Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Aushrita @ 2013 04 03, 15:21)
Maziau pliurpt reik cia ir daugiau siuvinet jei tokiu tempu nori  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

liezuvis.gif va tau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

as tuoj baiksiu dar viena darbeli ant dezutes tongue.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Vis pasižiūriu kokius jūs čia grožius siuvinėjat, baltai pavydžiu wub.gif o aš vis dar siūlų laukiu, nesulaukiu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 04 03, 15:31)
drinks_cheers.gif  biggrin.gif
kai skaniai siuvinėjasi, tai greit ir einasi  smile.gif kas čia sakė, kad mažai spalvų ir nuobodu, tai tikrai ne  biggrin.gif nes kryžiukų didelė įvairovė, blendingas, tai tik ir spėk sekt, kad neprimaklintum  biggrin.gif

As sakiau lotuliukas.gif blush2.gif Niu gal ir taip,man tiesiog didesnes spalvu gamos patinka,aisku buna ir mono pavarau hihihi.gif

QUOTE(zerutis @ 2013 04 03, 15:32)
liezuvis.gif va tau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as tuoj baiksiu dar viena darbeli ant dezutes tongue.gif  ax.gif

box.gif
O as ne ir ka biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita.. @ 2013 04 03, 16:56)
Sveikos smile.gif
Vis pasižiūriu kokius jūs čia grožius siuvinėjat, baltai pavydžiu  wub.gif  o aš vis dar siūlų laukiu, nesulaukiu sad.gif

bet jau senokai lauki g.gif uzklausk, kur taip ilgai mirksiukas.gif man va pazadejo atsiusti dali surinkto uzsakymo, o kita dali tada, kai jau tures ax.gif
Atsakyti
dar viena uzbaigta smulkmenele ax.gif galvojau bus ryskesnis verysad.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 04 03, 18:56)
dar viena uzbaigta smulkmenele ax.gif galvojau bus ryskesnis verysad.gif

liuks, nors tikrai norėtųsi ryškumo g.gif kelis darbelius vienu metu siuvinėji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 04 03, 19:59)
liuks, nors tikrai norėtųsi ryškumo g.gif  kelis darbelius vienu metu siuvinėji biggrin.gif

as, po viena, nemoku keliu iskart ax.gif daba imsiuosi skirtuko smile.gif
Atsakyti
Zeruti- man nieko netrūksta - daili, subtili dėžutė turėtų gautis. Ryškumo juostelė aplink duotų, jei tokią klijuosi.
O aš su savo paskutiniaisiais kryželiais aptingau blush2.gif , bet noriu šią savaitę pabaigt. Tik dabar sprendžiu dilemą- palikt rėmint meistrui, ar pačiai krapštyt g.gif Kai darbas ne sau, tai sunku sumąstyt- juk jei susibanguotų, pati galėčiau persirėmint, o žmonės gal nedrįs...
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 04 03, 20:20)
Zeruti- man nieko netrūksta - daili, subtili dėžutė turėtų gautis. Ryškumo juostelė aplink duotų, jei tokią klijuosi.
O aš su savo paskutiniaisiais kryželiais aptingau  blush2.gif , bet noriu šią savaitę pabaigt. Tik dabar sprendžiu dilemą- palikt rėmint meistrui, ar pačiai krapštyt  g.gif  Kai darbas ne sau, tai sunku sumąstyt- juk jei susibanguotų, pati galėčiau persirėmint, o žmonės gal nedrįs...

aciu 4u.gif tik nesugalvoju prie rusvos dezutes kokia juostele det g.gif

kadangi pati esi dirbusi ir maciusi kaip remina,tai gali pati bandyt mirksiukas.gif

merginos issisemiau su deziukem nesugalvoju ka issisiuvinet ant savo siuvinejimo priemoniu dezutes,ismatavimai 17,5-23,5 gal gelike kokia g.gif patarkit ka nors 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 03 balandžio 2013 - 19:33
QUOTE(zerutis @ 2013 04 03, 19:07)
as, po viena, nemoku keliu iskart ax.gif daba imsiuosi skirtuko smile.gif

na pafotkink procesa, kaip tu klijuoji ant dežutės, gal ir aš pasiryšiu kąnors sukurti blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 04 03, 20:27)
na pafotkink procesa, kaip tu klijuoji ant dežutės, gal ir aš pasiryšiu kąnors sukurti blush2.gif  4u.gif

nesu to darius,bus pirmas bandymas,apsiklausinejau kaip cia merginos dare,tai bandysiu ax.gif
kai klijuosiu galesiu pafotkint,tik jas dar reikia nudazyt blush2.gif 2viem darys dekupaza, o dvi lakuosiu,tik vyras nesurado dar kur uzkiso spalvota laka,buvo durim padarytas perlakuot,negaliu paziuret kokia spalva gausis ant dezutes,ar nebus pertamsi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 03 balandžio 2013 - 19:40
Kai sau rėminu, tai net neabejoju- klijuoju prie pasparto lipnia juostele ir tiek, kartą teko vieną perrėmint. Klientei galvoju gal paimt lipnų kartoną ir prie jo kibdyt visą plotą, kad tikrai tvirtai lygiai laikytųsi, nes bijau, kad ir man nenukreivintų, nesuraukšlėtų (vieną darbą buvau palikusi- paklijavo ir liko nedidelė raukšlelė..).
Zeruti- jei negali apsispręst- tiesiog neškis siuvinuką į parduotuvę ir padėliok skirtingas juosteles- labai greitai pasimatys, kuri labiau pritiks. Gal paprasta ruda atlasinė, o gal kokia lino atspalvio nėrinių ....
Atsakyti