Pilnai iveikti 3 lapai is 16
buvo yra
QUOTE(Višniukė @ 2013 04 02, 10:31)
grazu
QUOTE(Egise @ 2013 04 02, 10:35)
taip ir norisi pakutenti tas svelnias,mazas pedutes
QUOTE(Višniukė @ 2013 04 02, 09:31)
Jau ryskeja ryskeja kantrybes tau palinkesiu
QUOTE(Egise @ 2013 04 02, 09:35)
Grazu bus cia tiksliai pagal rakta siuvinejat? Nes man tamsesnes spalvytes atrodo
parodysiu ir aš savo procesiuką
pradėjau tą patį šnd
tik niekur DMC 437 negaunu
QUOTE(Aushrita @ 2013 04 02, 11:05)
Dekui dekui jau ko reiks to reiks
Su Šv. Velykom visas kryželių mylėtojas
gavau ir aš valandžiukę vakar pritūpt prie savo darbelio, šiandien jau nusiėmiau nuo rėmo, kad pavienius likučius užbaigt (ant rėmo nepatogu galiukus kaišiot, o kai po 2-3 kryžiukus tik vienoj vietoj tereikia...)
Tai, kad šią savaitę jau planuoju finišą
Manyka- niekada neteko konvertuot, nieko pasakyt negaliu ..
Sobieska- zuikučiai tikri meilučiai , P.S.- šiuos zuikučius viena "ponia" FB grupėje demonstruoja, bet tuoj ją "išrišo" zuikiai
gavau ir aš valandžiukę vakar pritūpt prie savo darbelio, šiandien jau nusiėmiau nuo rėmo, kad pavienius likučius užbaigt (ant rėmo nepatogu galiukus kaišiot, o kai po 2-3 kryžiukus tik vienoj vietoj tereikia...)
Tai, kad šią savaitę jau planuoju finišą
Manyka- niekada neteko konvertuot, nieko pasakyt negaliu ..
Sobieska- zuikučiai tikri meilučiai , P.S.- šiuos zuikučius viena "ponia" FB grupėje demonstruoja, bet tuoj ją "išrišo" zuikiai
buvo
buvo
Gražėja vis Sekmės ir kantrybės toliau judant į priekį
Sveikos
Kokio fainumo man šios pėdutės beje čia pagal raktą siuvinėjate nes kažkaip ruda spalva atrodo žymiai riškesnė,nei pavyzduke
QUOTE(rasiux- @ 2013 04 02, 11:38)
Su Šv. Velykom visas kryželių mylėtojas
Sobieska- zuikučiai tikri meilučiai , P.S.- šiuos zuikučius viena "ponia" FB grupėje demonstruoja, bet tuoj ją "išrišo"
Sobieska- zuikučiai tikri meilučiai , P.S.- šiuos zuikučius viena "ponia" FB grupėje demonstruoja, bet tuoj ją "išrišo"
o cia tai virsune,naglumas ka ir bepridursi as vakar fb maciau,bet skubejau isvaziuot tai nesigilinau,tik atkreipiau demesi,kad ne sobieskos nuotrauka salia,taip keistai pasirode
Sobieska, oi kokie gražučiai meilučiai zuikiai Nieko nuostabaus, kad tavo darbus kitos "ponios" sugalvoja kaip savo įkelti
O jau kaip gražu
Gražu Po truputį ryškėja
O jau kaip gražu
Gražu Po truputį ryškėja
oho, koks kriminalas ...ir kas svarbiausia, tai ne pirmas kartas , su dekupažo darbais viena prasisuko, tik tai užteko proto- nusikirpo mano Sobieska užrašiuką ir vualia skelbimas " galiu atlikti darbus pagal užsakymą"
Ačiū už gražius žodelius
Ačiū už gražius žodelius
QUOTE(sobieska @ 2013 04 02, 12:40)
oho, koks kriminalas ...ir kas svarbiausia, tai ne pirmas kartas , su dekupažo darbais viena prasisuko, tik tai užteko proto- nusikirpo mano Sobieska užrašiuką ir vualia skelbimas " galiu atlikti darbus pagal užsakymą"
Ačiū už gražius žodelius
Ačiū už gražius žodelius
o mes detektyvus megstam ir nuo super mamu niekur nepasislepsi
o ka su tais zuikiais darysi reminsi ar kur kitur panaudosi
Papildyta:
QUOTE(Averita @ 2013 04 02, 11:06)
ne jau lanoj nebuvo as siandien buvau,tai ten pilnas stendas siuliuku