Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(zerutis @ 2013 04 02, 12:52)

o ka su tais zuikiais darysi g.gif reminsi ar kur kitur panaudosi ax.gif

Dar neapsisprendžiau-lauksiu nušvitimo, o ir galva dabar kitais dalykais užimta, ką tik susitariau su ugnies šou organizatoriais-atrajoju suderintą kainą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 04 02, 12:59)
Dar neapsisprendžiau-lauksiu nušvitimo, o ir galva dabar kitais dalykais užimta, ką tik susitariau su ugnies šou organizatoriais-atrajoju suderintą kainą doh.gif

truputi pasmalsausiu 4u.gif tai tu renginiu organizatore g.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 04 02, 13:05)
truputi pasmalsausiu  4u.gif  tai tu renginiu organizatore  g.gif

aha, tokia neetatinė-samdoma savų doh.gif biggrin.gif Todėl itariu šį mėnesiuką mano xxx bus įšaldyti, nebent kokie greitukai-stresui nuimt. Savo brangiausiąjam organizuoju gimtadienį jam nežinant, tai jei neišsiskirsimt iki to laiko tai bus gerai, visur juk paslaptys, o nuslėpt taip sunku, tai ir draugus esu įtraukusi į tai, bet vargšeliui kiek streso, kad jau NET keli pakviesti draugai JAU yra susiplanavę tą datą praleist kitur lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 04 02, 12:07)
Gražėja vis wub.gif Sekmės ir kantrybės toliau judant į priekį 4u.gif

4u.gif dekoju
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 04 02, 13:11)
aha, tokia neetatinė-samdoma savų doh.gif  biggrin.gif Todėl itariu šį mėnesiuką mano xxx bus įšaldyti, nebent kokie greitukai-stresui nuimt. Savo brangiausiąjam organizuoju gimtadienį jam nežinant, tai jei neišsiskirsimt iki to laiko tai bus gerai, visur juk paslaptys, o nuslėpt taip sunku, tai ir draugus esu įtraukusi į tai, bet vargšeliui kiek streso, kad jau NET keli pakviesti draugai JAU yra susiplanavę tą datą praleist kitur lotuliukas.gif

hihihi.gif su savo uzmojais varkseliui infarkta ivarysi,prazils anksciau laiko lotuliukas.gif pats bando susikviest svecius,ir se tau,visi atsisako biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

labai retai čia pasireiškiu, bet jūsų temutes skaitau dažnai. Tad noriu pasirodyt, kad ir aš netinginiauju, neseniai pabaigtas ir įrėmintas mano darbelis smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 04 02, 12:59)

Atsiprasau uz poster_offtopic.gif
As taip pat siam menesiukui planuoju svente...neisdrysau ju pasisamdyti, del kainos doh.gif Jei nesunku brukstelk i A.Z. kokia programa rengi be ugnies sou blush2.gif Gal ir man pavyktu savo svente pagrazinti 4u.gif

Bendro proceso xxx suderinau su svente...kai pabaigsiu pasirodysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 04 02, 12:52)
ne jau lanoj nebuvo g.gif as siandien buvau,tai ten pilnas stendas siuliuku smile.gif

ne, šeštadienį buvau, nebuvo doh.gif

draugei skambino, sakė galiuką turi,atiduos thumbup.gif

Važiuoju tulpes pasiimt, jau įrėmino bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryziuks @ 2013 04 02, 12:45)
Sveikos,

labai retai čia pasireiškiu, bet jūsų temutes skaitau dažnai. Tad noriu pasirodyt, kad ir aš netinginiauju, neseniai pabaigtas ir įrėmintas mano darbelis  smile.gif

saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 04 02, 10:05)
Jau ryskeja ryskeja  thumbup.gif kantrybes tau palinkesiu hihihi.gif
Grazu bus  mirksiukas.gif cia tiksliai pagal rakta siuvinejat? Nes man tamsesnes spalvytes atrodo  4u.gif

Man irgi šios pėdutės mielos wub.gif bus dukrytės metrikai.
Tikiuosi, kad gausis gražiai, pakolkas nelabai vaizdo yra biggrin.gif siūlai pagal raktą, bet pažiūrėjus į šią foto tikrai atrodo tamsiau.. įdomu kodėl g.gif
Atsakyti
Ryziuks, gražu wub.gif

O čia ką žadėjau
user posted image
Atsakyti
gal galit rekomenduoti kokia programa greiciausiai perkelti nuotraukas? noriu kai ka padovanoti sitoj temoj. smile.gif
Atsakyti