Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūti žaislai /tema 3

QUOTE(enigma87 @ 2014 04 06, 22:58)
kaip grazu  4u.gif

Sveikos mamytes smile.gif
ir as pradejau siuti ziasliukus smile.gif pradejau nuo tildos zuikio, labai man patikti jis, siek tiek improvizuoju smile.gif
bet dukryte turi potrauki nuo gimimo zirafom, labai noreciau jai pasiuti, bet niekur nerandu lekalu. gal galite kas pasidalinti? labai idomu kaip tas klynelis pasisiuna  g.gif  4u.gif

Ta prasme klynelis? Tas rudas apacioj turi galvoje?
Atsakyti
Laba, visoms siuvėjoms smile.gif

Man iškilo tokia problemėlė - klausimas: su kokiu įrankiu kerpate lygius nedidelius apskritimus (pvz. pelėdos akims), ypač jei medžiaga filcas? 4u.gif Kerpant žirklėmis gaunasi ne taip kaip norėčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulai2 @ 2014 04 09, 17:04)
Ta prasme klynelis? Tas rudas apacioj turi galvoje?

Taip smile.gif
Atsakyti
As mokinausi is sios pamokeles jei rusiskai supranti. Cia dramblys,bet principas tas pats,rodo kaip isgaut 4 kojas 4u.gif

http://www.youtube.c...h?v=dWsdsu1sTvM
Atsakyti
QUOTE(burbulai2 @ 2014 04 14, 21:10)
As mokinausi is sios pamokeles jei rusiskai supranti. Cia dramblys,bet principas tas pats,rodo kaip isgaut 4 kojas  4u.gif

http://www.youtube.c...h?v=dWsdsu1sTvM

aciu smile.gif rusiskai nepuprantu,bet ideja pagavau smile.gif bandysiu, tikiuosi pavyks 4u.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos smile.gif Gal galite detaliau papasakoti ar imesti kokia nuoroda kaip medziaginei lelytei pritvirtinti plaukucius is siulu. Noriu jog jie butu palaidi ir nesviestu dideli plotai galvos. Ar yra koks nors budas pritvirtinti juos kaip nors, kad nereiktu prie visos galvos prisiuvineti po viena ar kelis siulus? manau darant dvi kasytes tai uztenka prisiuti juosta siulu-plauku ir tada per sklastyma padalinti plaukucius, suristi ir gal dar kazkur seip prie galvytes pritvirtinti, o va kaip su palaidais doh.gif niekaip neikandu sitos technikos doh.gif O gal reikia kur nors priklijuoti g.gif Kaip jus darote? Pasidalinktite patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner.s @ 2014 04 24, 08:06)
Sveikos gyvos smile.gif Gal galite detaliau papasakoti ar imesti kokia nuoroda kaip medziaginei lelytei pritvirtinti plaukucius is siulu. Noriu jog jie butu palaidi ir nesviestu dideli plotai galvos. Ar yra koks nors budas pritvirtinti juos kaip nors, kad nereiktu prie visos galvos prisiuvineti po viena ar kelis siulus? manau darant dvi kasytes tai uztenka prisiuti juosta siulu-plauku ir tada per sklastyma padalinti plaukucius, suristi ir gal dar kazkur seip prie galvytes pritvirtinti, o va kaip su palaidais  doh.gif niekaip neikandu sitos technikos  doh.gif O gal reikia kur nors priklijuoti  g.gif Kaip jus darote? Pasidalinktite patirtimi  4u.gif

Sveika,

Prie Valdorfo lelyciu siuvimo temos pasiziurek, tik senesnius puslapiukus pavartyk,buvau pati sudejus pamokeles kaip daryti plaukucius mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu smile.gif Pasiieskosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Burtininke @ 2014 04 13, 08:00)
Laba, visoms siuvėjoms  smile.gif

Man iškilo tokia problemėlė - klausimas: su kokiu įrankiu kerpate lygius nedidelius apskritimus (pvz. pelėdos akims), ypač jei medžiaga filcas? 4u.gif Kerpant žirklėmis gaunasi ne taip kaip norėčiau doh.gif

as tai zirklem , bet jei nepatinka ir nori kad patiktu, tai perkiesi aparata BRANGU ir tada issikerpi ... biggrin.gif O siaip nzn, gal yra kas nors spec. as naudoju skrebinimui skirtu aparatu ... ax.gif bet tik veltinio rozelem ax.gif

Papildyta:
o cia mano meskis ... ateme biskeli laiko biggrin.gif bet noras issipilde, pabandziau ir turiu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2014 05 02, 20:06)
o cia mano meskis ... ateme biskeli laiko  biggrin.gif  bet noras issipilde, pabandziau ir turiu
user posted image

Labai grazus ir mielas meskis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nenuorama- @ 2014 05 02, 22:43)
Labai grazus ir mielas meskis  wub.gif

aciu bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip čia tylu rolleyes.gif
Aš vą tokį Čiuvačioką dovanų pasiuvau ax.gif
user posted image
Atsakyti