Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūti žaislai /tema 3

QUOTE(perle70 @ 2013 12 17, 19:16)
DAIVUŽĖLE, kokie mieli angeliukai wub.gif  wub.gif  wub.gif

mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif ačiukas...jų ten visi 20.. lotuliukas.gif
Atsakyti
labai grazus darbeliai visu 4u.gif pasirodau ir as, ka sugebejau pasiuti su rankom, dar ilgokai uztrunku, bet malonumas siuti, cia pirmi darbai smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngaS: 31 gruodžio 2013 - 18:19
4u.gif
user posted image

4u.gif
user posted image

Atsakyti
[quote=DAIVUZELE33,2014 01 05, 20:30]
4u.gif
koks grozis wub.gif

Atsakyti
ačiū... mirksiukas.gif

na, ir dar porelė....

user posted image

user posted image
Atsakyti
kiek daug graziu zaisliuku, visoms po 4u.gif
na ir pagirsiu paskutiniuosius thumbup.gif
IngaS saunuole, kiek kruopstumo reikia tokius mazus pasiuti zaisliukus 4u.gif ir labai patiko didiesiams zuikiams rubeliai 4u.gif
DAIVUZELE33 jau tavo asiliuke ar kumelaite g.gif nuostabi wub.gif wub.gif wub.gif noreciau iskarpos, bent jau galvytes, kunas manau kaip pas zuikius cia? angeliukai labai angeliski 4u.gif

ir rodau savo zuike, imeciau pas tildas, bet ir cia dar pasirodysiu bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikutės, kažkada seniau paskaitinėjau temą, pasigrožėjau jūsų darbeliais ir pati pirmą blyną pasiuvau, kuris buvo kalėdinė dovanėlė biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos siuvėjos, labai gražūs ir mieli jūsų siuvinukai, aš pirmą kartą užsukau į jūsų namučius blush2.gif siuvu ir aš šį bei tą. Mano maži darbeliai:
Adatinės
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image

mirksiukas.gif
Atsakyti
Didysis darbas padarytas... 12 žaisliukų pagal vaikučių piešinius šiandien iškeliavo yahoo.gif
user posted image
Atsakyti
nerealu, Perle, va cia tai darbas thumbup.gif smagu vaikuciams tureti paciu sugalvotu zaisliukus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labai grazus darbas Perle thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **TEJA**: 20 sausio 2014 - 16:19