Sveikinu brangiosios su Šv. Velykomis :4u:stiprių ir margų kiaūšinių visoms linkiu
QUOTE(zerutis @ 2013 03 30, 22:48)
kaip tylu as po dienos darbu tik dabar prisedau xxx ziuriu pagal spalvas toks ryskokas mano puodelis bus ir adata kita nusipirkau ant lino siuvinet,ilgesne daug sparciau ir smagiau siuvinejas,pirma buvau tokias mazutes nusipirkus,tai kol nimukus issiuvinejau 2sulauzyt sugebejau
a yra linui spec skirtos bet man ir su buka tinka
QUOTE(zerutis @ 2013 03 30, 23:22)
merginos,pamilau ta lina bet nebeilgai teks ant jo siuvinet vel teks gryzt prie aidos
ir aš pamilau
QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 31, 12:06)
a yra linui spec skirtos bet man ir su buka tinka
jos bukos,tik plonesnes as tik su bukom siuvineju,man geriau
QUOTE(zerutis @ 2013 03 31, 12:19)
jos bukos,tik plonesnes as tik su bukom siuvineju,man geriau
Aš visada su bukom siuvinėju , su smailia adata pirštus susibadyčiau...Kai reikia kažką namie pasiūti tai nebemokų siūti su smailia adata , pirštus susibadau
QUOTE(sobieska @ 2013 03 31, 16:05)
aciu aciu nuostabu
QUOTE(sobieska @ 2013 03 31, 17:05)
Su Šv.Velykom
Ir tave su Šv. Velykomis vau kokio fainumo zuikiai
Dziuljeta,pupsiukeli123...ačiū
Visas mergickas, pamisusias del siuvinejimo, sveikinu su Sv. Velykom !!!!
Ir prisiduodu, kad ir per sventes netinginiauju - jau pabaigiau antra lapa is astuoniu
cia tik truksta vienos spalvos siuliuku... pasirodo, praziopsojau, nenusipirkau... tai dasipirksiu, kai pildysiu uzsakyma... nes siaip ar taip neuzteks man siuliuku dabaigti paveiksliukui...
Ir prisiduodu, kad ir per sventes netinginiauju - jau pabaigiau antra lapa is astuoniu
cia tik truksta vienos spalvos siuliuku... pasirodo, praziopsojau, nenusipirkau... tai dasipirksiu, kai pildysiu uzsakyma... nes siaip ar taip neuzteks man siuliuku dabaigti paveiksliukui...
QUOTE(asta30a @ 2013 03 31, 21:15)
Ačiū Ir tave su Šv. Velykomis. Na va kaip gražu jau matosi gražumas truputuką .Kokie dailus ir kaip gražiai gula kryželiai Deje nepavyko man šiandiena prisėsti prie zuikiu savo,mažylis kaip niekad pyktutis visa diena
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 31, 20:21)
Ačiū Ir tave su Šv. Velykomis. Na va kaip gražu jau matosi gražumas truputuką .Kokie dailus ir kaip gražiai gula kryželiai Deje nepavyko man šiandiena prisėsti prie zuikiu savo,mažylis kaip niekad pyktutis visa diena
tai ko pykini savo mažylį
o aš mažių užmigdžiau, galvojau eisiu pasiuvinėti, ale kad jau vėloka, ir neaišku kokia naktis manęs šian laukia
QUOTE(sobieska @ 2013 03 31, 17:05)
Su Šv.Velykom
kaip visada mus stebini savo darbais zuikiai
QUOTE(asta30a @ 2013 03 31, 21:15)
Ir prisiduodu, kad ir per sventes netinginiauju
Ir prisiduodu, kad ir per sventes netinginiauju
procesas
as jau nebeprisesiu siandien,sveciu turiu ir vyno truputi padauginui bijau kad ryte tektu visus xxx ardyt ryte truputi pasistumejau i prieki man dar dezuciu atveze is kauno,tai dar darbelio turesiu ispuost