ir as idesiu savo naktini kurini po n metu pertraukos va ka reiskia kai vaikam darzeliuos prasideda parodos, tai mamos naktim siuva o dabar turiu kita beda- reik pasiuti leles klona mazajai,nes nepasidalina viena
beje viskas siuta is naudotu medziagu, nes taip reikejo
QUOTE(rimimita @ 2013 04 08, 18:04)
ir as idesiu savo naktini kurini po n metu pertraukos va ka reiskia kai vaikam darzeliuos prasideda parodos, tai mamos naktim siuva o dabar turiu kita beda- reik pasiuti leles klona mazajai,nes nepasidalina viena
padekot darzeliui reikia, kad mamas privercia is letargo miego pabusti.
Liuksiska lele kaip spresi klonavimo klausima liko dar is ko nuklonuot ?
Perla70- as draugus, jam nupirksiu uzteks is manes ir tiek
na visokie rankdarbiai man patinka, bet paskutiniu metu ka nors nuveikti galiu kai vaikai miega, tai nejaugi klonui vel turesiu puse nakties aukoti na o medziagos tai is nunesiotu vaiku bliuskuciu
QUOTE(rimimita @ 2013 04 09, 08:32)
na visokie rankdarbiai man patinka, bet paskutiniu metu ka nors nuveikti galiu kai vaikai miega, tai nejaugi klonui vel turesiu puse nakties aukoti na o medziagos tai is nunesiotu vaiku bliuskuciu
vardant taikos, kad nebutu pestyniu- jauciu teks ... bet tu gi gali viena vakara sukirpti,prikimsti, kita vakara siuti
sveikos, rodausi su viena is pirmuju savo lelyciu - briedis
nesim dovanu kaimynu leliukui
QUOTE(panaite @ 2013 04 09, 14:13)
ei nenesk, pirma reikia laikyti pas save, pasilik sau , jis tooks fainuolis Greitai eik pasiuk antra ir trecia man
QUOTE(OJE @ 2013 04 09, 16:21)
ei nenesk, pirma reikia laikyti pas save, pasilik sau , jis tooks fainuolis Greitai eik pasiuk antra ir trecia man
Tuoj reiks antra siuti, jau suplanuota dovanyte ir kitam lialiui šįkart turbut bus zuikis
QUOTE(OJE @ 2013 04 09, 08:52)
vardant taikos, kad nebutu pestyniu- jauciu teks ... bet tu gi gali viena vakara sukirpti,prikimsti, kita vakara siuti
aha tikrai vardan taikos rytojteks imtis darbu tik dabar sugalvojau kitokia lelyte siuti, ir galvoju ar tiks sumazintas ir pakeistas klono variantas
QUOTE(panaite @ 2013 04 09, 14:13)
pasaka ir as noreciau tokius ismokti siuti
QUOTE(panaite @ 2013 04 09, 17:22)
Tuoj reiks antra siuti, jau suplanuota dovanyte ir kitam lialiui šįkart turbut bus zuikis
po antro siusi jau man
Papildyta:
QUOTE(rimimita @ 2013 04 09, 18:39)
aha tikrai vardan taikos rytojteks imtis darbu tik dabar sugalvojau kitokia lelyte siuti, ir galvoju ar tiks sumazintas ir pakeistas klono variantas
manau kad tai maziausia problema .. tiesiog apibuding maza lele bais graziai ir turetu tikti visu 100%
Pala ismoksi, jei nakti siusi po lele
mergaitės, kur perkat Kaune kamšalą žaisliukams? vakar tokį nemažą katiną pasiuvau, teko pagalvę paaukoti
Ką tik pabaigiau...