Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūti žaislai /tema 3

QUOTE(vovere74 @ 2014 07 17, 12:29)
Kaip čia tylu  rolleyes.gif
Aš vą tokį Čiuvačioką dovanų pasiuvau  ax.gif
user posted image

O cia ne toks kur pastas pardavineja?
Atsakyti
QUOTE(Auda @ 2014 07 17, 16:57)
O cia ne toks kur pastas pardavineja?

Paštas? Čia kur? Lietuvoj? Aš pati Danijoj, tai nežinau kas ten Lt pašte. Čia tas personažas iš multiko. Draugų sūnui labai patinka, tai gimtadienio proga ir pasiuvau. Su iškarpom teko pavargt. Pats padarėlis gavosi normaliai, tik jo kojas keturis kartus perdariau ir kombinzoniuką siuvau du kartus, nes pirmam variante per arti krašto siūles padariau, medžiaga labai irstanti ir maunant ant kojų prairo doh.gif Mano siuvimo mašinos aprašyme buvo parašyta, kad ji su overloko funkcija, bet aš nemoku ja naudotis doh.gif Nežinau kaip kraštą apmėtyt, tai dariau rankomis. Dar vargas su petnešomis. Tokio storumo mašina neima, springsta vietoje doh.gif Nežinau kaip nustatymus reik sureguliuot. Oi vargas cool.gif
Atsakyti
vasara tai ilsis biggrin.gif Grazus pimpaciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2014 07 18, 23:17)
vasara tai ilsis  biggrin.gif Grazus pimpaciukas  4u.gif

Atostogų metas biggrin.gif mes jau irgi kitą savaitgalį į Lietuvą keliausim atostogų bigsmile.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2014 07 17, 17:26)
Su iškarpom teko pavargt. Pats padarėlis gavosi normaliai, tik jo kojas keturis kartus perdariau ir kombinzoniuką siuvau du kartus, nes pirmam variante per arti krašto siūles padariau, medžiaga labai irstanti ir maunant ant kojų prairo doh.gif Mano siuvimo mašinos aprašyme buvo parašyta, kad ji su overloko funkcija, bet aš nemoku ja naudotis doh.gif Nežinau kaip kraštą apmėtyt, tai dariau rankomis. Dar vargas su petnešomis. Tokio storumo mašina neima, springsta vietoje doh.gif Nežinau kaip nustatymus reik sureguliuot. Oi vargas cool.gif

Bet rezultatas ir vertas tokio vargo, labai grazu
Atsakyti
user posted image

mano pirmas žaisliukas siūtas siuvimo mašina
Atsakyti

mano pirmas žaisliukas siūtas siuvimo mašina
[/quote]
Labai mielas smile.gif
Atsakyti
Gagas 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Norejau jusu paklausti, koki kamsala naudojate zaisliukams? Pasiuvau linini meskuti ir naudojau kamsala, taciau jis lenda lauk pro lina... Ar linine medziaga netinkama ar kamsalas? Kamsalas pirktas Vilniuje coliukeje. Kur jus perkate ji? I ka reikia atkreipti demesi ji atsirenkant? Buciau dekinga uz atsakymus (kad ir i AZ), nes greitu metu teks siuti dovaneles mano mergaites gimtadienio sveciams, noreciau tinkamai pasiruosti smile.gif.

Is anksto aciu!
Atsakyti
QUOTE(Agite @ 2014 09 04, 19:39)
Sveikos mamytes,

Is anksto aciu!

Gal linas truputį skystokas, tada jį galima paklijuoti flizelinu. Geriausiai tiktų trikotažo pagrindu.Aš beveik visiems lininiams žaisliukams taip darau jei medžiaga skystesnė. Kamšalą naudoju tą, kur į Dormeo pagalves deda, tai bėdų neturėjau.
Atsakyti
QUOTE(perle70 @ 2014 09 04, 21:39)
Gal linas truputį skystokas, tada jį galima paklijuoti flizelinu. Geriausiai tiktų trikotažo pagrindu.Aš beveik visiems lininiams žaisliukams taip darau jei medžiaga skystesnė. Kamšalą naudoju tą, kur į Dormeo pagalves deda, tai bėdų neturėjau.

O kur tokį kamšalą perkate?
Atsakyti
Laba diena siuvejeles
reikia pagalbos, pazadejau darzelio grupes vaidinimui pasiuti LAPE ji turi buti teatro lele maunama ant rankos arba ant pagaliuko.Esme kad trimetis ja pakeltu,dydis apie 30 cm
Taigi turiu lapes uodega kailine,oranzinio lino bandyciau pasiuti ir sukurpti-nu niekaip niekaip nesudelioju minciu ir nepagaunu ikvepimo,formos ir t.t.
nu suprantat esme gal- ax.gif turiu kamsalo siaip medziagu turiu o ideju ne
plz helllp
gal kas kokiu ideju turit,iskaprpeliu ar pan
Atsakyti