Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(zerutis @ 2013 03 31, 22:29)
kaip visada mus stebini savo darbais 4u.gif zuikiai thumbup.gif  wub.gif  wub.gif
procesas thumbup.gif  4u.gif

as jau nebeprisesiu siandien,sveciu turiu ir vyno truputi padauginui blush2.gif bijau kad ryte tektu visus xxx ardyt lotuliukas.gif ryte truputi pasistumejau i prieki ax.gif  thumbup.gif man dar dezuciu atveze is kauno,tai dar darbelio turesiu ispuost biggrin.gif

o aš prisėdau biggrin.gif bent kelis padėsiu xxx

sobieska, o tu aguoną kai siuvinėjau ten reik dvieju spalų karoliukų? kur juos reiktu pirkti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 31, 22:59)
tai ko pykini savo mažylį unsure.gif

o aš mažių užmigdžiau, galvojau eisiu pasiuvinėti, ale kad jau vėloka, ir neaišku kokia naktis manęs šian laukia unsure.gif

Tai , kad jo nepykinu ptas piktutis nuo pačio ryto buvo. Gerai , kad bent naktį gerai miegojo. Greičiausiai vėl pilvuką skaudėjo verysad.gif net espumizanas nepadėjo schmoll.gif Tikėkimės šiandiena bent išeis šiek tiek pakryžiavoti ir užbaikti savo zuikius, tik paliktu tada tik bs 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 01 balandžio 2013 - 07:29
QUOTE(zerutis @ 2013 03 31, 23:29)
zuikiai thumbup.gif  wub.gif  wub.gif

Ačiū 4u.gif ...smagu , kad paatviravai wub.gif .Nemenkas tas paveiksliukas ir kažkaip džiaugiuosi, kad pavyko, gan sparčiai ir be trugdžių jį išsiuvinėt per 3 savaitėles.

Šokolade, o biseriu prekiaujama rankdarbių parduotuvėlėse smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 04 01, 08:24)

Šokolade, o biseriu prekiaujama rankdarbių parduotuvėlėse smile.gif

o tie karoliukai su numeriukais yra su kažkokiu pavadinimu? blush2.gif

pupsiukėli, greit praeis mirksiukas.gif sulig 3im mėnesiukais baigsis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 04 01, 10:36)
o tie karoliukai su numeriukais yra su kažkokiu pavadinimu? blush2.gif

Ne nenumeruoti. Aš pasirinkau iš akies ,kaip man atrodė labiausiai tinkamus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 04 01, 10:09)
Ne nenumeruoti. Aš pasirinkau iš akies ,kaip man atrodė labiausiai tinkamus 4u.gif

tada pasidalink spalvytemis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 04 01, 11:37)
tada pasidalink spalvytemis 4u.gif

Nesupratau, kaip pasidalint...gi nueik į parduotuvėlę ir išsirinksi, aš tai net nežinau tų spalvų pavadinimų, pas mane jie kaip chameleonas ar kaip ten jie vadinasi, juk rašo, kad tinka ir juoda ir pilkos spalvos karoliukai.
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 04 01, 09:36)

Mums jau 3,5 menesiuko ir jei neduodu lasiuku nuo pilvuko vis dar skauda,taigi cia nuo vaiko priklauso viskas..Tik tiek gerai kad mes isvengeme tu vadinamuju diegliu mirksiukas.gif

Nieko vakar nepasiuvinejau,labai jau miego norejau g.gif ,tai siandien vakarop bandysiu atsigriebt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 04 01, 10:36)

Na tikėkimės jog praeis ax.gif nes va šiandien gal 10xxx padėjau ir viskas mažylis nebeleidžia kryžiavot, teks gaudit momentą kai miegos
Atsakyti
Sveikos sulaukę Šv. Velykų (bent jos pas mus atėjo, jei jau pavasaris totaliai ignoruoja...) biggrin.gif

Nespėju su Jūsų plepesiais - kartais pikta, kad daug visiškai bereikalingo teksto, kuris užgožia naudingą pasidalinimą patirtimi 4u.gif , kartais pavydu, kad sumažėjo asmeninio laiko, kai buvo galima nuolat savalaikiai skaityti kiekvienos mintis ir išgyvenimus kryžiukų pasaulyje rolleyes.gif , tačiau dažniausiai nepaprastai smagu, kai tema pasipildo procesais ir baigtais darbais thumbup.gif , tada dar ir nefaina blush2.gif , kad nespėju pagirti ir pasidžiaugti kiekviena, o po laiko (kelių dienų) tai atrodo jau visiškai nereikalinga cool.gif

Aš toliau ištikima savo HAED, esu užbaigusi lapą prieš geras pora savaičių ir jau pradėjus kitą, tik nenufotkinu niekaip. Matyt teks pasirodyt, kai užbaigsiu dabartinį lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2013 04 01, 14:32)

Nespėju su Jūsų plepesiais - kartais pikta, kad daug visiškai bereikalingo teksto,

Matyt teks pasirodyt, kai užbaigsiu dabartinį  lotuliukas.gif

Na na,be pliurpalu nebutu puses idomumo cia biggrin.gif

Lauksim pasirodant thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 04 01, 18:40)
Na na,be pliurpalu nebutu puses idomumo cia  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

ar pati siuvinėji?
Atsakyti