Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 29, 18:48)
Na viena esu darbą siuvinėjusi be rėmo, susilankstydavau medžiaga, arba susiviniodavau į šiaudelio formą taip ir siuvinėdavau biggrin.gif ... kažkaip nepratusi siuvinėti nei su rėmais nei su lankeliu doh.gif . Tik pirmą kartą siuvinėju su lankeliu tuos zuikius tai neįprasta siuvinėti.O rėma turiu iš vienos narės užsisakiau 4u.gif , jos vyras daro rėmus bet dar nebandžiau siuvinėti, na ateitije nusimato dideli darbai tai teks išbandyti rėma.

O as kaip tik be lankelio nemoku,pabandziau cia be jo tai taip nervas ima,atrodo net i skylutes neina pataikyt kai neitempta medziaga lotuliukas.gif ,nu teks pirkt didesni remeli ir irgi kazkaip medziaga uzlankstyt biggrin.gif tik pradzioj reik dar sumastyt ka noriu siuvinet doh.gif
Atsakyti
rasiux o man ant baltos gražiai žiūrisi ,nei ant juodos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 29, 19:54)
O as kaip tik be lankelio nemoku,pabandziau cia be jo tai taip nervas ima,atrodo net i skylutes neina pataikyt kai neitempta medziaga  lotuliukas.gif ,nu teks pirkt didesni remeli ir irgi kazkaip medziaga uzlankstyt  biggrin.gif tik pradzioj reik dar sumastyt ka noriu siuvinet  doh.gif

Man kaip tik lengviau yra be lankelio biggrin.gif na gal įprasiu prie lankelio kažkaip ax.gif .Aš tai noriu vyro ir merginos kuno siluetus išsiuvinėti du atskiri paveikslai.Vyrui jau siulus turiu tik medžiagos reikia nusipirkti.
Atsakyti
Vis pliurpiat biggrin.gif

aš kiek galėjau pasiuvinėjau, mažius serga, tai zyzia ir ant rankų nori būti ištisai, o kai miega bėgu velykų stalui ruoštis biggrin.gif

Pas mus namuose grynų gryniausia ligoninė, mažius serga dar priedų ir MB susirgo blink.gif

Aushrita, puikiai ritiesi į priekį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 29, 20:13)
Vis pliurpiat biggrin.gif

aš kiek galėjau pasiuvinėjau, mažius serga, tai zyzia ir ant rankų nori būti ištisai, o kai miega bėgu velykų stalui ruoštis biggrin.gif

Pas mus namuose grynų gryniausia ligoninė, mažius serga dar priedų ir MB susirgo blink.gif

Na pliurpiame apie siuvinėjimą biggrin.gif svarbiausia į temą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 29, 19:15)
Na pliurpiame apie siuvinėjimą biggrin.gif  svarbiausia į temą thumbup.gif

tavo zuikiai man pakerejo wub.gif vaikas tiek mažai miega, tu žiauriai greitai siuvinėji bigsmile.gif
mergelikes, kiek per diena laiko skiriate siuvinėjimui? nu daug maž?
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 29, 20:19)
tavo zuikiai man pakerejo wub.gif vaikas tiek mažai miega,  tu žiauriai greitai siuvinėji bigsmile.gif

Mane jie taip pat pakerėję wub.gif kai vaikutis neramus tai ryte pagrinde 2-3val.skiriu,o kartais pavyksta tik 1val. pakryžiavoti.Mane "veža" siuvinėjimas biggrin.gif biggrin.gif dėl to taip sparčiai siuvinėju 4u.gif Apsėsta esu xxx biggrin.gif
Kiek pati skiri per dieną kryželiams? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 29 kovo 2013 - 19:27
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 29, 18:55)
rasiux o man ant baltos gražiai žiūrisi ,nei ant juodos  thumbup.gif

Ne balta - ecru spalvos medžiagikė, bet taurė ir padėklas visiškai pradingo doh.gif , nežinau, gal kokiu BS reiks išryškint g.gif . Prie vakarinio apšvietimo, tokioj prieblandoj- matos, o dieną, tai matau tik aš, nes žinau, kur ieškoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 29, 19:26)
Mane jie taip pat pakerėję wub.gif  kai vaikutis neramus tai ryte pagrinde 2-3val.skiriu,o kartais pavyksta tik 1val. pakryžiavoti.Mane "veža" siuvinėjimas biggrin.gif  biggrin.gif  dėl to taip sparčiai siuvinėju 4u.gif Apsėsta esu xxx biggrin.gif
Kiek pati skiri per dieną kryželiams? ax.gif

aš jei galiu skirti valandą pusantros tai man jau būna super gerai biggrin.gif o dabar iki valandos unsure.gif nieko, gal kada ir aš galėsiu daugiau laiko skirti xxx. net vakarais negaliu xxx nes mazius eina miegoti apie 22.30 doh.gif tai aš jau vos ne su juo ir einu miegoti blush2.gif

QUOTE(rasiux- @ 2013 03 29, 17:30)
Prisiruošiau ir aš savo Riolis procesą pasirodyt  blush2.gif - jau visai nebedaug beliko

pas tave siuo met žalia ima viršų biggrin.gif bigsmile.gif tuoj tuoj bus pabaiga pas tau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šokoladė: 29 kovo 2013 - 19:53
QUOTE(rasiux- @ 2013 03 29, 21:50)
Ne balta - ecru spalvos medžiagikė, bet taurė ir padėklas visiškai pradingo  doh.gif , nežinau, gal kokiu BS reiks išryškint  g.gif . Prie vakarinio apšvietimo, tokioj prieblandoj- matos, o dieną, tai matau tik aš, nes žinau, kur ieškoti doh.gif

taip taures nesimato g.gif
Atsakyti
suskaičiavau kiek turiu siūlų ir nustebau net 64 blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šokoladė: 29 kovo 2013 - 19:58
QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 29, 20:58)
suskaičiavau kiek turiu siūlų ir nustebau net 64 blink.gif

DMC ar Anchor? mirksiukas.gif
Aš tai daug turiu ir anchor ir dmc reiks ir man kada paskaičiuoti kiek turiu prikaupusi siūlų biggrin.gif
Atsakyti