Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūti žaislai /tema 3

QUOTE(žemuogienė @ 2013 05 01, 22:30)
čia mano šiandienos kliedesys biggrin.gif kreivokas toks per skubėjimą ax.gif

Šakės, koooks prikolnas katinauskas.
Pas mane irgi guli sukirptas velvetinis kacas, reikėtų kažkaip rasti laiko pabaigti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(perle70 @ 2013 05 02, 12:11)
Šakės, koooks prikolnas katinauskas.
Pas mane irgi guli sukirptas velvetinis kacas, reikėtų kažkaip rasti laiko pabaigti blush2.gif

isjunk kompa ir rasi daug laiko .. anu greitai, laukiam katino sian bigsmile.gif ir dar velvetinio biggrin.gif
Atsakyti
va toks va gavosi:) net jei ir užsakovei nepatiks...jis mielai apsigyvens mano namuose.... ax.gif tiesiog prilipo biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(DAIVUZELE33 @ 2013 05 02, 21:21)
va toks va gavosi:) net jei ir užsakovei nepatiks...jis mielai apsigyvens mano namuose.... ax.gif tiesiog prilipo biggrin.gif

user posted image

Mielas katiniokas. Manau, užsakovei tikrai patiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 05 02, 12:19)
isjunk kompa  ir rasi daug laiko .. anu greitai, laukiam katino sian  bigsmile.gif ir dar velvetinio  biggrin.gif

Negaliu išjungti tongue.gif ...jis salia siuvimo masinos lotuliukas.gif
Savaitgali prisesiu ir pabaigsiu katina...PAŽADU
Papildyta:
Katinai katineliai :
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O čia asmeniškai OJE ...laikas tavo varlėms varliukų susilaukti brangioji tongue.gif lotuliukas.gif
user posted image
Tik pažiūrėk, kokie meilučiai, apvalučiai...poeto svajonė ( ups ,kiekvieno gandro svajonė) lotuliukas.gif
Atsakyti
zydruolis putiovas - tikiu kad patiks biggrin.gif
Perle- aciu aciu .. palaukiam kol jie mokslus baigs lotuliukas.gif be to sintepono neturiu .. nors idomiai, buvau pardej ieskojau medziagu ir ideju ir visai pamirsau apie jo trukuma biggrin.gif
Atsakyti

thumbup.gif patiko....ir dar vieno paprašė...iki rytojaus reikia pagaminti.... doh.gif doh.gif ale sinteponas baigėsi...o parduotuvėje irgi nebėra.... bigsmile.gif teks pagalvę aukoti verysad.gif
bet kas smagiausia...siūni ir nejučia pagauni save iki ausų išsišiepusią.... lotuliukas.gif dar taip niekada nėra buvę...parastai bais susirupinus detales dėlioju....o čia.... thumbup.gif
OJE...įsivaizduoju kad taip pat varliokus gamindama jauteisi rolleyes.gif
norėčiau ir aš kokį sau sujsikurpti..bet eilėje pelėdų šeimyna laukia g.gif
Atsakyti
rolleyes.gif dar vienas katukas... ryt jis bus įteiktas jubiliatui...

user posted image

Atsakyti
O kokį sinteponą nudojate? Tas kur pašiltinimui dedamas, storas labai? Jūs jį plėšote ar kaip?
Turiu tokį kažkokį užpildą, kurį radau baldinių audinių parduotuvėje, bet jis toks sukarpytas susmulkintas, bjaurus labai - aplimpa rankas ir viską prie ko prisiliečia. Užtat ir klausiu - turiu to storojo sintepono, atliko po Advento kalendoriaus siuvimo.
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2013 05 03, 23:24)
O kokį sinteponą nudojate? Tas kur pašiltinimui dedamas, storas labai? Jūs jį plėšote ar kaip?
Turiu tokį kažkokį užpildą, kurį radau baldinių audinių parduotuvėje, bet jis toks sukarpytas susmulkintas, bjaurus labai - aplimpa rankas ir viską prie ko prisiliečia. Užtat ir klausiu - turiu to storojo sintepono, atliko po Advento kalendoriaus siuvimo.

as tai nenaudoju tokio ... toks pas mane dydelese pagalvese .. slykstus ...vos ne tas pats kas su plunksnom kovoti lotuliukas.gif
Daivuzele- tau katinai eina wub.gif tai ir pirmyn ... labai smagu kad su sypsena, nutaip ir turi buti.. pirma malonumas kurejui, paskui tik gavejui lotuliukas.gif
As tai visada kuriu be jokiu rupesiu, man daiktas turi but prikolnas sirdziai .. tai kaip jis manes nedziugins ? ! ax.gif
as beveik kazka turiu tongue.gif
Atsakyti
mano turimas
CIA
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 05 04, 16:35)
mano turimas

drambliukas jėgiškas thumbup.gif pas tave tuoj pasakų namais virs ,aplink tiek žaislų biggrin.gif

Žydrasis katinukas irgi patiko ,pakvietei ,pribėgo ,ir glostai biggrin.gif
Atsakyti