per stipriai įtempi, neturėtų būt toks aiškus kryžiuko kontūras, dabar kaip korėtas žiedlapis atrodo g.gif

Manasis iš arti toks buvo
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 04 balandžio 2013 - 12:20
sobieska, o kokią tu naudojai medžiagą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo unkind: 04 balandžio 2013 - 13:01
QUOTE(unkind @ 2013 04 04, 14:01)
sobieska, o kokią tu naudojai medžiagą?

Nei spalvos, nei pavadinimo tikrai nepamenu, nes buvau aš ją iš ankščiau nusipirkusi, šiaip tai link BELFAST traukia smile.gif
Atsakyti
Sokolade thumbup.gif grozis bus 4u.gif

Sobieskos kryzeliu lygumas blink.gif man taip neiseina g.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 04 04, 12:16)
Šokolade, arba pas tave per skysta medžiaga, arba kryželius per stipriai įtempi, neturėtų būt toks aiškus kryžiuko kontūras, dabar kaip korėtas žiedlapis atrodo g.gif

gal ir medžiaga bloga, gal ir aš blogai siuvinėju, nežinau cool.gif bet man vistiek patinka blush2.gif
parodau ir aš iš arti 4u.gif
user posted image
Atsakyti