Варлытеhttp://masterclassy.ru/uploads/posts/2012-03/1332611386_sam_1954_640x360.jpg šita man tokia linskma
varlyte2
be iskarpos varlyte
labai graži varlyte
O katinas labai gražus...
norėtųsi iškarpos tokios gauti... o googlėj tikrai labai mažai gražių, kiti man tokie baibokai
OJE, tai ką, vakare bus pirmas varlius?
QUOTE(perle70 @ 2013 04 26, 10:25)
OJE, tai ką, vakare bus pirmas varlius?
ot spaudimas is valdzios
pala pas mane dar tik rytas, einu vaiku zadinti i mokykla .... o tai tuoj per varles uzmirsiu viska
jei sian manes nenunes pilvas pietu miegot - tai gal ir bus
QUOTE(OJE @ 2013 04 26, 10:23)
pirmas varlius
Papildyta:
imetu is Tildos temos nes bais viliojanciai atrodo viskas prasom kibti i pagundas
Papildyta:
imetu is Tildos temos nes bais viliojanciai atrodo viskas prasom kibti i pagundas
Ačiū už pagundas, jis bus pas manęs pirmas sąraše, šis katinukas - angeliukas.
Aš nedaug siuvu, vis laiko neištenku - visokie visuomeniniai darbai užsikrovė. O taip smagu siūti šias meilybes
QUOTE(perle70 @ 2013 04 26, 10:46)
OJE, tu neskubėk, iki vakaro laiko marios
aha iki mano vakaro tai tikrai
vsio vaikai jau mokykloj... lieku as ir varles
pas mane namie dar tokio didelio bardako nera buve nebeturiu laisvu stalu ir grindu
argus - visiskai suprantu tave ... man tai istikro ir reiktu kazka rimta dirbti,bet ten taip netraukia zaislai mieliau
ta is 5 paveiksliuko pele jau cia auksta pilotaza taikai man jos beveik kaip ir mano naujas meskis ,kuri perku uz man bais brangia suma bet perku nes bais grazus ir tooks nekaltas melynaakis
Ta stora kazkur ir as turejau.. primena kazkodel spragtuka
vsio einu i varliu erdves nors printeryje rasalo ne lasiuko neliko teks piestis ...
QUOTE(perle70 @ 2013 04 26, 11:17)
taip ir bus daroma si karta ...
Sakai cia ziurke ? tada eini ir pasiuni SIAN
QUOTE(perle70 @ 2013 04 26, 11:26)
tai dar vienas i kruva matau kad nebus per daug .. juokauju .. vsio iseinu varliu medziot