Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Aushrita @ 2013 03 29, 21:37)
As gal irgi noreciau bet kaip atrodys vaikas paaugs sakys mama kas cia???  lotuliukas.gif Na jei tai nuogi siluetai doh.gif Niu tai lauksim pasirodant  4u.gif

Pačio nuogumo tikrai nesimato ir nėra gražiai pateikti siluetai ax.gif Reiks ir man kurią dienelę pažiūrėti kiek esu siulų prikaupusi per keletą metelių siuvinėjimo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 29, 22:00)
As turiu dezute bet siulai nedakeliauja iki jos niekaip,vis neprisiruosiu sudet,numeriukus surasyt  doh.gif
Velai eina gult  smile.gif Mano 9 jau uzmigo,einu ir as pakryziavot  ax.gif

tai kas kad užmigo, po pusvalandžio vel prabudo doh.gif nu dabar pabandysiu xxx padelioti

QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 29, 22:08)
Reiks ir man kurią dienelę pažiūrėti kiek esu siulų prikaupusi per keletą metelių siuvinėjimo tongue.gif

idomu idomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 29, 23:27)

idomu idomu bigsmile.gif

Kai nusipirksių m,edžiagą tada kibti galėsiu į didesnį darbelį, tik medžiagą nusipirksiu balandžio pabaigoje kai važiuosiu į miestą, o važiuosiu tik balandžio pabaigoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 29, 20:37)
man net, todel kad siuvineju tik antra darbelį mirksiukas.gif

mano spalvotas ir antras tik darbelis ir spalvu 63dmc ax.gif as jau kitoj dezutej neskaiciuoju siulu papigiausku nes ten net nr ner biggrin.gif galiu pasakyt tai labai mazai nes as ziurinejau kokia gelike pasiuvinet bendram procesui tai snipstas doh.gif osinskoj 200virs psl perziurejau tai neradau ne vienos man patikusios paprastos schemos kad nereiktu siulu dasipirkt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 29, 21:05)
o kaip tu juos pritaikai?

paprastai- į visus vaikišku, pieštines gėles, kur spalvų kodai ne pagal siūlus, o tik pavadinimus- iš akies ir derinu.
Pažiūrėk mano paraše- vienintelis žirgas buvo DMC siūlais, dabar vynuogės, braškės, o DIM turi savus
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 03 29, 22:40)
paprastai- į visus vaikišku, pieštines gėles, kur spalvų kodai ne pagal siūlus, o tik pavadinimus- iš akies ir derinu.
Pažiūrėk mano paraše- vienintelis žirgas buvo DMC siūlais, dabar vynuogės, braškės, o DIM turi savus

ir brolius saunuolius is akies derinai? g.gif ir dar gal pameni kiek peledai matkeliu sunaudojai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 29 kovo 2013 - 22:57
Nu unsure.gif - a negražiai suderinau biggrin.gif . O pelėdai turbūt vieno tikrai neužteko... Seniai jau ji buvo- prieš 2 metus su virš kai ją siuvinėjau...
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 29, 22:27)
tai kas kad užmigo, po pusvalandžio vel prabudo doh.gif nu dabar pabandysiu xxx padelioti
idomu idomu bigsmile.gif

Tai dar ne naktinis miegelis reiskia buvo biggrin.gif kaip nervuoja,as kryziavoju o salia mb knarkia ,sakau eit i lova tai neina doh.gif trukdo man susikaupt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 03 29, 23:01)
Nu  unsure.gif - a negražiai suderinau  biggrin.gif . O pelėdai turbūt vieno tikrai neužteko... Seniai jau ji buvo- prieš 2 metus su virš kai ją siuvinėjau...

thumbup.gif suderinai tik nustebau galvojau pamirasi paminet blush2.gif aisku del peledos galvoju pameni:)vieno tai faktas kad bus mazai ax.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif niu ir as gryzus begau siuliuku paskaiciuot,tai per gerus metus sukaupiau DMC-116,anchoros-17 na ir dar tu senoviniu be numeriuku 19 matkeliu ax.gif

na ir naktele buvo darbe doh.gif kompas grybavo,kazkokias nesamones rode,telikam kabeline kazkas atjunge nieko nerode tik sniega,per jusu komentarus ir siuvinet neturejau ka, doh.gif tai visa nakti,kaip idijote i lubas ziurejau verysad.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 30 kovo 2013 - 10:25
QUOTE(zerutis @ 2013 03 30, 10:23)
labas rytas 4u.gif niu ir as gryzus begau siuliuku paskaiciuot,tai per gerus metus sukaupiau DMC-116,anchoros-17 na ir dar tu senoviniu be numeriuku 19 matkeliu ax.gif
na ir naktele buvo darbe doh.gif kompas grybavo,kazkokias nesamones rode,telikam kabeline kazkas atjunge  nieko nerode tik sniega,per jusu komentarus ir siuvinet neturejau ka, doh.gif tai visa nakti,kaip idijote i lubas ziurejau verysad.gif  lotuliukas.gif

naktinį darbą dirbi?

labuka 4u.gif
na ir mano ne ka lengvesnė naktelė buvo mažius su 39 temp verysad.gif jau puolu į neviltį verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 30, 12:08)
naktinį darbą dirbi?

labuka 4u.gif
na ir mano ne ka lengvesnė naktelė buvo mažius su 39 temp verysad.gif jau puolu į neviltį verysad.gif

taip naktini dirbu [miegu] mirksiukas.gif biggrin.gif

jei tai gripas,tai kokias 3-4 paras karsciuos,jei zinoma neprasides komplikacijos ax.gif laikykis 4u.gif kai didesnis serga ne taip baisu,o kai maziukas doh.gif vargelis,jei prades stiprokai koset vezk i ligonine smile.gif
Atsakyti