sorry .. zinau, kad lauket. Varle pasiuti buvo 1,2,3 ir vsio .. bet kai pagal uzsakyma reikejo pasiuti drabuzius , tai ateme laiko , paprastai tai indvidualus drabuziu uzsakymas uztrunka apie dvi savaites ir daugiau O cia ne siaip sau, cia LEVI“S
Siuvasi zaislas labai mielai, siulau isbandyti visom kam prie sirdies. Sudetingumo lygis tikrai paprastas.
As kai uzbaigiau siuti, krizenau ilgai ,nu nesitikejau, kad taip prikolnai gausis aisku per varle vos nesudege mano kapsnys orkaitej, be to suslapau kojines kol suradau viena vieninteli siauda kiema
Gundanti izangele , o visa kita isami kvaksiaus istorija yra CIA
nežinau ką dar galėčiau pasakyti....įsimylėjau tavo varlytę iš karto.......
QUOTE(DAIVUZELE33 @ 2013 04 27, 07:57)
as ir kai perle70 parode pirma karta Man aisku, kad bernai geriausiai gaunas del to suknele nesisiuvo Bet itariu, dabar varliui reikia surasti drauge teks siuti marcia nebent jus busit greitesnes
QUOTE(OJE @ 2013 04 27, 00:47)
sorry .. zinau, kad lauket. Varle pasiuti buvo 1,2,3 ir vsio .. bet kai pagal uzsakyma reikejo pasiuti drabuzius , tai ateme laiko , paprastai tai indvidualus drabuziu uzsakymas uztrunka apie dvi savaites ir daugiau O cia ne siaip sau, cia LEVI“S
Siuvasi zaislas labai mielai, siulau isbandyti visom kam prie sirdies. Sudetingumo lygis tikrai paprastas.
As kai uzbaigiau siuti, krizenau ilgai ,nu nesitikejau, kad taip prikolnai gausis aisku per varle vos nesudege mano kapsnys orkaitej, be to suslapau kojines kol suradau viena vieninteli siauda kiema
Šian ryte kai pamačiau Jūsų varlę, nusijuokiau - vis tik spėjote pasiūti nerealų varliną . O jau rūbbai.... Šaunuolė jūs
QUOTE(argus @ 2013 04 27, 12:37)
Šian ryte kai pamačiau Jūsų varlę, nusijuokiau - vis tik spėjote pasiūti nerealų varliną . O jau rūbbai.... Šaunuolė jūs
dekui cia jus nes as ne viena, nes nestuke ? kokie jus? ! .. as dar nemociute
as pati vakar rimtai krizenau ... Vieni dirba ir jau turi galutini rezultata, o pas mane viskas gaunas proceso eigoj Cia pirmas zaislas kuri galima aprengti ir nurengti ir prirengti, zodziu varlinas su kraiciu Sian jam merginos reiktu, jei perle70 neuzduos nieko kito
o mums kavalieriaus reik....
dekit skelbima, kad ieskot vieniso zuikio ant balto merso
A jus jauciat ? A ?
jauciat , ka galima veikti lietuj lyjant
Cia daugiau
A jus jauciat ? A ?
Cia daugiau
QUOTE(OJE @ 2013 04 27, 12:49)
Sian jam merginos reiktu, jei perle70 neuzduos nieko kito
Nu mergyt, aš be žado likau Šakės, kokia fainuoliška porelė.Fb žiūrėjau ir grožėjausi...(ir žinoma miriau iš juoko, kokie jie abu prikolni)
O kaip dėl gandro???aaaa? aktualu būtų?
Papildyta:
QUOTE(DAIVUZELE33 @ 2013 04 27, 22:05)
o mums kavalieriaus reik....
DAIVUŽĖLE33, tokia gražuolytė tikrai suras savo princą
perle- tai nori kad jie jau ir varliuku prisidarytu, kad jau gandrai virs ju
Pas mane liko labai mazai sintepono, pardej ir nebebuvo ...mastau savo meskina gal isardyti , nes nedemustas spokso ant stalo .... ir turiu viena lele ilgom kojom , neaprengta ...
dekui merginos ,kvaksiu vardu
Cia siaip tik idomu, tai norejau jusu paklausti, kokius reikalavimus jus keliat kai kuriat zaisliuka ?
Pas mane liko labai mazai sintepono, pardej ir nebebuvo ...mastau savo meskina gal isardyti , nes nedemustas spokso ant stalo .... ir turiu viena lele ilgom kojom , neaprengta ...
dekui merginos ,kvaksiu vardu
Cia siaip tik idomu, tai norejau jusu paklausti, kokius reikalavimus jus keliat kai kuriat zaisliuka ?
QUOTE(OJE @ 2013 04 28, 12:18)
perle- tai nori kad jie jau ir varliuku prisidarytu, kad jau gandrai virs ju
O ką??? Būtų visai šaunu
Man pirmiausiai žaisliukas turi būti mielas, kiek įmanoma ekologiškesnis. Stengiuosi naudoti tik natūralius audinius.Na ir kad nesuplystu vos i rankas paemus.
QUOTE(OJE @ 2013 04 28, 00:21)
dekit skelbima, kad ieskot vieniso zuikio ant balto merso
A jus jauciat ? A ?
Cia daugiau
A jus jauciat ? A ?
Cia daugiau
Ne, nu tu nereali varlių porelė tiesiog fantastiška
QUOTE(argus @ 2013 04 28, 13:16)
Ne, nu tu nereali varlių porelė tiesiog fantastiška
dekui, aha jie viens kita surado ir gyveno ilgai ir laimingai ir dar perle liepe varliuku pridaryti net mokyklos nebaigus