Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūti žaislai /tema 3

QUOTE(Auda @ 2015 03 08, 18:06)
Tokie zaislai tiktu anglu kalbos pradinuku mokymui.  thumbup.gif

ne vien anglu, bet kokios kalbos ... metai kuba ka pagauni turi pasakyti kas tai yra mirksiukas.gif assa.gif WOW dabar ir man jau prireike biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tobuli kubikai !!!! thumbup.gif
Atsakyti
ok parodysiu ka ir as kartais siuvu
user posted image
Atsakyti

Sveikos merginos,ar galite padeti turiu prasyma,drauge nori kad jei ant gimtadienio pasiuciau ragana,bet nezinau net kaip pradeti
Atsakyti
QUOTE(surmute @ 2015 03 13, 23:09)
Sveikos merginos,ar galite padeti turiu prasyma,drauge nori kad jei ant gimtadienio pasiuciau ragana,bet nezinau net kaip pradeti

uj ir as nezinociau biggrin.gif
user posted image
user posted image
O siaip pilnas netas ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kas esat užmatę kur šių gražių drambliukų iškarpas?

drambliukai
Atsakyti
Čia ir nusipiešti nėr sudėtinga, paplokšti jie tokie... Bent jau aš tai nusipieščiau blush2.gif
Atsakyti
Ir aš savim didžiuojuosi ir noriu pasirodyt smile.gif
Savo dukriukui dariau su meile ir tikiuosi pavyks išsaugoti prisiminimui ilgai wub.gif (aišku jei liks kas nors po žaidimų smile.gif ). Rėmiausi ineternetinėmis idėjomis ir dadėjau savo fantazijos, dar ir didžioji dukra pagelbėjo savo mintimis ir idėjomis.

user posted image

user posted image

Kadangi nuotraukų labai daug tai įkeliu nuorodą pasižvalgyti kam įdomu smile.gif
http://public.fotki....ine/odrs-knyga/

Atsakyti
Laura_online, kokia šauni knygelė! thumbup.gif Žaidimui ir mokymuisi super! bigsmile.gif o dar kai pagalvoji kiek smulkaus krapštymosi su ja buvo.. gražu wub.gif
Atsakyti
Laura_online trys zodziai: NUO-STA-BU!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2015 06 14, 23:32)
Ir aš savim didžiuojuosi

ir tikrai yra del ko! saunu, nuostabu, tikrai grazus darbas
tai kiek gi laiko uztruko toki pagaminti?
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2015 08 04, 09:31)
ir tikrai yra del ko! saunu, nuostabu, tikrai grazus darbas
tai kiek gi laiko uztruko toki pagaminti?

Sunku pasakyti ta laika, nes nesedejau nuo ryto iki vakaro kaip darbo diena smile.gif Taip vakarais prisedus po kelias valandas ir ne kasdien,tai apie puse metu turbut trukau g.gif
Atsakyti