As gal irgi noreciau bet kaip atrodys vaikas paaugs sakys mama kas cia??? Na jei tai nuogi siluetai Niu tai lauksim pasirodant
Pačio nuogumo tikrai nesimato ir nėra gražiai pateikti siluetai Reiks ir man kurią dienelę pažiūrėti kiek esu siulų prikaupusi per keletą metelių siuvinėjimo
As turiu dezute bet siulai nedakeliauja iki jos niekaip,vis neprisiruosiu sudet,numeriukus surasyt
Velai eina gult Mano 9 jau uzmigo,einu ir as pakryziavot
Kai nusipirksių m,edžiagą tada kibti galėsiu į didesnį darbelį, tik medžiagą nusipirksiu balandžio pabaigoje kai važiuosiu į miestą, o važiuosiu tik balandžio pabaigoje
mano spalvotas ir antras tik darbelis ir spalvu 63dmc as jau kitoj dezutej neskaiciuoju siulu papigiausku nes ten net nr ner galiu pasakyt tai labai mazai nes as ziurinejau kokia gelike pasiuvinet bendram procesui tai snipstas osinskoj 200virs psl perziurejau tai neradau ne vienos man patikusios paprastos schemos kad nereiktu siulu dasipirkt
paprastai- į visus vaikišku, pieštines gėles, kur spalvų kodai ne pagal siūlus, o tik pavadinimus- iš akies ir derinu.
Pažiūrėk mano paraše- vienintelis žirgas buvo DMC siūlais, dabar vynuogės, braškės, o DIM turi savus
paprastai- į visus vaikišku, pieštines gėles, kur spalvų kodai ne pagal siūlus, o tik pavadinimus- iš akies ir derinu.
Pažiūrėk mano paraše- vienintelis žirgas buvo DMC siūlais, dabar vynuogės, braškės, o DIM turi savus
labas rytas niu ir as gryzus begau siuliuku paskaiciuot,tai per gerus metus sukaupiau DMC-116,anchoros-17 na ir dar tu senoviniu be numeriuku 19 matkeliu
na ir naktele buvo darbe kompas grybavo,kazkokias nesamones rode,telikam kabeline kazkas atjunge nieko nerode tik sniega,per jusu komentarus ir siuvinet neturejau ka, tai visa nakti,kaip idijote i lubas ziurejau
labas rytas niu ir as gryzus begau siuliuku paskaiciuot,tai per gerus metus sukaupiau DMC-116,anchoros-17 na ir dar tu senoviniu be numeriuku 19 matkeliu
na ir naktele buvo darbe kompas grybavo,kazkokias nesamones rode,telikam kabeline kazkas atjunge nieko nerode tik sniega,per jusu komentarus ir siuvinet neturejau ka, tai visa nakti,kaip idijote i lubas ziurejau
jei tai gripas,tai kokias 3-4 paras karsciuos,jei zinoma neprasides komplikacijos laikykis kai didesnis serga ne taip baisu,o kai maziukas vargelis,jei prades stiprokai koset vezk i ligonine