Baigiau lapus,dabar kasiuos zieduose,vel 4 atspalviai,tik dabar jau rozines spalvos
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 28, 00:11)
Baigiau lapus,dabar kasiuos zieduose,vel 4 atspalviai,tik dabar jau rozines spalvos
saunuole
as turbut siandiena neiveiksiu nimuku dar puse galvos liko iki penktadienio pavakario zadejau visiskai pabaikt,bet ar spesiu nezinau turiu sesei uzvest siuvinuka,kad pagal jo spalvas,paderinus,dezutei dekupaza padarytu
koks gražus ruduo
man jau dabar jis atrodo kaip užbaigtas paveikslas
man jau dabar jis atrodo kaip užbaigtas paveikslas
Ruduo superinis ir spalvos
QUOTE(Katusik @ 2013 03 28, 07:52)
idomu kas ten toliau bus
QUOTE(zerutis @ 2013 03 27, 23:44)
saunuole
as turbut siandiena neiveiksiu nimuku dar puse galvos liko iki penktadienio pavakario zadejau visiskai pabaikt,bet ar spesiu nezinau turiu sesei uzvest siuvinuka,kad pagal jo spalvas,paderinus,dezutei dekupaza padarytu
Nu jau kai tiek beliko galetum ir damust
As tai galvoju ta nimuke klijuot ant dezutes,bet nezinau net kaip reik graziai tai padaryt
Aš noriu padejuoti, kaip negaliu prisėsti ilgesniam laikui prie siuvinio. Tai užsąkymai, tai namų remontas, tai maisto gaminimas ir tvarka
Gražių procesų pražydo, visoms po
Gražių procesų pražydo, visoms po
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 28, 10:34)
Nu jau kai tiek beliko galetum ir damust
As tai galvoju ta nimuke klijuot ant dezutes,bet nezinau net kaip reik graziai tai padaryt
nebedamusiau,nuejau gult,likus tik kepurytei dabar prisesiu ir dabaiksiu,ir bs reiks padaryt
tai ir as gi klijuosiu ant dezutes,rase merginos kaip daryt triuksma kaip buvau pakelus
ar tie nimukai visi tokie mazi kad ir tavo ant dezutes telpa
QUOTE(zerutis @ 2013 03 28, 09:49)
nebedamusiau,nuejau gult,likus tik kepurytei dabar prisesiu ir dabaiksiu,ir bs reiks padaryt
tai ir as gi klijuosiu ant dezutes,rase merginos kaip daryt triuksma kaip buvau pakelus
gausi pasirodyt kaip gavos
kad as praziopsojau turbut,gausi man papasakot
jo mano isvis ten 10 ant 13 cm atrodo tai jau rinksiu dezute pagal dydi koks gausis,tik galvoju kur paprasta medine deziuke rast pirkt
QUOTE(unkind @ 2013 03 28, 10:48)
Aš noriu padejuoti, kaip negaliu prisėsti ilgesniam laikui prie siuvinio. Tai užsąkymai, tai namų remontas, tai maisto gaminimas ir tvarka
Deje ir aš negaliu ilgam prisėsti prie xxx Vakar tik ilgiau prisėdusi buvau, o daugiau mažylis neleidžia , o dar ir namie darbų pilną. Tikiuosi bent šiandien dar pavyks prisėsti ir pavyks užbaikti vieną zuikį
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 28, 10:56)
tik galvoju kur paprasta medine deziuke rast pirkt
Didesniuose Senukuose, Ermitaze, dekostudija.lt
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 28, 10:59)
Deje ir aš negaliu ilgam prisėsti prie xxx Vakar tik ilgiau prisėdusi buvau, o daugiau mažylis neleidžia , o dar ir namie darbų pilną. Tikiuosi bent šiandien dar pavyks prisėsti ir pavyks užbaikti vieną zuikį
Va va, vis kažkas trukdo Tikiuosi, klientę išleidus, greitai nugruntuosiu sienas ir krisiu pasiuvinėti