Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Na va aš panašiai jau pabaigiau savo zuikius thumbup.gif 4u.gif šiek tiek paliko nebe daug, tai šiandiena užbaigsiu, o rytoj kibsiu prie bs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 04 01, 18:55)
ar pati siuvinėji?

Nea dar vaiks nemiega,tai zaidziu visa diena biggrin.gif
Atsakyti
su praėjusia švente visas 4u.gif

aš šian pagaliau radau progos prisėst prie savo siuvinuko. tai su didžiausiu pasimėgavimu padariau gal kokius 500 pusinių XXX thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 04 01, 20:48)
aš šian pagaliau radau progos prisėst prie savo siuvinuko. tai su didžiausiu pasimėgavimu padariau gal kokius 500 pusinių XXX  thumbup.gif

Oho pasidarbavai thumbup.gif tai kiek ten tu pusiniu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 04 01, 20:57)
Oho pasidarbavai  thumbup.gif tai kiek ten tu pusiniu  blink.gif

viskas, kas ne drugeliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 04 01, 21:48)
su praėjusia švente visas  4u.gif

aš šian pagaliau radau progos prisėst prie savo siuvinuko. tai su didžiausiu pasimėgavimu padariau gal kokius 500 pusinių XXX  thumbup.gif

Oho nemažai pasidarbavai bigsmile.gif bigsmile.gif šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 04 01, 20:48)
su praėjusia švente visas  4u.gif

oho swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 04 01, 21:21)

merginos, tai gi čia ne per 10 minučių mirksiukas.gif
daugiau nei 2 val. užtrukau.

o /// tiek daug, nes tai foninis užsiuvimas, viena spalva. nei skaičiuot, nei į schemą žiūrėt. duri - ištrauki - duri - ištrauki hihihi.gif štai ir visas darbas biggrin.gif
Atsakyti
Tai reik gal koki darbeli pasiimt vien is pusiniu? Duri trauki pora valandikiu ir baigtas butu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O juk turi vistiek skaiciuot aplink drugelius kur siuvinet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 04 01, 21:43)
merginos, tai gi čia ne per 10 minučių  mirksiukas.gif
daugiau nei 2 val. užtrukau.

o /// tiek daug, nes tai foninis užsiuvimas, viena spalva. nei skaičiuot, nei į schemą žiūrėt. duri - ištrauki - duri - ištrauki hihihi.gif štai ir visas darbas  biggrin.gif

vistiek daug, man tai daug doh.gif

QUOTE(Aushrita @ 2013 04 01, 22:11)
Tai reik gal koki darbeli pasiimt vien is pusiniu? Duri trauki pora valandikiu ir baigtas butu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O juk turi vistiek skaiciuot aplink drugelius kur siuvinet  smile.gif

kaip tavo orches?
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 04 01, 22:22)
vistiek daug, man tai daug doh.gif
kaip tavo orches?

Orches kolkas nejuda siandien nebuvo kada o dabar per velu pradet tai lauks laisvesnio vakaro biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas:-)
Vel atlendu su savo klausimais.... ax.gif
Performuluosiu: ar jums tenka konvertuoti Madeira siulus i DMC arba Anchor? Ar abiem atvejais grazus rezultatas gaunas? Nepastebejot? Gal pastebejot? 4u.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manyka: 02 balandžio 2013 - 06:29