Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Sveikinu brangiosios su Šv. Velykomis 4u.gif :4u:stiprių ir margų kiaūšinių visoms linkiu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 31 kovo 2013 - 10:19
QUOTE(zerutis @ 2013 03 30, 22:48)
kaip tylu verysad.gif as po dienos darbu tik dabar  prisedau xxx ziuriu pagal spalvas toks ryskokas mano puodelis bus g.gif ir adata kita nusipirkau ant lino siuvinet,ilgesne  thumbup.gif daug sparciau ir smagiau siuvinejas,pirma buvau tokias mazutes nusipirkus,tai kol nimukus issiuvinejau 2sulauzyt sugebejau blush2.gif

a yra linui spec skirtos bigsmile.gif bet man ir su buka tinka g.gif

QUOTE(zerutis @ 2013 03 30, 23:22)

doh.gif merginos,pamilau ta lina biggrin.gif bet nebeilgai teks ant jo siuvinet verysad.gif vel teks gryzt prie aidos ax.gif

ir aš pamilau drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 31, 12:06)
a yra linui spec skirtos bigsmile.gif bet man ir su buka tinka g.gif

jos bukos,tik plonesnes mirksiukas.gif as tik su bukom siuvineju,man geriau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 31, 12:19)
jos bukos,tik plonesnes mirksiukas.gif as tik su bukom siuvineju,man geriau ax.gif

Aš visada su bukom siuvinėju thumbup.gif , su smailia adata pirštus susibadyčiau...Kai reikia kažką namie pasiūti tai nebemokų siūti su smailia adata doh.gif , pirštus susibadau
Atsakyti
Su Šv.Velykom 4u.gif

user posted image

Kiek didesnės foto ČIA
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 03 31, 16:05)
Su Šv.Velykom 4u.gif

Kiek didesnės foto ČIA

aciu aciu bigsmile.gif nuostabu thumbup.gif wub.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 03 31, 17:05)
Su Šv.Velykom 4u.gif

Ir tave su Šv. Velykomis 4u.gif vau kokio fainumo zuikiai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Dziuljeta,pupsiukeli123...ačiū user posted image
Atsakyti
Visas mergickas, pamisusias del siuvinejimo, sveikinu su Sv. Velykom !!!!
Ir prisiduodu, kad ir per sventes netinginiauju - jau pabaigiau antra lapa is astuoniu ax.gif

user posted image
user posted image

cia tik truksta vienos spalvos siuliuku... pasirodo, praziopsojau, nenusipirkau... tai dasipirksiu, kai pildysiu uzsakyma... nes siaip ar taip neuzteks man siuliuku dabaigti paveiksliukui... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(asta30a @ 2013 03 31, 21:15)
Ir prisiduodu, kad ir per sventes netinginiauju - jau pabaigiau antra lapa is astuoniu  ax.gif

Ačiū 4u.gif Ir tave su Šv. Velykomis. Na va kaip gražu jau matosi gražumas truputuką wub.gif .Kokie dailus ir kaip gražiai gula kryželiai thumbup.gif Deje nepavyko man šiandiena prisėsti prie zuikiu savo,mažylis kaip niekad pyktutis visa diena verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 31 kovo 2013 - 20:21
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 31, 20:21)
Ačiū 4u.gif  Ir tave su Šv. Velykomis. Na va kaip gražu jau matosi gražumas truputuką wub.gif .Kokie dailus ir kaip gražiai gula kryželiai  thumbup.gif Deje nepavyko man šiandiena prisėsti prie zuikiu savo,mažylis kaip niekad pyktutis visa diena verysad.gif

tai ko pykini savo mažylį unsure.gif

o aš mažių užmigdžiau, galvojau eisiu pasiuvinėti, ale kad jau vėloka, ir neaišku kokia naktis manęs šian laukia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 03 31, 17:05)
Su Šv.Velykom 4u.gif

kaip visada mus stebini savo darbais 4u.gif zuikiai thumbup.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(asta30a @ 2013 03 31, 21:15)
Ir prisiduodu, kad ir per sventes netinginiauju

procesas thumbup.gif 4u.gif

as jau nebeprisesiu siandien,sveciu turiu ir vyno truputi padauginui blush2.gif bijau kad ryte tektu visus xxx ardyt lotuliukas.gif ryte truputi pasistumejau i prieki ax.gif thumbup.gif man dar dezuciu atveze is kauno,tai dar darbelio turesiu ispuost biggrin.gif
Atsakyti