Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Aushrita @ 2013 03 30, 14:01)
Aha,gali nukreipti akis i kita zuiki  biggrin.gif Matau svente siandien pas jus,du menesiukai jau  bigsmile.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif Turiu ir kitą zuikelį kuris džiugina kas diena 4u.gif Na taip šventė 4u.gif kaip greit tas laikas eina, jau mažyliui 2mėnesiukai Tiesiog pabodo geltona spalva greičiausiai biggrin.gif todėl nebesinori tam kartui xxx
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 30, 13:14)
4u.gif
Tai nebenori sysiojanciu i arbata lotuliukas.gif O tai kam taip anksti atsikelei??? biggrin.gif

cha cha...nebenoriu lotuliukas.gif taigi nesikeliau,o darbas man 8ryto baigias,o pardes nuo 9val. sestadieni dirba biggrin.gif

QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 30, 13:40)
pasirodau ir as ax.gif

thumbup.gif kaip grazu,spartuole tu 4u.gif

na ir temuciu priplepeta,kol susiradau nuorodas, tavo idetas schemuciu,kur tos geles ratiluose,pabandziau atsispauzdint,gera schemute gavos,gal kiek smulkoka bet aiski,tai rudeni darbo bus biggrin.gif doh.gif doh.gif visiem metam i prieki chemu prisivariaiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Rašiau rašiau, kažką nuspaudžiau ir viskas dingo. Gražūs procesiukai 4u.gif Ir nykštukai "prikolni" mieli biggrin.gif Mes išvažiavome ir palikau savo siuvinį namie, tai tikrai nesiuvinėsiu smile.gif Tulpes pasižadu įdėti pirmadienį-antradienį (jei nepasižadėsiu, pamiršiu)

Mano siuvinėjimo "stažas" nėra labai didelis, bet turiu 137 DMC spalvytes smile.gif Šią savaitę vos kelis kryžiukus padėjau, dirbau, o kita savaitė laisvesnė, tai reikės porą atvirukų "iškept" ir gal dar "mažylį" pagaliau pabaigsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 30, 13:06)
drinks_cheers.gif Turiu ir kitą zuikelį kuris džiugina kas diena 4u.gif Na taip šventė 4u.gif kaip greit tas laikas eina, jau mažyliui 2mėnesiukai Tiesiog pabodo geltona spalva greičiausiai biggrin.gif todėl nebesinori tam kartui xxx

Tai va,i x aki uzmeti,kai pavargsti i leliuka savo,ir gerai biggrin.gif 4u.gif
Manajai jau trys,tikrai taip laikas lekia kad nepastebesiu kai jau lakstys lotuliukas.gif
Atsakyti
eikit vyrisku organu dazyt,nepliurpusios lotuliukas.gif lotuliukas.gif as be velaus vakaro prie xxxturbut neprisesiu verysad.gif namu ruosos daug doh.gif
Atsakyti
Labas rytas, auksarankes:-)
Noriu jusu paklausti, ar esate siuvinejusios kazka is Bothy Threads Row Of.....?
Man idomu, ar konvertavote siulus is Madeiros ir i kuriuos, DMC ar Anchor?
Ar issiuvinejus gerai spalvos derejo, ziurejosi?

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
kaip tylu verysad.gif as po dienos darbu tik dabar prisedau xxx ziuriu pagal spalvas toks ryskokas mano puodelis bus g.gif ir adata kita nusipirkau ant lino siuvinet,ilgesne thumbup.gif daug sparciau ir smagiau siuvinejas,pirma buvau tokias mazutes nusipirkus,tai kol nimukus issiuvinejau 2sulauzyt sugebejau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 30 kovo 2013 - 22:59
QUOTE(zerutis @ 2013 03 30, 22:48)
kaip tylu verysad.gif as po dienos darbu tik dabar  prisedau xxx ziuriu pagal spalvas toks ryskokas mano puodelis bus g.gif ir adata kita nusipirkau ant lino siuvinet,ilgesne  thumbup.gif daug sparciau ir smagiau siuvinejas,pirma buvau tokias mazutes nusipirkus,tai kol nimukus issiuvinejau 2sulauzyt sugebejau blush2.gif

Visos baliavoja arba kryziavoja laugh.gif as galiu ir su mazyte siuvinet sulauzyt nesugebu lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš ką tik baigiau paskutinius bliūdus plauti doh.gif
Man adatos ilgumas jokios reikšmės nedaro, bet linui norisi plonesnės, o Adai tinka ir storesnė, gali būt ir buka, spec siuvinėjimui skirta.
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 03 31, 00:11)
Aš ką tik baigiau paskutinius bliūdus plauti  doh.gif
Man adatos ilgumas jokios reikšmės nedaro, bet linui norisi plonesnės, o Adai tinka ir storesnė, gali būt ir buka, spec siuvinėjimui skirta.

tai kad dar ne velykos,kokie bliudai g.gif didelei seimynai indaplove reikalinga,sumetei ,nyktuka paspaudei ir eini prie kryzeliu lotuliukas.gif as vyrui pasakiau,nebus vaiko gimtadienio kol nebus indaploves,25zmoniu bliudu per nakti neplausiu,tai tuoj masinka namie atsirado,ir silto vandens kiek susitaupo lotuliukas.gif lotuliukas.gif

na as kai pirkau lina man pasiule ir tokias visai mazytes,plonytes adatytes,as jas vos sugrabaliodavau,siulas uzstringa betraukiant ir sulinksta,cia nusipirkau ir gana plona,bet ilgoka ir kietesne,tai labai smagiai siuvinejas ax.gif
doh.gif merginos,pamilau ta lina biggrin.gif bet nebeilgai teks ant jo siuvinet verysad.gif vel teks gryzt prie aidos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 30 kovo 2013 - 23:27
sveikos wink.gif
su sventemis visas 4u.gif
saunuoles darbstuoles jus ir priessventiniu laikotarpiu is ranku xx nepaleidziat biggrin.gif
as laukiu ikvepimo biggrin.gif

nuotaikingo marguciu dauzymo wub.gif
Atsakyti

visas su sventem 4u.gif
user posted image
Atsakyti