Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 29, 18:58)
suskaičiavau kiek turiu siūlų ir nustebau net 64 blink.gif

"net"? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 03 29, 20:30)

man net, todel kad siuvineju tik antra darbelį mirksiukas.gif

pupsiukelis123, visi DMC mirksiukas.gif , kažkaip pradėjau jais siuvinėti, jais ir siuvinėju g.gif

Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 29, 18:59)
Man kaip tik lengviau yra be lankelio  biggrin.gif na gal įprasiu prie lankelio kažkaip ax.gif .Aš tai noriu vyro ir merginos kuno siluetus išsiuvinėti du atskiri paveikslai.Vyrui jau siulus turiu tik medžiagos reikia nusipirkti.

As gal irgi noreciau bet kaip atrodys vaikas paaugs sakys mama kas cia??? lotuliukas.gif Na jei tai nuogi siluetai doh.gif Niu tai lauksim pasirodant 4u.gif

QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 29, 19:13)
Pas mus namuose grynų gryniausia ligoninė, mažius serga dar priedų ir MB susirgo blink.gif

Aushrita, puikiai ritiesi į priekį thumbup.gif

Sveikateles jums 4u.gif
Dekui,iriuos be irklu :hihi:

QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 29, 19:19)
mergelikes, kiek per diena laiko skiriate siuvinėjimui? nu daug maž?

As tai 2-3h rolleyes.gif
Atsakyti
ir man įdomu pasidarė biggrin.gif greit sumiklinau ,pas mane 200 matkelių ,dmc ir anchor ,pagal spalvas sudėta ax.gif
Atsakyti
O aš negaliu savo turto suskaičiuoti- tuoj bus pusę nebenaudojamo, kai mažasis į pagalbą ateis biggrin.gif
Nors pas mane DMC visai mažai- likusios kelios spalvos nuo vieno rimtesnio darbelio, visi kiti paprasti pigieji blush2.gif
Atsakyti
pas mane DMC 314 spalvų, kai kurių turiu po kelis vienetus, bet jau nepriskaičiavau. dar Anchor biškį turiu ir Dimensions likučių maišą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 29, 20:43)
ir man įdomu pasidarė  biggrin.gif greit sumiklinau ,pas mane 200 matkelių ,dmc ir anchor ,pagal spalvas sudėta  ax.gif

swoon.gif
QUOTE(rasiux- @ 2013 03 29, 20:47)
visi kiti paprasti pigieji  blush2.gif

o kaip tu juos pritaikai?
Atsakyti
Tai as cia biedniausia is visu,turiu gal kokias 35 spalvas laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 29, 21:09)
Tai as cia biedniausia is visu,turiu gal kokias 35 spalvas  laugh.gif

po kelių siuvinėjimo metų bus daugiau mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 29, 21:10)
po kelių siuvinėjimo metų bus daugiau mirksiukas.gif  biggrin.gif

Jo,tik reik tvarkingai det nes paskui puse keliaus i siuksline,atnarpliot nebeis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 29, 21:26)
Jo,tik reik tvarkingai det nes paskui puse keliaus i siuksline,atnarpliot nebeis  lotuliukas.gif

smile.gif
pas mane tai dežuteje yra, kokiu spalvu darbeliui reikia atsirenku ir kituspadedu į šoną, gerai bųtų nusipirkti tuos spec skirtukus ar kaip jie vadinasi, ale jie visai nepigus blush2.gif
mažių užmigdžiau einu xxx, gal pavyks nors kiek pasistumeti i priekį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 29, 21:46)
smile.gif
pas mane tai dežuteje yra, kokiu spalvu darbeliui reikia atsirenku ir kituspadedu į šoną, gerai bųtų nusipirkti tuos spec skirtukus ar kaip jie vadinasi, ale jie visai nepigus blush2.gif
mažių užmigdžiau einu xxx, gal pavyks nors kiek pasistumeti i priekį biggrin.gif

As turiu dezute bet siulai nedakeliauja iki jos niekaip,vis neprisiruosiu sudet,numeriukus surasyt doh.gif
Velai eina gult smile.gif Mano 9 jau uzmigo,einu ir as pakryziavot ax.gif
Atsakyti