Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Mano Dimensions tulpės dėkoja už komplimentus ir pagyras wub.gif

Averita, gaila, kad su rėminimu nepasisekė 4u.gif Darbelis tikrai gražus wub.gif

P.S. Čia kuriai tulpėse per mažai spalvų? blink.gif Nors priklauso su kuo lyginsi... Jei su HEAD, tai tulpėms tereikėjo niekingai mažai TIK 39 DMC spalvyčių lotuliukas.gif (o blendingus tingiu skaičiuot 4u.gif)
Atsakyti
QUOTE(Averita @ 2013 04 02, 18:14)
kur randas sita verysad.gif

kazkaip nuotaika visai pradingo verysad.gif

stiklita randasi prie turgaus centrinio,vaziuojant link ligonines,tuoj uz inkubatoriaus,tokiam kiemeli,nuo pagrindines gatves gerai matosi iskaba,ten jie jau labai seniai isikure mirksiukas.gif

cia Auschritai spalvu mazai lotuliukas.gif lotuliukas.gif blink.gif 39 doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 02 balandžio 2013 - 17:30
QUOTE(zerutis @ 2013 04 02, 18:28)
stiklita randasi prie turgaus centrinio,vaziuojant link ligonines,tuoj uz inkubatoriaus,tokiam kiemeli,nuo pagrindines gatves gerai matosi iskaba,ten jie jau labai seniai isikure mirksiukas.gif

pirma syki girdziu blush2.gif nu bandysiu i trecia salona vezt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Averita @ 2013 04 02, 18:32)
pirma syki girdziu blush2.gif  nu bandysiu i trecia salona vezt doh.gif

ten ausros alejos gatve vaziuojant,kiek reminau matot pacios koks rezultatas mirksiukas.gif tik vienam lektuvui matosi lik pusle vienoj vietoj,ryt reiks uzvest meistriukui kad patvarkytu,bet tai pirmas kartas,kad neitempe gerai,siaip ju darbu esu patenkinta ax.gif mano drauge remina kazkur kitur,turiu 2 jos darbus dovanotus doh.gif ireminimo kokybe ir baisoka,medziagyte suskersuota,stiklas is vidaus nenuvalytas,antspaudai vieni,ji man rekomendavo ten vezti,tai sakiaiu schmoll.gif niekada ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 04 02, 18:40)
ten ausros alejos gatve vaziuojant,kiek reminau matot pacios koks rezultatas mirksiukas.gif tik vienam lektuvui matosi lik pusle vienoj vietoj,ryt reiks uzvest meistriukui kad patvarkytu,bet tai pirmas kartas,kad neitempe gerai,siaip ju darbu esu patenkinta ax.gif mano drauge remina kazkur kitur,turiu 2 jos darbus dovanotus  doh.gif ireminimo kokybe ir baisoka,medziagyte suskersuota,stiklas is vidaus nenuvalytas,antspaudai vieni,ji man rekomendavo ten vezti,tai sakiaiu schmoll.gif niekada ax.gif

tai jei nuvesciau ten kur tu rekomenduoji gal patvarkytu unsure.gif

tuos metrikus kur reminau, idealiai iremino, o nuo ko cia taip priklauso unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Averita @ 2013 04 02, 18:45)
tai jei nuvesciau ten kur tu rekomenduoji gal patvarkytu unsure.gif

tuos metrikus kur reminau, idealiai iremino, o nuo ko cia taip priklauso unsure.gif

tai zinoma kad patvarkytu,ten labai faina moteryte dirba ir pasitarsit ka galima padaryt mirksiukas.gif jei noresi ir meistriuka pakvies,visi bendrom jegom ir nuspresit,kaip butu galima patvarkyt smile.gif

nuo ko priklauso nezinau,turbut nuo meistro nuotaikos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 02 balandžio 2013 - 18:02
QUOTE(Ryziuks @ 2013 04 02, 11:45)
Sveikos,

ispudingas zirgas 4u.gif
QUOTE(tildushka @ 2013 04 02, 12:31)
Ryziuks, gražu wub.gif

O čia ką žadėjau

labai grazu!

grazus darbelis,na perreminsi ir bus grazus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 04 02, 18:59)
tai zinoma kad patvarkytu,ten labai faina moteryte dirba ir pasitarsit ka galima padaryt mirksiukas.gif jei noresi ir meistriuka pakvies,visi bendrom jegom ir nuspresit,kaip butu galima patvarkyt smile.gif

nuo ko priklauso nezinau,turbut nuo meistro nuotaikos biggrin.gif

-aciu, nuotaika nors pakelei, nes jau marsa nublioviau blush2.gif ne pasaulio pabaiga, bet nervai vieni blush2.gif
-- lotuliukas.gif

einu peduciu siuvinet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Averita @ 2013 04 02, 19:11)
-aciu, nuotaika nors pakelei, nes jau marsa nublioviau blush2.gif ne pasaulio pabaiga, bet nervai vieni blush2.gif
-- lotuliukas.gif

einu peduciu siuvinet biggrin.gif

smagu kad pradziugint nors kiek galejau mirksiukas.gif
Atsakyti
Averita- nors ir nesi patenkinta rėminimu, bet pats pasirinkimas derinio- labai vykęs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 04 02, 19:24)
Averita- nors ir nesi patenkinta rėminimu, bet pats pasirinkimas derinio- labai vykęs  wub.gif

ačiū 4u.gif

iš Jūsų visų ir išmokau derint, tik , kad va...
nu nors dar vieną saloną sužinojau bigsmile.gif
Atsakyti
Zirgas ispudingas, tulpes nuostabios drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Averita, o ka reminimo salono darbuotojai uz tokia kliurka sako g.gif jei matavot kartu, tai kaip ir ju kalte, kad ne taip iremino.
Atsakyti