Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūti žaislai /tema 3

sorry .. zinau, kad lauket. Varle pasiuti buvo 1,2,3 ir vsio .. bet kai pagal uzsakyma reikejo pasiuti drabuzius , tai ateme laiko , paprastai tai indvidualus drabuziu uzsakymas uztrunka apie dvi savaites ir daugiau biggrin.gif O cia ne siaip sau, cia LEVI“S bigsmile.gif
Siuvasi zaislas labai mielai, siulau isbandyti visom kam prie sirdies. Sudetingumo lygis tikrai paprastas.
As kai uzbaigiau siuti, krizenau ilgai ,nu nesitikejau, kad taip prikolnai gausis biggrin.gif aisku per varle vos nesudege mano kapsnys orkaitej, be to suslapau kojines kol suradau viena vieninteli siauda kiema lotuliukas.gif
Gundanti izangele , o visa kita isami kvaksiaus istorija yra CIA

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 26 balandžio 2013 - 23:50

blink.gif karsta.gif swoon.gif swoon.gif wub.gif wub.gif wub.gif
nežinau ką dar galėčiau pasakyti....įsimylėjau tavo varlytę iš karto.......
Atsakyti
QUOTE(DAIVUZELE33 @ 2013 04 27, 07:57)
blink.gif  karsta.gif  swoon.gif  swoon.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
nežinau ką dar galėčiau pasakyti....įsimylėjau tavo varlytę iš karto.......

as ir wub.gif kai perle70 parode pirma karta bigsmile.gif Man aisku, kad bernai geriausiai gaunas lotuliukas.gif del to suknele nesisiuvo bigsmile.gif Bet itariu, dabar varliui reikia surasti drauge biggrin.gif teks siuti marcia lotuliukas.gif nebent jus busit greitesnes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 27 balandžio 2013 - 08:12
QUOTE(OJE @ 2013 04 27, 00:47)
sorry .. zinau, kad lauket. Varle pasiuti buvo 1,2,3 ir vsio .. bet kai pagal uzsakyma reikejo pasiuti drabuzius , tai ateme laiko , paprastai tai indvidualus drabuziu uzsakymas uztrunka apie dvi savaites  ir daugiau  biggrin.gif  O cia ne siaip sau, cia  LEVI“S  bigsmile.gif
Siuvasi zaislas labai mielai, siulau isbandyti visom kam prie sirdies. Sudetingumo lygis tikrai paprastas.
As kai uzbaigiau  siuti, krizenau ilgai ,nu nesitikejau, kad taip prikolnai gausis  biggrin.gif  aisku per varle vos nesudege mano kapsnys orkaitej, be to suslapau kojines kol suradau viena vieninteli siauda  kiema  lotuliukas.gif
Gundanti izangele , o visa kita isami kvaksiaus  istorija  yra CIA

user posted image

Šian ryte kai pamačiau Jūsų varlę, nusijuokiau - vis tik spėjote pasiūti nerealų varliną wub.gif . O jau rūbbai.... Šaunuolė jūs
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2013 04 27, 12:37)
Šian ryte kai pamačiau Jūsų varlę, nusijuokiau - vis tik spėjote pasiūti nerealų varliną  wub.gif . O jau rūbbai.... Šaunuolė jūs

dekui biggrin.gif cia jus nes as ne viena, nes nestuke ? kokie jus? ! .. as dar nemociute mirksiukas.gif
as pati vakar rimtai krizenau ... Vieni dirba ir jau turi galutini rezultata, o pas mane viskas gaunas proceso eigoj ax.gif Cia pirmas zaislas kuri galima aprengti ir nurengti ir prirengti, zodziu varlinas su kraiciu biggrin.gif Sian jam merginos reiktu, jei perle70 neuzduos nieko kito lotuliukas.gif
Atsakyti
g.gif o mums kavalieriaus reik.... blush-anim-cl.gif
user posted image

Atsakyti
thumbup.gif dekit skelbima, kad ieskot vieniso zuikio ant balto merso biggrin.gif
A jus jauciat ? A ?
jauciat , ka galima veikti lietuj lyjant biggrin.gif
user posted image
Cia daugiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 04 27, 12:49)
biggrin.gif  Sian jam merginos  reiktu, jei perle70 neuzduos nieko kito  lotuliukas.gif

Nu mergyt, aš be žado likau wub.gif wub.gif wub.gif Šakės, kokia fainuoliška porelė.Fb žiūrėjau ir grožėjausi...(ir žinoma miriau iš juoko, kokie jie abu prikolni) ploja.gif first.gif
O kaip dėl gandro???aaaa? aktualu būtų?
Papildyta:
QUOTE(DAIVUZELE33 @ 2013 04 27, 22:05)
g.gif  o mums kavalieriaus reik.... blush-anim-cl.gif

DAIVUŽĖLE33, tokia gražuolytė tikrai suras savo princą wub.gif 4u.gif
Atsakyti
perle- tai nori kad jie jau ir varliuku prisidarytu, kad jau gandrai virs ju lotuliukas.gif
Pas mane liko labai mazai sintepono, pardej ir nebebuvo ...mastau savo meskina gal isardyti , nes nedemustas spokso ant stalo .... ir turiu viena lele ilgom kojom , neaprengta ...
dekui merginos ,kvaksiu vardu aciuks.gif
Cia siaip tik idomu, tai norejau jusu paklausti, kokius reikalavimus jus keliat kai kuriat zaisliuka ?
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 04 28, 12:18)
perle- tai nori kad jie jau ir varliuku prisidarytu, kad jau gandrai virs ju  lotuliukas.gif 
Cia siaip tik idomu, tai norejau jusu paklausti, kokius reikalavimus jus keliat kai kuriat zaisliuka ?

O ką??? Būtų visai šaunu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Man pirmiausiai žaisliukas turi būti mielas, kiek įmanoma ekologiškesnis. Stengiuosi naudoti tik natūralius audinius.Na ir kad nesuplystu vos i rankas paemus.
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 04 28, 00:21)
thumbup.gif  dekit skelbima, kad ieskot vieniso zuikio  ant balto merso  biggrin.gif 
A jus jauciat ? A ?
jauciat , ka galima veikti lietuj lyjant  biggrin.gif
user posted image
Cia daugiau wink.gif

Ne, nu tu nereali thumbup.gif thumbup.gif varlių porelė tiesiog fantastiška wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2013 04 28, 13:16)
Ne, nu tu nereali  thumbup.gif  thumbup.gif  varlių porelė tiesiog fantastiška  wub.gif  wub.gif

dekui, bigsmile.gif aha jie viens kita surado ir gyveno ilgai ir laimingai biggrin.gif ir dar perle liepe varliuku pridaryti lotuliukas.gif net mokyklos nebaigus biggrin.gif
Atsakyti