Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(rasiux- @ 2013 04 03, 20:43)
Zeruti- jei  negali apsispręst- tiesiog neškis siuvinuką į parduotuvę ir padėliok skirtingas juosteles- labai greitai pasimatys, kuri labiau pritiks. Gal paprasta ruda atlasinė, o gal kokia lino atspalvio nėrinių ....

aciu 4u.gif matai net nepagalvojau apie tai blush2.gif taip ir reiks padaryt,nusinesiu viska i parde ir bus aisku biggrin.gif

va,va man lektuvu ant kleiningo nepaklijavo,atceit dvigubas paspartas, nebetilpo i rema, tai daba pradejo atsilaisvint ir banguotis verysad.gif viena veziau patvarke,ziuriu kad ir kitus reiks nuvezt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 03 balandžio 2013 - 20:04
QUOTE(rasiux- @ 2013 04 03, 19:43)
Kai sau rėminu, tai net neabejoju- klijuoju prie pasparto lipnia juostele ir tiek, kartą teko vieną perrėmint. Klientei galvoju gal paimt lipnų kartoną ir prie jo kibdyt visą plotą, kad tikrai tvirtai lygiai laikytųsi, nes bijau, kad ir man nenukreivintų, nesuraukšlėtų (vieną darbą buvau palikusi- paklijavo ir liko nedidelė raukšlelė..).

o kodėl tu klijuoji? aš tai tempiu ant kartono, tai jokių raukšlelių biggrin.gif man brolio vestuvinį metriką kai paklijavo, tai gėda nuvažiavus į svečius ir žiūrėt į tokią savo dovaną verysad.gif vienos raukšlės doh.gif gaila, kad ne pati nešiau rėmint, o mano mama, tai neapžiūrėjo gavus, kai supakuotas buvo... vis mąstau, pavyktų ten gražiai atplėšt siuvinį ir iš naujo ištempt ar jau po laiko, kai 5 m. praėjo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 04 03, 21:10)
o kodėl tu klijuoji? aš tai tempiu ant kartono, tai jokių raukšlelių  biggrin.gif man brolio vestuvinį metriką kai paklijavo, tai gėda nuvažiavus į svečius ir žiūrėt į tokią savo dovaną  verysad.gif vienos raukšlės  doh.gif gaila, kad ne pati nešiau rėmint, o mano mama, tai neapžiūrėjo gavus, kai supakuotas buvo... vis mąstau, pavyktų ten gražiai atplėšt siuvinį ir iš naujo ištempt ar jau po laiko, kai 5 m. praėjo...  g.gif

na o mano, kurie buvo peklijuoti,tai visi labai graziai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
zerutis gražu, reikia myyto, kad mane pamokytum blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Averita @ 2013 04 03, 21:34)
zerutis gražu, reikia myyto, kad mane pamokytum blush2.gif

aciu 4u.gif bet vieno zodzio nesupratau,kur paryskinau blush2.gif blush2.gifo ko tave reik pamokyt g.gif pamokysiu,jokiu problemu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 03 balandžio 2013 - 20:47
Merginos, seniai pas jus lankiausi, taip šauniai darbuojaties thumbup.gif
Įkeliu ir savi mažą metrikiuką:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2013 04 03, 21:42)
Merginos, seniai pas jus lankiausi, taip šauniai darbuojaties thumbup.gif
Įkeliu ir savi mažą metrikiuką:

bigsmile.gif man nematytas,grazus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 04 03, 20:37)
aciu 4u.gif bet vieno zodzio nesupratau,kur paryskinau blush2.gif

susitikimo, susirinkimo mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Svajoklis angeliukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 04 03, 21:54)
susitikimo, susirinkimo mirksiukas.gif  biggrin.gif

4u.gif aciu uz paaiskinima,daba zinosiu ax.gif kazkaip neteko su tokiu zodziu susidurt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 04 03, 21:37)
aciu 4u.gif bet vieno zodzio nesupratau,kur paryskinau blush2.gif  blush2.gifo ko tave reik pamokyt g.gif pamokysiu,jokiu problemu mirksiukas.gif

aptraukt albumą , kad pamokytum mirksiukas.gif

*Radvileee labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Averita @ 2013 04 03, 22:08)
aptraukt albumą , kad pamokytum mirksiukas.gif

na as tik uzrasine esu bandzius aptraukt ax.gif bet pati procesa zinau kaip reikia daryt mirksiukas.gif
Atsakyti